Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler mi4 cihazım v7.0.5.0 KXDMICI kararlı sürüm güncelleme buldu. Bu sürümde türkçe dil desteği var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler mi4 cihazım v7.0.5.0 KXDMICI kararlı sürüm güncelleme buldu. Bu sürümde türkçe dil desteği var mı acaba?

var hocam yükleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

MİBAND Satan Var mı ?

Eğer 2.el almak istemiyorsanız Resmi Türkiye Sitesinden de alabilirsiniz.
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 2 Kasım 2015; 15:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler mi4 cihazım v7.0.5.0 KXDMICI kararlı sürüm güncelleme buldu. Bu sürümde türkçe dil desteği var mı acaba?

var hocam yükleyebilirsiniz

Version: V7.0.5.0.LXHCNCI bu sürümde varmı türkce acaba mi note pro icin

birde yükledigim cogu türkce romda hat ve wifi sorunları var bunda olurmu acaba eski sürümler de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 2 Kasım 2015; 1:36:53 >
  • td versiyonu ile fdd versiyonunun sadece yazılımları farklı galiba multirom yazılım td versiyonuna kurarsak 4g de sıkıntı yaşanmayacağı söyleniyor bilgili arkadaşlar cevaplayabiliriler mi zira 20 dolar fazla vermezdik
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Td versiyon kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Boşuna fazla para vermeyin. Global rom yükleyip keyfinize bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Td versiyon kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Boşuna fazla para vermeyin. Global rom yükleyip keyfinize bakın

developerda sorun olur mu denediniz mi
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Ben Mi 4c kullanıyorum oradan örnek vereyim. V7.0.5.0.LXHCNCI versiyonunda sadece Çince ve İngilizce varken benim indirdiğim developer versiyonu 5.11.1 de pek çok dil mevcut, ayrıca saçma sapan Çince programlarda yüklü değil google play vs herşey yüklü geliyor.

Haftalık güncellemeler için: http://xiaomi.eu/community/threads/5-11-1.28929/ adresinden hangi telefonu kullanıyorsan onun rom'unun indirebilirsin. Kolay gelsin.
  • Denedim onda da sorun yok. Global stable kullanıyorum şu an

• md3likan M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar ben mi markasını seviyorum kendime uzun yıllar kullanacağım kasmayan pasaport kayıtlı yurt dışından telefon almak istiorum mi note gibi bişi dikkatimi çekti rom filan kur uğraşamam ama samsung da sürekli kasma etme beni öldürdü sizden ricam bana ne tavsiye edersiniz çok iyi bir fotoğraf çeksin süper ses kalitesi olsun müzik hesap makinesi işte bilgisayar gibi kullanabileceğim rahat çıktıalacağım sağlam bir model ve 4.5 g yi desteklesin türkçe menüsü olsun v.s. şimdiden teşekkürler.
  • Whatsapp'da gelen mesajlarin onizlemesini nasil kapatirim biri soyleyebilir mi? Biri suru kombinasyon denedim basaramadim.

Ayarlarim;

• Arkadaşlar yorumlarda bahsi geçtiği için bu bilgiyi eklemek istedim.

MIUI Türkiye sitesinde bu hafta içinde satışına başlanacak yeni Mi4'ler Türkiye Garantili ve 4G destekli modeller olacak.
  • hiddenking.35 kullanıcısına yanıt
    Doğruysa çok iyi diyebiliriz. Mi4c için plastik kasa diyorlar acaba onu mu getirecekler...
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Ben oneplus one kullanıyorum ve satmayı düşünüyorum aklımda mi4c var şuan. alabilirimde yanlız kullanıcısı az şu anda merak ettiğim bi konu var oda şarj konusu bir kaç yerden şarjın az gittiğini duymuştum bu telefonu kullanan kişi olarak şarjı nasıl gidiyo

• zafermtl Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öyle telefonla çok oyun oynayan vs biri değilim. Konuşmanın dışında şöyle bir 9gag yapar birazda kelime oyunu oynarım onun harici birazda internette gezinirim. Bana 2 gün yetiyor şarjı. Çok kullanmadığım zamanlarda 3 günü bile buluyor. OPO şarj yönünden iyi idi bendeki Mi 4c de bir o kadar iyi. Yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
  • Arkadaslar redmi note mtk olan cihaz var bende. Fabrika ayarlarina nasil dondurucem ?

• Son durumlar nedir arkadaşlar bugün duyuru vardı 2 adet yeni telefon duyurcaklardı yokmu bir haber.
  • CheErnesto kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Gelismis Ayarlar/Yedekleme ve Sıfırlama/Favrika ayarlarına sıfırla kısmından.

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.