Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu telefonu nereden sorunsuz alabilirim. Bi yardım edin, telefonum bozuldu fiyatı makul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Live Metal Music

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 27 Eylül 2015; 23:29:02 >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    http://en.miui.com/download-273.html

Hocam yukarıdaki linkte son çıkan stabil sürüm (MIUI 6, çünkü henüz MIUI 7 için stabil sürüm çıkmadı ) ve son çıkan geliştirici sürümü (MIUI 7) linkleri bulunuyor. Hangisini istiyorsanız onu indirebilirsiniz. İndirdikten sonra bilgisayardan telefon hafızasına atarken ismini update diye değiştirmeyi unutmayın. Kolay gelsin :)
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    kardeş buradan inmiyor iki gündür deniyorum buradan kesiliyor indirme
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347818222

Bunu deneyin hocam 5.9.17 , geliştirici sürümlü ve Mi Note Pro için. Yalnız cihazınızda Recovery yoksa Flashify ile kurmanız gerekiyor bu Mi Note Pro için gerekli bir işlem sanırım, çoğu Xiaomi cihazında direk kuruluyor recovery içindeki updater uygulaması ile ancak sizde öyle olmayacaktır, Flashify ile recovery kurmayı araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 28 Eylül 2015; 0:01:27 >
  • quote:

Bunu deneyin hocam 5.9.17 , geliştirici sürümlü ve Mi Note Pro için. Yalnız cihazınızda Recovery yoksa Flashify ile kurmanız gerekiyor bu Mi Note Pro için gerekli bir işlem sanırım, çoğu Xiaomi cihazında direk kuruluyor recovery içindeki updater uygulaması ile ancak sizde öyle olmayacaktır, Flashify ile recovery kurmayı araştırın derim.

recovery ile başlat modu var güncelleyicide yani yüklü oluyor demek

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

recovery ile başlat modu var güncelleyicide yani yüklü oluyor demek

Hocam ben de öyle tahmin ettim başta ama alttaki forum konusunda özellike bir not düşmüşler o kafamı karıştırdı. Eğer dediğim gibi varsa sorun yok zaten

Xiaomi MiNote PRO (leo) Installation:
    Install our ROM via our MiRecovery via Flashify or ADB

• Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    recoveryden kurulmuyor aynı hata veriyor durmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Arkadaşlar şu telefonu nereden sorunsuz alabilirim. Bi yardım edin, telefonum bozuldu fiyatı makul.

X Sellerdan o getiriyor. Veya semersten.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-4-16gb-beyaz-P71899521

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 28 Eylül 2015; 1:09:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 (Semers)'ta satılan xiaomi'lerde 4g var mı?

EDIT : Satıcıya sordum n11'de satılan MI4'lerde 4g yokmuş. Almaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 30 Eylül 2015; 10:25:41 >
  • MIUI Forumda Green Adlı Fotoğraf Yarışması Var.
    Bende Attım 3 Resim Beğenirseniz ve Foruma Üyeyseniz Hemşerinize Destek Çıkarsınız Umarım

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=164248&page=43#pid3130745
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Arkadaşlar şu telefonu nereden sorunsuz alabilirim. Bi yardım edin, telefonum bozuldu fiyatı makul.

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-p-TELCEPXIAOMIMI4-B

1100 tlden şatışlar başlamış. Hadi hayırlısı
  • merhaba herkese. yeni telefonum mi4 üzerinde miui 7 var. ancak g2'den geçiş yapan biri olarak hiç hoşuma gitmedi miui. özellikle 3 kapasitif tuştan ikisini işlevsiz kılması, seçenekler tuşu için ekranda nereye basacağımı aratması, geri tuşunun 2-3 adım geriye gitmesinden hiç hazzetmedim. kısaca ben bunu normal android 4 gibi kullanmak istiyorum. g2'de kullandığım gibi. miui'yi xiaomi mi4 telefonumdan komple kaldıramaz mıyım? internette pek bilgi bulamadım buna dair.
  • peki bu ibuygou dan nasıl alınıyor ? sonuçta aliexpress gibi bi site her türlü vergili gelir ve n11 dekinden daha pahalı olur sanki ? bi fikri olan var mı ?
    mitürkiye ile işbirliği yapmış ibuygou..
  • PetroGeologist kullanıcısına yanıt
    ibuygou Türkiye`ye cep telefonu yollamaz çünkü Türkiye`ye telefon getirtmek kanunen yasak,aliexpressten şansınızı deneyebilirsiniz onda da büyük bir ihtimal ile takılır geri gider
  • allah rızası için tahmin satırı olmayan sade bir klavye önerin. kapatamıyorum tahmin satırını elimde kalacak telefon. satacam valla böyle şey olmaz arkadaş. sıfır ayarında mi4 isteyen var mı?
  • Türkçe klavye diye arat, 1mb civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

merhaba herkese. yeni telefonum mi4 üzerinde miui 7 var. ancak g2'den geçiş yapan biri olarak hiç hoşuma gitmedi miui. özellikle 3 kapasitif tuştan ikisini işlevsiz kılması, seçenekler tuşu için ekranda nereye basacağımı aratması, geri tuşunun 2-3 adım geriye gitmesinden hiç hazzetmedim. kısaca ben bunu normal android 4 gibi kullanmak istiyorum. g2'de kullandığım gibi. miui'yi xiaomi mi4 telefonumdan komple kaldıramaz mıyım? internette pek bilgi bulamadım buna dair.

Xda da ve en.miui.com da custom rom bulursun, menü için soldaki tuşa uzun baş, tabi ayarlardan değiştirebilirsin onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

merhaba herkese. yeni telefonum mi4 üzerinde miui 7 var. ancak g2'den geçiş yapan biri olarak hiç hoşuma gitmedi miui. özellikle 3 kapasitif tuştan ikisini işlevsiz kılması, seçenekler tuşu için ekranda nereye basacağımı aratması, geri tuşunun 2-3 adım geriye gitmesinden hiç hazzetmedim. kısaca ben bunu normal android 4 gibi kullanmak istiyorum. g2'de kullandığım gibi. miui'yi xiaomi mi4 telefonumdan komple kaldıramaz mıyım? internette pek bilgi bulamadım buna dair.

Xda da ve en.miui.com da custom rom bulursun, menü için soldaki tuşa uzun baş, tabi ayarlardan değiştirebilirsin onu.

yavaştan ısınıyorum da, bi de şu double tap olayı olsa harika olacak. çok kullanışlıydı çünkü. tuşa basmak zulüm gibi geliyor şimdi ekranı açarken :)

• Merhaba arkadaşlar . Xiaomi mi4c sipariş verdim yaklaşık 20 güne elimde olacak ancak malum snapdragon 808 var imei işi nasıl olacak ? anlayan birisi yönlendirebilir mi veya yardım edebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.