Şimdi Ara

xiaomi tv box 3 ve üzeri hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
19.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Gearbest sıcak fırsatlar konusunda linki var.50 $ a geliyor benim 5 $ lık kuponumda vardı onunla aldım.

Şuralarda global rom yükleme rehberi mevcuthttp://mehmetyildiz.com/post/tanitim/xiaomi-mi-box-3s-mdz-19-aa-international-rom-yukleme/
    xda developers
    [S905x] Help with Mi Box 3S (MDZ-19-AA) Bootloader Unlock And Root
    https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/s905x-help-mi-box-3s-mdz-19-aa-t3521362

Şu satıcınında yazdığı gibi global rom çin versiyonuna kuruluyormuş.Hatta bu satıcıdan alırsanız globl yükleyip yolluyormuş.Global rom içinde türkçe dil olduğunda söylüyor.
    https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-MI-TV-BOX-3S-Smart-4K-Ultra-HD-2G-8G-Android-6-0-Movie/32829619146.html

Netflix ve kumanda üzerindeki sesle komut çalışmıyormuş.

Cihazı nasıl aldınız ? Biri mi getirecek alıp ?

Yoksa aldığınız web sitesi mi gönderecek ? Gümrükte takılma olmuyor mu ?

Eğer gümrükten sorunsuz geçiyorsa ben de almak isterim.

• Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Gearbest üzerinden aldım.Aramex ile gönderiyorlar.Gümrükte takılma olmaz olursa vergisini çıkartırlar en çok.Sonuçta yasak bir cihaz değil.

Faturaya 50$ yazmışlar.Dediğim gibi takılırsa bile vergisini öder alırım.

Gümrük sınırı 30 euro. 50$=43.12 euro.

En çok 8-9 euro vergi çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 6 Kasım 2017; 16:39:5 >
  • quote:

Gearbest üzerinden aldım.Aramex ile gönderiyorlar.Gümrükte takılma olmaz olursa vergisini çıkartırlar en çok.Sonuçta yasak bir cihaz değil.

Faturaya 50$ yazmışlar.Dediğim gibi takılırsa bile vergisini öder alırım.

Gümrük sınırı 30 euro. 50$=43.12 euro.

En çok 8-9 euro vergi çıkar.

Bu alet çıkalı ne kadar oldu ? Güncel bir alet mi ?

2-3 yıllık falansa yeni çıkan bir model bakalım
    İlk versiyonu 2016 çıkışlı.
  • quote:

İlk versiyonu 2016 çıkışlı.

Gearbest 11.11 reklamı göndermiş, bu 11.11 davası hemen her firmada mı geçerli oluyor ne ayak bu ?

O gün uygun fiyat verirse ben de bu kutudan sipariş verebilirim.
  • Arkadaşlar acilen yardımınızı bekliyorum.

Xiaomi Mi 3S TV Box / İndirim Kodu: CPXM3S11 / 50$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

Donanım haber'de indirim kuponu var tv box'un, sipariş verecem ama bu ürün global değil anladığım kadarıyla.

Çince falan gelirse bu ingilizceye nasıl çevirecem ?
    İngilizceye çevirmesi bayağı sıkıntılı. Çevirdikten sonrada istediğin verimi alamıyorsun ayrıca çevirsen bile başta global sürümde olan uygulamaların bazıları bunda çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal73

İngilizceye çevirmesi bayağı sıkıntılı. Çevirdikten sonrada istediğin verimi alamıyorsun ayrıca çevirsen bile başta global sürümde olan uygulamaların bazıları bunda çalışmıyor.

Almayalım yani kısacası, tamam, teşekkürler.
  • Ürünle ilgili bir kaç sorum var ona göre almayı planlıyorum.
    1 windows - ios mirorring varmıdır ?
    2 türk tv kanallarını rahatlıkla izleyebilirmiyim ?
    3
    Ürün dün geldi.Aramex kargo ile geldiği için gümrük uygulandı.39 TL gümrük ücreti ödedim ertesi gün kargo ürünü getirdi.

Üstündeki çin romunu ingilizceye çevirmek 5 dk'lık iş.Onu yaptım.
    Dün ingilizce google tv romu yükledim bayağı iyi çalışıyor.

Bulduğum bir kaynaktaki mdz 16-ab global romunu MDZ-19aa modeli için yükledim.Tamamen türkçe ve sorunsuz çalışıyor.

Şurda nasıl yaptığımı anlattımhttps://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mibox-3s-mdz-19-aa-global-rom-yukleme-rehberi--129924568

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 17 Kasım 2017; 13:21:1 >

• Selam,

Bu cihaza Puhutv uygulaması kurulabiliyor mu?

Teşekkürler,
  • Evet puhutv blutv popcorn kodi hepsi yükleniyor.Google play markette TV için olan versiyonları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 18 Kasım 2017; 10:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet puhutv blutv popcorn kodi hepsi yükleniyor.Google play markette TV için olan versiyonları var

Selamlar Web de gezmek için browser varmı yada chrome gibi uygulama bu cihazda çalışıyormu?

• Sideload launcher ile Chrome calisiyor

• quote:

Sideload launcher ile Chrome calisiyor

Sideload launcher ile chrome denedinizmi sayfa yüklemede sorun varmı kablosuz pc klavye ile kullanımında sorun cıkarmı?
    cihazı almak istiyorum ayrıca root oluyormu global yada çin versiyonunda..
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Chrome denedim sorun yok

Root yapamadım henüz

• Cihazı aldım kullanıyorum her şey süper lakin.. Yahu bunu iP Tv olarak kullanmak mümkün mü mağzada uygulamalar var fakat sağlayacı olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum nerden kimden bulabilirim kanalları acep.

Ayrıca yahu tamam Google Cast var iyi hoş da ekran aynalama yapılmıyor. Yani evimdeki TV ye ekranı gönderebilirken bu cihaza yapamıyorum arayınca çıkmıyor. Sebebi ne olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelugr -- 9 Aralık 2017; 15:2:43 >
  • benim cihaz da bugün sorunsuz geçti elime.
  • 3 gündür deniyorum.

Android pek uzmanlık alanım sayılmaz ama ilk izlenimlerim;

1. Arayüz hızlı çalışıyor ve şık. Ekran koruyucu çok hoş.
    2. Kendine özgü Play store uygulaması var. Yalnızca uyumlu uygulamaları indirebiliyorsunuz. Aptoide benzeri bir app'le bu durumu aşıyoruz.
    3. Kodi sorunsuz çalışıyor. Youtube, google movies kurulu geliyor. MX Player'ı kuruyoruz. (En beğendiğim player)
    4. Blutooth kumanda güzel ama genel ayarlar Türkçe olduğu için sanırım, İngilizce sözcükleri anlamıyor çoğu zaman.
    5. Digiturk Play dışarıdan kuruluyor. Ama Çalışmıyor.

En garipsediğim durum;

Filmlerin olduğu 2tb'lık Hard Disk, "Salt okunur" modda çalışıyor. Çünkü, Android 5.0'dan sonraki sürümlerde durum böyleymiş! Dosyaların yerini değiştirmek, silmek, yeni klasör yaratmak olanaklı değil. Başka disk ve usb bellekler denedim. Durum aynı.
    Biraz araştırdım; Root gerekiyormuş. Ya da 7.0 sürümünü beklemek.

Düzeltme: Torrentle harici diske indiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 25 Aralık 2017; 17:15:20 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.