Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carsamba mi4 geliyor yorumlari yazarim beyler.Telefonu hepsiburadan alcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi4c yi gözüme kestirdim. Snapdragon 808'de imei tamiri yapılabiliyor mu? Birde 4g frekansları bizim için uygun mu? Bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim.
  • http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-p-TELCEPXIAOMIMI4-B

4gli mi4 gelmiş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun miuiturkiye forumunun yöneticileri açıklama yaparak kendilerinin de xiaomi modellerini getireceklerini yazdılar mi4c şu an hb de yok ama miuiturkiyede olabilir ilerleyen günlerde çünkü talep var mi4c ye bakalım ikisi de getirsin hangisi ucuzsa onu alalım

ben mi4 ve mi4c arasında kaldım full performans isteyen birisi olarak hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz

• Turkiye ye be zaman gelicek. Hala bir gelisme yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Turkiyeye zor gelir, bence boşuna beklemeyin. Xseller de şuan fiyatlar çok uygun. Hemen sipariş geçmeniz tavsiye ederim

turkiyeye zor grlir diyosun hepsiburada ya girip bakmiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

quote:

Turkiyeye zor gelir, bence boşuna beklemeyin. Xseller de şuan fiyatlar çok uygun. Hemen sipariş geçmeniz tavsiye ederim

hocam malesef o tam olarak satılma değil firma gelmedi hb nin sattığı paralel itahalat ürün yani xiaomi firması resmi olarak girmedi ülkemize.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

quote:

Ürün özelliklerine bir bak bakalım, yada ben yazayım buraya "Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir."
    refurbished ürn gelir sonra al başına belayı. Şimdi sen dersin garantisi var ama,, Garanti de delta gibi dandik bir firmadır büyük ihtimalle. Ne değişim yapar ne onarım. Ancak yazılımsal sorunları halleder. Eğer istanbulda değilsen birde yolla 1-2 ay telefonu bekle işin yoksa.

Yok ben almayım, alanı uyarayım ama

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Xsellerda fiyatlar iyi düşmüş özellikle One Plus 2 515$ dan 460a düşmüş. Yalnız Mi Note Pro pek düşmemiş gibi.
  • Aeden 285 dolara mi4c 32gb temin edilebiliyorken pek yaklaşılmaz
    Tabi ilk kullanıcı yorumları mi 4c bin pek olumlu değil o da var. Isınma ve kasma var diyorlar kasma yazılımsal olsa da ısınma sıkıntı olabilir gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben baya bir araştırdım ve %5 belki ısınma problemi var diyor. Özellikle Mi4 ve Mi note pro kullanmış insanlar telefonun ısınma problemi olmadığını, abartıldığını söylüyorlar. Mi4i'den daha fazla ısındığı kesin gibi ama Mi4 veya Mi note pro kesinlikle değil. Bu telefonla ilgili tek şüphem yakın bir tarihte 5" boyutunda bir Mi 5 çıkar mı korkusu. Mi 5 eğer 5" 'den büyük olursa bu telefon benim için tek seçenek olacak Xiaomi'de.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben bi gsmarena ve phonearena yorumu okudum sadece. Xiaominin genel sorunu ısınma bi çözemediler vs diyorlardı. Şahsen fazla etkileyecek kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Mi5 konusuna gelirsek helio x20 işlemcisi için o kadar beklemeye değer bir şey göremedim ben şahsen. Redmi note 2 de mi 4c için bekledim ama şimdi tekrardan ocağa kadar beklemek mantıklı olur mu bilmiyorum. Malum mi note pro siparişleri baya gecikmişti s820 koyacak olsalar süre daha da artar. O nedenle beni üzen tek yanı kaliteli kasa, parmak izi okuyucu olur.

• Başkan ben de mi4c'yi bekliyorum mi4 ile arasında cpu/gpu olarak performans kimin lehine bilginiz var mı acaba? dediginiz gibi keşke daha kaliteli kasaya sahip olsaydı alüminyum gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Doğrudur hocam ben bi gsmarena ve phonearena yorumu okudum sadece. Xiaominin genel sorunu ısınma bi çözemediler vs diyorlardı. Şahsen fazla etkileyecek kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Mi5 konusuna gelirsek helio x20 işlemcisi için o kadar beklemeye değer bir şey göremedim ben şahsen. Redmi note 2 de mi 4c için bekledim ama şimdi tekrardan ocağa kadar beklemek mantıklı olur mu bilmiyorum. Malum mi note pro siparişleri baya gecikmişti s820 koyacak olsalar süre daha da artar. O nedenle beni üzen tek yanı kaliteli kasa, parmak izi okuyucu olur.

Haklısınız zaten kimse Xiaomi'nin ısınma problemini ret edemez. Birde s820 yıl başında üretime geçecekti. Onu beklerse iş bahara kalır. Sanırım şuan 5" ve altı bir boyut için en iyi seçenek Mi4c.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 8 Ekim 2015; 13:27:07 >

• mi4c snapdragon 808
    imei halledebiliyor mu ustatlar? bilgi var mı konuyla ilgili, denenmiş midir?
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Adreno 418 offscreen çoğu testte %40-50 civarı daha önde.

• zibartan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam daha iyi seçenek göremiyorum, zaten halihazırda da çok iyi cihaz. Lenovo vs düşünüyordum başlarda 5.5 inç olarak kamerası da iyi K80-P90 vardı ancak o da ülkemize gelmedi. Bataryası daha iyi ve kamerası oisli olduğu için istiyordum ancak Mi4c sonrası bu fiyat düzeyinde bu özelliklerde içimi rahat ettiren tek telefon bu.

• Mi4c Türkiye'ye gelir mi?
    Gayet güzel bir telefona benziyor. Tam bir f/p canavarı.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Gelmez hocam buda gelmez

• Insallah yakinda Hepsiburada'dan Mi4 siparis edecegim. iPhone 5s'ten gecis yapmayi dusunuyorum, MIUI 6 yavas dursa da MIUI 7 ile gayet stabil gozukuyor cihaz. Aldigim zaman goruslerimi aktaririm insallah isteyen olursa.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    bu sadece cine ozel hocam resmi yoldan gelmez

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.