Şimdi Ara

xiaomi tv box 3 ve üzeri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
19.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xiaomi tv box 3 ve varsa üzeri hakkında bilgisi olan varmı ürün temsili olarak aşşağıda linkini paylaşıyorum

aliexpress vb sitelerde 55 $ a kadar düşüyo almayı düşünüyorum sizce fiyatını hakeden bir ürün mü ??

yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.amazon.com/Xiaomi-Internet-Streaming-Bluetooth-802-11ac/dp/B00LVAE15I

• yokmu hiç bilgili biri ??
  • Maalesef bu cihaz hakkında bilgisi olan pek yok. Bende yeni aldım. Ne yazık ki satıcı cihazı İngilizce ve google play olmadan gönderdi. Sadece su ana kadar dili İngilizceye cevirebildim o da yazılımın içinde gizli olduğu için ama google play kuramıyorum. Alacak isen google play kurulu olan cihaz al.

Ürün çok güzel duruyor pek kullanma şansım olmasa da dendigim kadarı ile güzel. Miracast özelliği var, ayrica dlna ve MI nin kendi uygulaması ile telefondaki film videoları direkt televizyon a aktarabiliyorsun. Benim gibi büyük ekran ve smart özelliği olmayan televizyonun varsa çok işine yarayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Maalesef bu cihaz hakkında bilgisi olan pek yok. Bende yeni aldım. Ne yazık ki satıcı cihazı İngilizce ve google play olmadan gönderdi. Sadece su ana kadar dili İngilizceye cevirebildim o da yazılımın içinde gizli olduğu için ama google play kuramıyorum. Alacak isen google play kurulu olan cihaz al.

Ürün çok güzel duruyor pek kullanma şansım olmasa da dendigim kadarı ile güzel. Miracast özelliği var, ayrica dlna ve MI nin kendi uygulaması ile telefondaki film videoları direkt televizyon a aktarabiliyorsun. Benim gibi büyük ekran ve smart özelliği olmayan televizyonun varsa çok işine yarayacaktır

görüntü aktarımı nasıl donma olayı oluyor mu mesafe aralığı nasıl mesela imkanınız varsa resim de paylaşabilirmisiniz ?

• Musait oldugumda mesafe denemesi yapar resim koyarim
  • quote:

Musait oldugumda mesafe denemesi yapar resim koyarim

ilgin için çok sağol testlerinden sonra düşüncelerimiz olumlu olursa bir çin sitesinden almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin_50

quote:

Musait oldugumda mesafe denemesi yapar resim koyarim

ilgin için çok sağol testlerinden sonra düşüncelerimiz olumlu olursa bir çin sitesinden almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    mi box 3 yenı nesıl s905 cıpsetlı 4k cıhazı 3 gun evvel bende aldım
    cıhaz genelde cince fakat apex launcher kurulduğunda
    launcher ayarlarından dıl secımı nı ıngıılızce yaptığınızda cıhaz dılı ıngılızce oluyor yani basıt bır ıslem

Google play ve Google play hızmetlerını kuramadım cıhaza pekde uğraşmadım açıkçası kurmak ıcın nedenı
    Google play ve Google play hızmetlerı arka planda sureklı çalıştığından cogu androıd cıhazlar kasılıyor zaten cıhaz tv box olduğu ıcın Google playe gerek yok
    pc den ındırdıgımız yada harıcı market uygulamaları ıle ıstedıgımız apk lerı kurabılıyoruz cihazlara Google play bağlantısı ıle calısan apk ler harıc

cıhaza youtube tv mxplayer kodi bunları kurmak yeterlı oluyor zaten kodı ıcersınde bınlerce fılm dızı vs vs hersey var kendı medıplayerı yada mx player ıle harıcı hdd nızdekı 4k vıdeolar dahıl hepsını oynatıyor

ayrı yeten cıhaz 4k cozunurlugune gerçek anlamda sahıp aldatıcı degıl
    bende phılıps 4k tv olduğundan
    3840x2160 60p goruntu alabılıyorum cihazdan.

• dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    bu cihazı kullanan başka biri var mıdır derken varmış :)) dediğiniz gibi google play bağlantısı isteyen uygulamalar hariç ( d smart blu ) sıkıntı yok.

bunun dışında cihaz harika 1 gb ram var diye burun kıvıranlara bu cihazın tv box olduğunu anlatmaktan ben vazgeçtim. sorunsuz ve kusursuz. 4k televizyonum olmadığı için bilmiyorum ama full hd ve blue ray videoları sorunsuz acıyorç
  • quote:

bu cihazı kullanan başka biri var mıdır derken varmış :)) dediğiniz gibi google play bağlantısı isteyen uygulamalar hariç ( d smart blu ) sıkıntı yok.

bunun dışında cihaz harika 1 gb ram var diye burun kıvıranlara bu cihazın tv box olduğunu anlatmaktan ben vazgeçtim. sorunsuz ve kusursuz. 4k televizyonum olmadığı için bilmiyorum ama full hd ve blue ray videoları sorunsuz acıyorç
    ben daha evvel
    bır cok androıd cıhaz kullandım 2gb ram lı ve 1 gb ramlı 4 cekırdek 8 cekırdek e kadar
    cıhazda kodı ve 4k vıdeolar sorunsuz ben zaten bu tur cıhazları genelde kodı youtube vıdeo ızlemek ıcın alıyorum zaten tv de telefon uygulamaları kullanmak saçmalık olur
    bu cıhaz medıa player ve ag uzerınden youtube kodı gıbı uygulamalarda ıse zaten yeterlı hatta dıger kullandığım 2gb ramlı 8 cekırdek ıslemcılı cihazlardan daha da hızlı
    hızlı olmasının nedenı xiaomi nin kendıne has yazılımı ve Google playbagımsız olması bağımlı olsaydı zaten arka plandaki Google play e aıt uygulamalar sayesınde cıhaz yavaşlayacaktı
    kumanda sı dıger uyduruk cıhazlar gıbı degıl bluteoth alıcılı kumandası sayesınde kumandayı nereye tutarsanız tutun alıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

ben daha evvel
    bır cok androıd cıhaz kullandım 2gb ram lı ve 1 gb ramlı 4 cekırdek 8 cekırdek e kadar
    cıhazda kodı ve 4k vıdeolar sorunsuz ben zaten bu tur cıhazları genelde kodı youtube vıdeo ızlemek ıcın alıyorum zaten tv de telefon uygulamaları kullanmak saçmalık olur
    bu cıhaz medıa player ve ag uzerınden youtube kodı gıbı uygulamalarda ıse zaten yeterlı hatta dıger kullandığım 2gb ramlı 8 cekırdek ıslemcılı cihazlardan daha da hızlı
    hızlı olmasının nedenı xiaomi nin kendıne has yazılımı ve Google playbagımsız olması bağımlı olsaydı zaten arka plandaki Google play e aıt uygulamalar sayesınde cıhaz yavaşlayacaktı
    kumanda sı dıger uyduruk cıhazlar gıbı degıl bluteoth alıcılı kumandası sayesınde kumandayı nereye tutarsanız tutun alıyor..
    sizlere bir kaç soru sorayım o zaman benim bu cihazdan beklentim telefonumdaki yada tabletimdeki görüntüyü tv ye yansıtmak istiyorum bunu ne kadar kaliteli yapıyor ve mesafe sorunu varmı iki cihaz arasında

birde temin ederken nerden almalıyız ve nelere dikkat etmeliyiz ?

• Miracast özelliği var ve çok güzel çalışıyor. Mesafe konusunda sıkıntı yoktu 5 mt den sıkıntı yoktu.

En mantıklısı aliexpress gibi sitelerden almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 31 Ocak 2016; 12:15:47 >
  • quote:

Miracast özelliği var ve çok güzel çalışıyor. Mesafe konusunda sıkıntı yoktu 5 mt den sıkıntı yoktu.

En mantıklısı aliexpress gibi sitelerden almak
    Merhaba
    bu cihaza google play nasıl kurulur? bilen var mıdır?
    en önemli şey olan Youtube u kuramıyorum.

yada böyle programları nasıl kuralabiliriz?
    root vs nasıl yapılır gibi bir konu vs kaynak varsa bildirebilirseniz süper olur.

teşekkürler
  • Ne yazık ki en son bıraktığım da Google play kurulamiyor kurulsada çalışmıyor. Root zaten yok. Miui.com forum da bakabilirsiniz yeni bir şey var mı diye.
    Onun dışında apkmirror.com buradan apk olarak indirip uygulama kurabilirsiniz. Google TV aplikasyonu olanları indirirseniz daha kullanışlı olur. Onun dışında da tüm uygulamalar kurulabilir cihaza sıkıntı olmaz.
  • quote:

Ne yazık ki en son bıraktığım da Google play kurulamiyor kurulsada çalışmıyor. Root zaten yok. Miui.com forum da bakabilirsiniz yeni bir şey var mı diye.
    Onun dışında apkmirror.com buradan apk olarak indirip uygulama kurabilirsiniz. Google TV aplikasyonu olanları indirirseniz daha kullanışlı olur. Onun dışında da tüm uygulamalar kurulabilir cihaza sıkıntı olmaz.
    bir kaç yerde root yapılabildiğini duymustum ürün henüz elime ulasmadı ulaştıktan sonra biraz inceleme yapacağım sorunlarını da test etmiş olurum aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempo

Merhaba
    bu cihaza google play nasıl kurulur? bilen var mıdır?
    en önemli şey olan Youtube u kuramıyorum.

yada böyle programları nasıl kuralabiliriz?
    root vs nasıl yapılır gibi bir konu vs kaynak varsa bildirebilirseniz süper olur.

teşekkürler

http://en.miui.com/thread-226320-1-1.html

burayı bi incelemeni öneririm
  • quote:

launcher ayarlarından dıl secımı nı ıngıılızce yaptığınızda cıhaz dılı ıngılızce oluyor yani basıt bır ıslem

Google play ve Google play hızmetlerını kuramadım cıhaza pekde uğraşmadım açıkçası kurmak ıcın nedenı
    Google play ve Google play hızmetlerı arka planda sureklı çalıştığından cogu androıd cıhazlar kasılıyor zaten cıhaz tv box olduğu ıcın Google playe gerek yok
    pc den ındırdıgımız yada harıcı market uygulamaları ıle ıstedıgımız apk lerı kurabılıyoruz cihazlara Google play bağlantısı ıle calısan apk ler harıc

cıhaza youtube tv mxplayer kodi bunları kurmak yeterlı oluyor zaten kodı ıcersınde bınlerce fılm dızı vs vs hersey var kendı medıplayerı yada mx player ıle harıcı hdd nızdekı 4k vıdeolar dahıl hepsını oynatıyor

Hocam tam aradigim kişiniz.
    Philips puk7150 alacakken yazılım yorumlarından sonra vazgeçtim

puk4900 alsam, yanında mi3 box olsa, ambilight hariç ne farkı olur ?

Trt4k acar mi
    Harici apk yükleyebilir miyim örn.sopcast?
    Puk4900 bluetooth yok.mi3 u nasıl çalışır ?

Kumandası Fare imleci gibi oluyor mu ?

Cevaplarınız kaynak niteliğinde olacağından şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: bladetor

quote:

Hocam tam aradigim kişiniz.
    Philips puk7150 alacakken yazılım yorumlarından sonra vazgeçtim

puk4900 alsam, yanında mi3 box olsa, ambilight hariç ne farkı olur ?

Trt4k acar mi
    Harici apk yükleyebilir miyim örn.sopcast?
    Puk4900 bluetooth yok.mi3 u nasıl çalışır ?

Kumandası Fare imleci gibi oluyor mu ?

Cevaplarınız kaynak niteliğinde olacağından şimdiden teşekkürler..

Alıntıları Göster
    @bladetor
    Aslında tv alırken androıd ozellıgının vs olmasına pek gerek yok harıcı bır androıd medıa player tv nın kendı smart tv sınden daha sağlıklı calısır

s905 ıslemcılı 2gb ram olması gayet ıyı olur.

androıd medı player ıle kullanıldığında puk 4900 ü 7100 seırınde amblıght dışında bır farkı olmaz hatta daha ıyı olur 4900 modelı

fakat tv dekı dıger ozellıklerı de goz ardı etmemek gerekır
    puk4900 200 herz ıken 7100 modellerı 800 hrz dır

puk4900 modelının dahılı uydu alıcısı ıle trt 4k kanalını acarmı bılmıyorum bunu puk 4900 modelının ıncelemelrınden bulabılırsınız

• Root yapmak için önce towelroot.com'dan apk indirip geçici root yapıp sonra da Super Su ile kalıcı root yapmayı deneyebilir misiniz?
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

mesajım bulunsun
    2 GB ram olanda çıktı.çok güzel bir alet dün root yapmayı başardım.cihazın bence eksik yanı micro usb girişi ve sd kart girişlerinin olmaması.yukarda arkadaşın dediği gibi playstore'un olmaması bencede daha iyi olmuş.benim sıkıntımda kullandığım vpn programının cihazda çalışmaması.telefondaki gibi vpn ekleme yerini bilen varsa söylesin arkadaşlar hayrına.vpn olmadan buralarda ne youtube var ne de facebook ve diğerleri....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.