< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Watch S1 ve S1 Active (7. sayfa)
-
-
Ya hocam wifi ne halta yarayacak mesajlasma yok. Apple kullaniyorsan apple watch onun gibi istiyorsan androidde watch 5 pro yada watch 6 classic. Samsung watch serisi haric diger modellerde wifi bir ise yaramaz ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosa da kullanan kişi ile denedik Samsung watch 4 classic wifi ile başka bir ağa bağlandı. Amaç çocuğum okulunda wifi ile mesaj atabilsin WhatsApp üzerinden malum okulda telefon yasak. Telefon da yanında olmayınca akıllı saatin bi esprisi olmuyor yani o bakımdan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten daha iyi alıcak olsanız hangi modeli alırdınız.huawei eatch D vardı sattım saat bakıyorum
Tamam iste android kullaniyorsaniz samsung watch serisi alacaksiniz. Huawei ve xiaomi de mesaj yanitlama ozelligi yok. Bundan dolayi wifi olmasinin da bir mantigi kalmiyor
Xiaomi watch s2 pro da mesaj yanıtlama herşey varda stok bulamıyoruz saat yok satmış hiçbir yerde yok mükemmel saat.
S2 pro turkiyede satilmadi diye biliyorum.s3 getirdiler direk ondada yok maalesef. Samsung watch serisine yonelin
Satıldı 2 ay öncede resmi sitesinde alanların yorumları var.hayran oldum saate stok bekliyecegim.samsung hiçbşr şeyini sevmiyorum.
Redmi watch 4 aldım güzel saate benziyor.hersey var saatte.
Saat birkaç gündür kenarda duruyordu. Bugün aldım ekranı sabahtan beri böyle şarza taktım felan ama ekran değişmedi. Önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X