Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios daha stabil olmalı ama miui android olarak en iyilerinden bence miui daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert77

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Küçük ekranlı telefon yok mu yahu. Bunlar bana çok kocaman geliyor.

Mi2S var hocam

Onun fiyatı ne olur ki?
  • qwert77 Q kullanıcısına yanıt
    İphone kullanmadım malesef ama stabil olduğu cevremden cok duydum

• o degilde konu sahibi cizilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ölmedi kalbimizde yaşıyor

• quote:

quote:

quote:

Mi2S var hocam

Onun fiyatı ne olur ki?

Bilmiyorum ancak mi3ten ucuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mi2S var hocam

Onun fiyatı ne olur ki?

Bilmiyorum ancak mi3ten ucuz.

Biraz araştırdım da, $280 gibi rakamlar yazılıyor. 550-600 TL'ye satılırsa mutlaka alırım. Büyük telefonları metro, otobüs gibi yerlerde çıkarmaya üşeniyorum ben ya.

• Elite zopo derken sira xiomi ye geldi. Gözlerim doluyo bu konuyu okurken umut bağlamamakmı lazım bu kadar diyorum kendimi alamiyorum

• qwert77 Q kullanıcısına yanıt
    Youtube da mi3 vs iphone 5s karsilastirmasi var. bi bakin anlarsiniz farki

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

o degilde konu sahibi cizilmis

Lys ye hazirlaniyor kendini cizdirdi bilerek ..

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Valla bende sizin gibi düsünüyordum nexus 4 aldim sonra g2 aldim :):) buyuk ekran keyfi bambaska baslayinca birakilmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömersgs

Hiç hemde hiç çok şükür

hocam bu telefon hdml mhl slimport vs şeklinde tvye bağlanabiliyor mu
    birde gps performansı nasıl

• quote:

gm yetkilileri çizdirtmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

gm yetkilileri çizdirtmiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S5-16-GB-schwarz,48353,506021,1176395.html?langId=-3&et_lid=142&et_cid=40&et_sub=neuheitengsm-1817691 aslinda samsung ulkemizde fiyati suan 2000 altina ceker fakat enayi cok bizim ulkede o yuzden inmezler.
    Zaten diger ulkelerde bu huyumuza sasiriyor uciz ve kaliteli degilde herzaman pahaliyi almamiz milletimiz nekadar para okadar iyi saniyor dolayisiyla ulkemize gelecek firmalar pahali satarsam beni markalastirirlar diye (orn gm elite) zihniyet bu daha iyi kesin daha pahali olur olunca sana satacak insanin gözü aciliyor bu adama 2000 e versem alicak salakmiyim ben diyo bana kaca geldigini bilmiyo havada kapiyor teli diyo olay bu

sonaç olarak kafan bastı değil mi parakendecilerin attığı kazığa? istisnasız hepsi aynı haltı yiyor o yüzden yeni gelen bir markanında bunu yapmaması için bir sebep yok ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: viktory..

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

tahminin son derece yanlış. gmd elite gibi milleti heveslendireceksin sonra şu forumdan 1 kişi bile almayacak 1200 liraya geldiğinde.

yemeyin bunları 16gb olanı en az 999tl 64gb olanı en az 1199tl

adamlar 1+1 ile türkiyede rekabet etmiyorlar xiaomi de türk firması değil mal mal iş yapacak değiller kimin nerede ne sattığını biliyorlar bu fiyatları bile geçebilir hele 1+1 ın gelmeyeceği kesinleşirse 1000-1200 yerine 1200-1400 dahi olabilir.

ha 800 liraya alırım diye bekleyende avucunu yalasın şimdiden bir kaç ay boyunca ikinci elini bile 800 e alamaz

tabi bunları mi3 için söylüyorum mi3s gelirse o zaman minimum 1200-1400 olur rekabet edecek adam olmadığını görürlerse 1500-1800 falan olur zira mi3 ilk çıktığında çok daha pahalıydı

kardeş benim anlamadıgım mi3 1200 1300 1400 e gelsin fark etmez firma tamam buyuk ama servis olayı nasıl olacak belli değil ne kadar guvenicem belli değil ha iyi firmadır falan filan tamam da yine de belirsizlik söz konusu , şimdi sen 1300 e adam akıllı g2 bulunabiliyorken mi3 1300 -1400 diyorsun ? 1100 tl ye g2 alan da var ondan bahsetmiyorum paralel filan diye , kardeş şimdi o telefon 1200 den gelirse ben almam almak icin bi sebep varmı ben lg g2 den iyi oldugunu düsünmüyorum g2 herseyiyle cok yeterli telefon ekranı bataryası donanımı tasarımı da fena sayılmaz kullanıcısını mutlu eder ben 1200 e mi3 alıcam he ? cok zor . adamlar da getirirken bunu dusunmeliler ha tamam one m8 2500 tl ooo cok yuksek aynı donanıma yakın telefonlar 2000 tl cok yuksek evet ama 2 alternatifi var biri discovery elite diğeri lg g2 ama özellikle g2 bunlar 1300 tl seviyesindeyken bunlardan artısı nedir ki 1400 e satılsın ?

cevap basit. malzeme kalitesi ve dünyaca kabul edilmiş orijinal arayüz. servis işi kolay kendilerinin açmasına gerekte yok buradan bi yer ile anlaşılır falan halledilir o işler . paralel aldığında servis ne olacak hem?

1400 dediğim benim 64gb olan için bir tahmin 64 başka telefon alternatifi yok ki lg g2 nin gmd elite in 64 lüğü yok. 16lık içinde işte tek rakip gmd elite ama açıkcası sanmıyorum kimsenin mi3 yerine onu alacağını. zira biliyor herkes üretim hataları yüzünden gmd kullananlardan canı yanan çok oldu bir gionee faciasına daha göz yummazlar umarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S5-16-GB-schwarz,48353,506021,1176395.html?langId=-3&et_lid=142&et_cid=40&et_sub=neuheitengsm-1817691 aslinda samsung ulkemizde fiyati suan 2000 altina ceker fakat enayi cok bizim ulkede o yuzden inmezler.
    Zaten diger ulkelerde bu huyumuza sasiriyor uciz ve kaliteli degilde herzaman pahaliyi almamiz milletimiz nekadar para okadar iyi saniyor dolayisiyla ulkemize gelecek firmalar pahali satarsam beni markalastirirlar diye (orn gm elite) zihniyet bu daha iyi kesin daha pahali olur olunca sana satacak insanin gözü aciliyor bu adama 2000 e versem alicak salakmiyim ben diyo bana kaca geldigini bilmiyo havada kapiyor teli diyo olay bu

sonaç olarak kafan bastı değil mi parakendecilerin attığı kazığa? istisnasız hepsi aynı haltı yiyor o yüzden yeni gelen bir markanında bunu yapmaması için bir sebep yok ne yazık ki

Sartigi cihazlari gm uretio saniosun heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viktory..

quote:

tahminin son derece yanlış. gmd elite gibi milleti heveslendireceksin sonra şu forumdan 1 kişi bile almayacak 1200 liraya geldiğinde.

yemeyin bunları 16gb olanı en az 999tl 64gb olanı en az 1199tl

adamlar 1+1 ile türkiyede rekabet etmiyorlar xiaomi de türk firması değil mal mal iş yapacak değiller kimin nerede ne sattığını biliyorlar bu fiyatları bile geçebilir hele 1+1 ın gelmeyeceği kesinleşirse 1000-1200 yerine 1200-1400 dahi olabilir.

ha 800 liraya alırım diye bekleyende avucunu yalasın şimdiden bir kaç ay boyunca ikinci elini bile 800 e alamaz

tabi bunları mi3 için söylüyorum mi3s gelirse o zaman minimum 1200-1400 olur rekabet edecek adam olmadığını görürlerse 1500-1800 falan olur zira mi3 ilk çıktığında çok daha pahalıydı

kardeş benim anlamadıgım mi3 1200 1300 1400 e gelsin fark etmez firma tamam buyuk ama servis olayı nasıl olacak belli değil ne kadar guvenicem belli değil ha iyi firmadır falan filan tamam da yine de belirsizlik söz konusu , şimdi sen 1300 e adam akıllı g2 bulunabiliyorken mi3 1300 -1400 diyorsun ? 1100 tl ye g2 alan da var ondan bahsetmiyorum paralel filan diye , kardeş şimdi o telefon 1200 den gelirse ben almam almak icin bi sebep varmı ben lg g2 den iyi oldugunu düsünmüyorum g2 herseyiyle cok yeterli telefon ekranı bataryası donanımı tasarımı da fena sayılmaz kullanıcısını mutlu eder ben 1200 e mi3 alıcam he ? cok zor . adamlar da getirirken bunu dusunmeliler ha tamam one m8 2500 tl ooo cok yuksek aynı donanıma yakın telefonlar 2000 tl cok yuksek evet ama 2 alternatifi var biri discovery elite diğeri lg g2 ama özellikle g2 bunlar 1300 tl seviyesindeyken bunlardan artısı nedir ki 1400 e satılsın ?

cevap basit. malzeme kalitesi ve dünyaca kabul edilmiş orijinal arayüz. servis işi kolay kendilerinin açmasına gerekte yok buradan bi yer ile anlaşılır falan halledilir o işler . paralel aldığında servis ne olacak hem?

1400 dediğim benim 64gb olan için bir tahmin 64 başka telefon alternatifi yok ki lg g2 nin gmd elite in 64 lüğü yok. 16lık içinde işte tek rakip gmd elite ama açıkcası sanmıyorum kimsenin mi3 yerine onu alacağını. zira biliyor herkes üretim hataları yüzünden gmd kullananlardan canı yanan çok oldu bir gionee faciasına daha göz yummazlar umarım

Kardesim bu cihaz cindede apple in yari fiyati abd dede avrupadada ayni ozellikte diyipte ayni fiyatta olmasini beklemiosun heralde

• Buyuk markalarla ayni fiyat olucaksa neden butun ulkelerde fp olarak tanitilip yari fiyatina satilsin bizim insanlarimiz bunu anlamicak mi

• benim için psikolojik sınır 999 tl :)
    bir telefona daha fazla vermek istemiyorum.
    64 gb lik model 999 tl veya altı bir fiyat ile girerse tr ye bende külüstür wonder dan kurtulmuş olurum :)
    o zamana kadar wonder ile yola devam
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.