Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim şebekelerde çalışır herhalde değil mi? Avrupa'da bazı siteler satıyor. Fiyatı da fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Bizim şebekelerde çalışır herhalde değil mi? Avrupa'da bazı siteler satıyor. Fiyatı da fena değil.

o konuda net bilgim hocam ben mi5 cikacak onu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkacak mi5? İşlemci s820 mi olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ne zaman çıkacak mi5? İşlemci s820 mi olur?

subat ayinda diye soyleniyor islemci aynen 820 nin tanitimi kasim ayinda yapilacakmis xoamide bu islemciyi bekliyor

• ryalp kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı... Güzel bir telefon olacaktır. Xiaomi iyi işler yapıyor umarım Türkiye'ye de getirirler.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    bilgiler Her gecen gun yenileniyor xoami aralik ayinda tanitimi yapip satisini yilbasindan sonra yapmayi planliyormus tabi burda butun is
    Qalcomda sd820 testleri iyi gidiyormus
    Beklemedeyiz

• Mi5 i beklemeyin, size ne lazımsa onu alın, hepsi parasının hakkını veren cihazlar, bu arada mi note cihazlarında indirime gidildi, Çin'de mi note 16gb 285$, 64gb olan 315$ dolardan satılıyor.

ufak ucuz redmi 2 prime,
    Büyük ucuz ve iyi redmi note 2,
    ufak iyi mi4i,
    ufak Premium mi4 ve mi4c
    Buyuk Premium mi note
    Büyük amiral mi note pro

• Xiaomi doğruladı. Mi4 c sadece Çin için çıkacak. Diğer frekanslar ile uyumlu olmayacak diye. Umarım ileride bundan vazgeçip global versiyonunu da çıkarırlar.
  • Mi 5 ben de bekliyorum. Umarum fiyatı makul olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi'nin çift SIM kullanan cihazlarını (Mi4C gibi) paralel ithalat ile gelmesini bekleyenler için kötü bir haberim var.
    Enes Bey bir mesaj yazmıştı. İthalat ile ilgilendiği ve çok sorun yaşadığı için bu sorunların ana çıkış noktasını yazdı. Diğer ülkelerde IMEI kaydı diye birşey olmadığı için, Xiaomi de çift SIM kullanan cihazlarında tek IMEI numarası kullanıyor. Bunu zaten bu tip telefonları kullanan arkadaşlar biliyorlar. Bu nedenle bu cihazların resmi olarak ithal edilmesi BTK tarafından veto yiyor. Ne zaman Xiaomi 2 ayrı IMEI kullanır, ancak o zaman bunların ithali mümkün olur. Xiaomi bunu ne zaman yapar peki? IMEI kaydı yapılan ülkelerde satış yapmaya başladığı zaman. Bu yüzden yakın zamana kadar kimse Çift SIM kullanan cihaz beklemesin.

Bilindiği üzere Mi4 cihazları Türkiye'ye Enes Bey getirdi. Semers ve Miui Türkiye Resmi sitesi üzerinden de satışa sundu. Hepsiburada'da satış yapan diğer firma hakkında bir bilgim yok. Ama satılan telefonlar Enes Bey'in getirdiği yani sadece 4G'si olmayan, 3GB / 16GB, beyaz telefonlar. Sitede 4G yazdığına bakmayın, yanlış yazılmış. Hepsiburada şu sıralar çok garip şeyler yaparak kullanıcılarını aldatarak satış yapmak gibi garip bir sürece girdi. Mesela 27 Eylül'de 799TL'ye ön sipariş ile bir derin dondurucu aldım. 10 Ekim'de stokta olacaktı. Birkaç gün sonra ürün 849TL fiyat ile 2 Ekim'de stokta diye ön sipariş toplamaya başladılar. Hemen bir iki gün sonra baktığımda da saat 16'ya kadar satın alınırsa aynı gün kargo ibaresi gördüm. Ya ürün madem stokta ve aynı gün kargo yapılabiliyor beni niye bekletiyorsunuz diye birkaç gün sonra attığım mesajlara da ısrarla anlamamazlıktan gelip siz ön sipariş ile almışsınız, zamanı geldiğinde ürün gönderilecektir cevabını verip durdular. Neyse dün bir mesaj geldi ve paketleme esnasındaki bir sorun ve hasardan dolay paranız iade edilecektir diye yazıyordu. Şimdi bu resmen dolandırıcılık değil midir? Paraya sıkışan her firma böyle yapsın o zaman. Bankalardan kredi alıp onca faiz ödemeye ne gerek var. Benim paramı 15 gün kullan, sonra kullanıcıya ürün tedarik edilmediginden dolayı şeklinde bir yalan uydurup, iade işlemleri için de bir hafta oyala, ohhh ne ala. Tabi kopardım yaygarayı, şimdi ürününüz tedarik sürecine alınmıştır diye yazdılar. Herhalde başları derde girecek diye hukukçuları uyardı.
    Diyeceğim o ki Hepsiburada bu sıralar bana hiç güven vermiyor. Ben uyarmış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 11 Ekim 2015; 0:56:18 >

• Arkadaşlar merhaba, şu sıralar yeni telefon almayı düşünüyorum. Aklımda zenfone 2 vardı fakat hepsiburada'da xiaomi mi 4ü gördüm. Benim alacağım zenfone 2 16gblık versiyonuydu yani 1099tl. mi 4 te su anda hepsiburada da 1099tl. Ama kafama takılan bi kaç soru var. 1.si ithalatçı firma garantili diyor hangi firma ithal ediyor bu telefonları ve servis sıkıntısı yaşar mıyım çünkü telefon konusunda biraz şanssızım şu zamana kadar ki telefonlarımın çoğunda üretim hatalarından dolayı servise gönderdim. 2.si telefonun kalitesi nasıl malzeme kalitesi? son olarakta zenfone 2 ile kıyaslarsak artılarını eksilerini yazabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

merhaba,
    mi4 global versiyon kullanıyorum.

bir kaç sıkıt var nasıl çözebilirim.

ekran aktif değilken kararma ayarı 30. saniyede aktifleşiyor.
    bu süreyi ayarlar->kilit ekranı kısımından 2 veya 5 dk olarak değiştiriyorum ancak daha sonra tekrar 30 saniye olarak kalıyor.

müzik uygulaması başlamıyor duruduruldu hatası veriyor.

şifre uygulaması geliştirici romda vardı ancak stabilde yok

geliştiriciden stabil e geçerken wipe leyerek temiz kurulum yapmıştım ama tekrar mı kurmam gerekir acaba?

bir de bir mi4 daha var eşimin kullandığı onu da stabil rom a geçirmek istiyorum ancak bilgisayara takıp yedeklemek istiyorum fotğraf vs bilgisayar tanımıyor.

*#077# gibi bi kombinasyonla aktif hale getiriyorduk ama tam olarak neydi bu kombinasyon?

Uzun süre foruma girmedim. Bu yüzden cevabım gecikti.
    Miui Türkiye Resmi sitemiz var artık. Orada sorunlarınıza çok daha hızlı cevap bulabilirsiniz.
    Mi4 kullanmadığım için net cevap veremem. Rom yüklerken Wipe yapmak, olası birçok problemin önüne geçer. Bu nedenle önce Wipe yapmanızı ardından rom yüklemenizi tavsiye edebilirim ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 11 Ekim 2015; 1:46:18 >

• zibartan kullanıcısına yanıt
    Forumda ve aede satislari yapiliyor frekanslarinin calismama durumu kesin mi hocam?

• Xiaomi yetkililerinin açıklamalarını okudum. Telefon Hindistan pazarı için bile çıkmayacak denmiş. Sadece Iphone 6S e karşılık Çin içinde satılacakmış. Zaten Mi4 c deki C harfi China'dan geliyormuş. Yani Çin'in frekansları kendine has olduğu için özellikle 4g için Türkiye'de kullanımı olmaz ve buna uygun cihazda ekipman olmadığı için programsal da birşey yapılamayacaktır. 3g çalışacaktır fakat 4g için sorun olacaktır muhakkak. Baya kötü bir haber.
    Hocam haber sandığınız kadar kötü değil...

Cihaz Türkiye'de de belli frekanslarda 4g'yi destekliyor.

Mi4c desteklediği frekanslar şunlar: LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) (Kaynak)

4,5G ihalesi ise 800, 900, 1800, 2100, 2600 Mhz frekansları için yapıldı.

Yani Mi4c 1800, 2100, 2600 Mhz frekanslarında çalışacaktır.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yani bir Turkcell kullanıcısı olarak Mi4 c de 4g kullanabilir miyim?
    trkcll 2100 frekansını aldı 4g için.
  • O zaman mu müthiş bir haber. Ne zamandır Xiaomi Mi4c yerine 5" veya küçük bir telefon arıyorum neredeyse doğru düzgün birşey yok. Bu durumda bir şekilde getirtmek lazım.
    Evet.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Biraz konu dışı olacak ama Hepsiburada.com'dan ne zamandır alışveriş yapmıyorum. Siteden bir kulaklık aldım, garanti durumu oldu. Bir belge için 2 ay bekletmişlerdi beni. En sonunda Metan yeni kulaklığı gönderdi, faturayı temin ederiz artık HB'den demişlerdi. Böyle de kullanıcı dostu bir firma HB.
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.