Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir beklenti oluştu 30 nisana ama resmi bi aciklama gelmedi bakalim ilerleyen gunlerde birseyler aciklarlar oneplus one sadece mi3 un fiyatinda indirim yaparak cevap vermezler bence.mi3s yakindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

tahminin son derece yanlış. gmd elite gibi milleti heveslendireceksin sonra şu forumdan 1 kişi bile almayacak 1200 liraya geldiğinde.

yemeyin bunları 16gb olanı en az 999tl 64gb olanı en az 1199tl

adamlar 1+1 ile türkiyede rekabet etmiyorlar xiaomi de türk firması değil mal mal iş yapacak değiller kimin nerede ne sattığını biliyorlar bu fiyatları bile geçebilir hele 1+1 ın gelmeyeceği kesinleşirse 1000-1200 yerine 1200-1400 dahi olabilir.

ha 800 liraya alırım diye bekleyende avucunu yalasın şimdiden bir kaç ay boyunca ikinci elini bile 800 e alamaz

tabi bunları mi3 için söylüyorum mi3s gelirse o zaman minimum 1200-1400 olur rekabet edecek adam olmadığını görürlerse 1500-1800 falan olur zira mi3 ilk çıktığında çok daha pahalıydı

kardeş benim anlamadıgım mi3 1200 1300 1400 e gelsin fark etmez firma tamam buyuk ama servis olayı nasıl olacak belli değil ne kadar guvenicem belli değil ha iyi firmadır falan filan tamam da yine de belirsizlik söz konusu , şimdi sen 1300 e adam akıllı g2 bulunabiliyorken mi3 1300 -1400 diyorsun ? 1100 tl ye g2 alan da var ondan bahsetmiyorum paralel filan diye , kardeş şimdi o telefon 1200 den gelirse ben almam almak icin bi sebep varmı ben lg g2 den iyi oldugunu düsünmüyorum g2 herseyiyle cok yeterli telefon ekranı bataryası donanımı tasarımı da fena sayılmaz kullanıcısını mutlu eder ben 1200 e mi3 alıcam he ? cok zor . adamlar da getirirken bunu dusunmeliler ha tamam one m8 2500 tl ooo cok yuksek aynı donanıma yakın telefonlar 2000 tl cok yuksek evet ama 2 alternatifi var biri discovery elite diğeri lg g2 ama özellikle g2 bunlar 1300 tl seviyesindeyken bunlardan artısı nedir ki 1400 e satılsın ?

• madenci274 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için hocam fakat bu cihaz türkiyede satılmıyor mu? şimdi baktım da hiç bir yerde gözükmüyor
  • viktory.. V kullanıcısına yanıt
    Sen ona bakma bilader onda bi dis gicirtisi var cani fiyatin yuksek olmasini istiyor gelem fiyata 64 gb ligin bile fiyatinin 1000 tl altinda olmasi gerektigini dusunuyorum buzamana kadar hep 350 dolarlik cihazlar 1000 tl gbi degerlendirildi tahminim mi3s oneplus one gbi 64 gb ligi 350 olursa ortalama onuda 1000 olmasini bekliyorum gecirmek isteyip 100 tl daha koyarlarmi bilemem ama tr ye gelene kadar fiyatlarndusebilir

• Peki 160$ ilk redmi note ne kadar olur ülkemizde tahminen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

Sen ona bakma bilader onda bi dis gicirtisi var cani fiyatin yuksek olmasini istiyor gelem fiyata 64 gb ligin bile fiyatinin 1000 tl altinda olmasi gerektigini dusunuyorum buzamana kadar hep 350 dolarlik cihazlar 1000 tl gbi degerlendirildi tahminim mi3s oneplus one gbi 64 gb ligi 350 olursa ortalama onuda 1000 olmasini bekliyorum gecirmek isteyip 100 tl daha koyarlarmi bilemem ama tr ye gelene kadar fiyatlarndusebilir

kardeş birsürü yeni model cıkıyor adamlar 350 ye kendi ülkelerinde sattıkları telefonu burda 500 e satmıs olsunlar hadi vergi zart zurtla yani ülkesinde aynı karla satıyor sonucta ama 1400 lerden girerse satmaz demekki pazarda durum nedir bilmiyorlar ha ben suan alternatif olmasa bile o telefonu 1400 e almam abi giderim one plus one alırım avrupadan bi yerden aldırırım bir tanıdıgıma nerde satılıyorsa arastırır bakarımbi sekilde denk getiririm . en sinir oldugum konu ulan madem kendi ülkende ucuz bizim ülkeye gelince bize tecavuz niye ediyorsun ? sonuc olarak 1000 tl den girmeli bu üst sınır tabi 1000 tl den fazla vermek sacmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

teşekkür ederim cevap için hocam fakat bu cihaz türkiyede satılmıyor mu? şimdi baktım da hiç bir yerde gözükmüyor

Turkiyede resmi satis yok henuz ama satan arkadaslar var.kayitsiz 1100 kayitli 1300 e kadar satiyorlar..tr ye agustos eylul gibi gelecek..

• Mİ3 32GB lik versyonu var mı?

• Küçük ekranlı telefon yok mu yahu. Bunlar bana çok kocaman geliyor.
  • Bildigim kadariyla yok 32 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci274 -- 2 Mayıs 2014; 0:17:10 >
  • qwert77 Q kullanıcısına yanıt
    Hayir 16gb ve 64 gblik telefonları var

• Niye yok acaba hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Küçük ekranlı telefon yok mu yahu. Bunlar bana çok kocaman geliyor.

Mi2S var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert77 -- 2 Mayıs 2014; 0:20:44 >
    Adamlar ya o ya o diyor yapçak bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömersgs

Adamlar ya o ya o diyor yapçak bişi yok

Sende Mİ3 vardı sanırım. Hic donma takılma yasadın mı??

Hiç hemde hiç çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömersgs -- 2 Mayıs 2014; 0:27:32 >
  • Arayüz deneyimi ios 6 gibi mi??

Evet her hafta güncelleme var sürekli geliştiriliyor yeni özellikler kullanici kolaylikları ekleniyor

• Bi sorum daha var. İphone kullandın mı bilmiyorum ama stabilite ve deneyim olarak ios6 mı? miui mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert77 -- 2 Mayıs 2014; 0:40:07 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.