ayni donanima ayni sensorlere sahip urun sayfasini dikkatle inceleyin isterseniz siz bilirsiniz. bende pro var gercekten sensorler hassas aktif hareketlerde hissediyorsunuz |
Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu] (3. sayfa)
-
-
yazılım olarakta aynı sanırım sanki bende proyu alıcagım gibi.
-
verdim siparişi resmi sitesinden bakalım neler olacak :D
-
neler oldu:)
-
aldım kullanıyorum :D
-
saat üzerinden wp sesli ve görüntülü arama bildirimi alabilen varmı
-
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi mi11T telefonuma Xiaomi watch 2 saatimi eşleştirdim ancak telefonuma yüklediğim Wear Os By Google uygulamasına saatimi, listede görünmediği iç ekleyemiyorum. Wear Os saat olmasına rağmen eşleşme yapılamaması ilginç değil mi ? -
Beyler watch 2 pro da Aod ekranda ekran titreme yapıyor böyle bir sorun yaşayan oldumu. Farklı kadranlar denedim hepsinde oluyor. Çok nadir düzgün gösteriyor. Aod ekranların rengi bi kaç ton farklı renkte ve titreme oluyor ekranda. Örnek aşağıdaki gibi
-
kendi orijinal kadranlarinda ayni sorunu yasiyor musun bende bir sorun yok.
-
Benim saatin sensörleri bozuk çıktı geri iade ettim tekrar alsammi diye düşünüyorum karar veremedim -
Kendi kadranlarında sorun yok gibi. Çokta belli olmuyor zaten kendi kadranlarında geneli akrep yelkovan olduğu için. Sonradan yüklenen kadranlarda problem var gibi ama nasıl çözücez bu işi anlamadım. Yazılımsal bir durum gibi ama güncellemeyle falan düzelir inşallah. -
yeni model geliyor s4 pro ama wearos degil sarji daha iyi gidiyor
-
Ben şahsen bi daha xiaomi ye bulaşacağımı düşünmüyorum. Fiyat politikası berbat (insanı enayi yerine koyuyolar, saatin yenisi çıkmadan 9 küsüre aldığım saat 7500e düşmüş) yazılımda sıkıntılı paramızla rezil oluyoruz.
-
Telefonlarımiz Xiaomi baska çaremiz yok -
EKG yoksa gerek yok ya. ben watch 2 pro yu begenmistim ama sensörler bozuk çıktı şansımza :'(
-
bende huawei gt3 pro da var. degismeli kullaniyorum. ekg yi ordan yapiyorum:D
-
GT3 pro kasıyor felan demislerdi öylemi -
yok ne kasmasi. guzel saat. taş gibi. xiaomi watch 2 pro biraz nazik yapili
-
Şu an, memnun musunuz? Özellikle ben de sağlık için arayıştayım -
Ben bozuk çıkınca iade ettim fakat henüz almadım. Şuanda aklimda Huawei watch 4 pro var henüz ne alacagima karar veremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X