Şimdi Ara

Xiaomi Watch 2 - Xiaomi Watch 2 Pro [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
14
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şansızlık olmuş, ben de arayıştayım.

Huawei 4, benim de baktığım saat ama onda da wear OS yok (
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Sağlık içinse ve xioami telefon kullanıyorsak mecburen Huawei bakicaz :(
  • Merhabalar. Ben, Xioami watch 2 pro ile Huawei gt 3 pro arasındaydım ama şu anda Xioami'ye kaymış durumdayım. Bulunduğum yerde hiçbir mağazasında olmadığı için canlı olarak deneyimleyemedim. Bu saat konusunda birkaç sorum olacak. Öncelikle pro değil de düz modelinde düşme anında konum bilgisi verildiğine dair bir özellik var fakat bu saatte sanırım bu özellik yok. Müşteri hizmetlerine de sorduğumda aynı yanıtı aldım. Kullanan arkadaşlar bu konuda bir bilgi verebilirse sevinirim. Bir diğer sorum ise malzeme kalitesi hissiyatı ve şarj hususu. Şarjı ne kadar süre gidiyor ve malzeme kalitesi hissiyatı nasıl? Son olarak bu iki saatten (gt3 pro ve watch 2 pro) arasında ayrım yapıp öneri yapabilecek bilgisi olan var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
  • Wear os 4.0 güncellemesi geldi, ben bir değişiklik gözlemleyemedim, sizin fark ettiğiniz değişiklikler var mı?
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt
    Buglar dahil herşey yerli yerinde hocam, fark ettiğim sadece mifaces arayüz uygulaması watch face format ile güncellenmiş. Bulabildiğim bu kadar.
  • Tansiyon ölçüyor mu
  • wear 4.0 gelince şarjda iyileşme gözüküyor. 30 saat oldu. %60 halen. 11.11 de şu an fiyatlar fena değil. pro modeli pek beni cezbetmedi. watch 2 aldım geçtim. f/p olarak wear os olup alınabilecek 2-3 modelden biri.
  • Bi kaç sorum olucak

1 telefonumdaki müzikleri mp3leri felan kontrol edeniyorum. İlla spotfy daki müzikleri dinlemek zorundayım. Yapamadım yani tardımcı olursanız sevinirim.
    2 dışardan apk olarak saat arayüzü ekleyebiliyormuyuz.
    3 wear os yükleyemedim telefonum ZTE Nubia Z60 Ultra

Bunlarıni çözersem saat çok çok seri hızlı takılma kasma yok. Kalın değşl zarif bir saat şuan da 4300 liraya distribitör ganatili gri renk pazaramadan alınabilir...

Şarjı az gidiyor arkadaşlar. Ama fiyatı ina göre özellikeleri cok iyi ...
  • Arkadaşlar merhaba, saat pro modeli 6.600 küsüre satılıyor, sizce bu fiyata alınır mı?
  • Merhaba. Sim kart ile telefon gibi kullanılıyor mu gps düzgün çalışıyor mu duş alırken mesela su geçirir mi malzeme kalitesi nasıl çıt kırıldım gibi mi.
  • TeyesCC3 kullanıcısına yanıt
    Cevap veren yok hocam :) biz de sorduk da ipleyen olmadı. Saati sipariş ettim daha elime ulaşmadı. Geldiğinde kullanıp yorumda bulunurum.
  • Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam teşekkür ederim.

Aslında çok karmaşık soru sormadık ama arkadaşların zamanı yok galiba veya hiç sıkıntı yok cihazlarda foruma sormaya falan uğramıyorlar 🙂

Günlerdir kargoda sürünüyor hocam, peşinden koşup duruyorum. O kayıt, bu başvuru, şu şikayet ama sonuç alamadım neredeyse 1 haftadır takıldı kaldı. İlahi bir mesaj gibi algılamaya başladım bu durumu :)

Gördüğüm kadarıyla sadece Pazarama'da satılıyor neden acaba başka yerlerde yok özelliklerine bakınca bedava gibi duruyor bu fiyata.

Lemfo ve kospet markalı ürünler var sahibinden de ama güvenemedim imei durumundan

Hocam bir süredir yabancı forumlardan takip ediyorum. Saat dışardan göründüğü gibi mükemmel değil. Saat çıkalı 16 küsür ay olmuş, daha wear os 4 alalı 2-3 ay olmuş, rakipleri şuan wear os 5 kullanıyor. EKG sensörü olmasına rağmen bu özellik eklenmemiş ve güncelleme ile özellik ekleme adeti olmayan Xiaominin bu özelliği eklenmesi yönünde umut yok :) Bazı bankalarda NFC ile ödeme başka wear os saatlerde çalışmasına rağmen bu saatte çalışmadığını belirtilenler var (örn: iş bankası) akbank çalışıyor diyen de var. Wear os 4 ile bildirimlerde problem başlamış, 1 saniye görünüp kayboluyormuş bildirimler. Merdiven çıkmayı sayamıyor, haritada eksik sayım yaptığı bildirilmiş sıklıkla. Sorunlardan biri de kalp sensörünün ara ara sapıttığı :) gariptir, saatin sık sık reset attığını söyleyen çok kişiyle birlikte, kapanıp saatinin açılmadığını da bildirilenler olmuş. Bir kaç kullanıcı da sensörlerin hiç çalışmadığını bildirmiş, kimisi de ortada duran döner tuşun sık sık ele battığını söylemiş vs. E ben ne halt etmeye sipariş ettim :) Kasa kalitesi üst düzey, yani şık bir saat. Spor pek yapmıyorum, ara ara telefon konuşması vs yapıyorum, mesajları da görürsem ne ala. Sabah baktığımda da şu ladar uyudun şu kadar yürüdün vs desin benim için yeter :)

Pekte iç açıcı değil açıkçası başka modelleri mi incelesem acaba.

Sim desteği ve gps bana yeterli aslında belki de problemli olduğu için pek satan alan yok.

Bilemedim ki şimdi ne yapsam

• bende pro olmayan model var, wear os 4 guncellemesi aldi birkaç ay önce. benim için diger saatlerden farkli olarak google asistan cok önemli o yüzden çıkar çıkmaz aldım. genel olarak memnunum. Sarj 1 buçuk gün gidiyor bunu bilip kabullenerek almak lazım.
    Bu cihazda sim desteği yok hocam, LTE model değil Türkiye'de satılan. Resmi sitede yazılanlara bakmayın, oradaki bilgi yanlış.

Sağol hocam yoksa ben alacaktım

Saat kargoda kaybolmuş hocam :) bakalım daha kullanmadan başladı sıkıntılar:) ordan oraya yönlendirip duruyorlar, ne parayı alabildik henüz ne saati.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.