|
Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu (4. sayfa)
-
-
-
Birkaç sorum olacak bakabilir misiniz acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: lapa1
Birkaç defa denememe rağmen "bring device closer to router" hatası alınca bende modemimi (Dlink DSL-224)resetledim. Modemimim internet kullanıcı ve şifresini kaydedip internete bağlandığımı gördüm. Modemin diğer ayarlarını değiştirmedim. Ondan sonra Mi home uygulamasını (5.4.14 sürüm)tekrar çalıştırınca, kurulumda herhangi bir hata görmeden kurulum tamamlandı. Repeaterımı çalıştırıp kontrol ettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan internete girdim.
Daha sonra modem ayarlarından DROP MULTICAST'ı aktif yapınca repeaterdan internete çıkış yapamadım. Bu ayarı pasif yapınca tekrar internete giriş yapabildim. Sanırım bu ayar kurulumda da sorun çıkarıyor.
Bu tip hatalarlarla karşılaşanların modemini resetleyerek, sadece İSS kullanıcı adı,şifresi ile wifi ağ adı ve şifrelerini modeme kaydetmelerini, modemin diğer ayarlarını değiştirmeden repeater kurulumunu yapmalarını tavsiye ederim. (Ülke Main China ayarınıda dikkat edin)
Alıntıları Göster
1. Modemi resetlersem internet erişimim gider mi ?
2. Resetlerken wifi şifresini kullanıcı adını ağın ismini kaydedin demişsiniz nasıl olacak
3. Drop multicast i nasıl kapatacağım
Kusura bakmayın biraz fazla sordum
-
arkadaşlar ne yaptıysam kuramadım kaç gündür uğraşıyorum
mavi ışık yanıyor baglantı oluyor fakat menü açılmıyor yani isim ve şifre değiştircem yapamıyorum
yadımcı olurmusunuz teşekkürler -
bende de aynıs sorun var nasıl aştınız sorunuquote:
Orijinalden alıntı: ekrem4207
Selamlar arkadaşlar.
Bende bu cihazı 2 yıldır sorunsuzca kullandım. Şirkete ait wifi kullandığım için modeme müdahale etme şansım yok. Arıza nedeniyle modem değişti benim önceden girdiğim şifreler tanındığı için şimdi yeniden kurduğumda ağ ayarlarında şifre girişi aktif değil doğal olarak %90 a gelince hata veriyor ama mavi ışık yanıyor internet kullanılıyor. Fakat ..._Plus olan ağ adını ve şifreyi değiştiremiyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.. -
Maalesef sorunu aşamadım bu şekilde kullanıyorum. -
Yaklaşık 6 farklı versiyonunu denedim fakat connection time out hatasından bi kurtulamadım. Çözümü bilen var mı ? -
Bende de olmuyordu.Şunları uygulayınca oldu:
0-Öncelikle çok sabırlı olun. Kırmayın dökmeyin. Cihaz lazım olur. Yenisi 100-110 Tl.
1-Telefonda bluetooth açın.
2-Telefonda konumu açın.
3-Mi Home en son sürümünü yükleyin.
4-Mi Home ayarlardan ülkeyi Çin seçin.
5-Mi Home'a kullanıcı adı ve şifrenizle girin.Üye değilseniz üye olup girin.
6-Programa giriş yaptıktan sonra repeater' a reset atınız. Portakal renkli lamba yanıp sönme moduna geçince reset işlemini sonlandırın.
7-Reset işleminden sonra program çıkıp tekrar girin. Artık gördüğünü göreceksiniz.
8-Wi fi repater 2 diye görecek ve ayarlarınızı yapın.
9-İster modemin SSID' si ile ve şifresi ile ister kendi belirlediğiniz yeni SSID ile ve şifre ile kurulum yapıp kullanabilirsiniz. -
-
Teşekkür ederim sizin önerinizi uygulayarak sorunumu çözdüm -
Rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Burhan1969
Teşekkür ederim sizin önerinizi uygulayarak sorunumu çözdüm -
-
-
Sorunumu çözdüm, aynı sorunu yasayan arkadaslar ıcın fikir olsun diye yazmak istedim. Özellikle fiber kullanıcılarda saglayıcı 5ghze zorluyor olabilir baglantıyı. Cihaz 2.4 ghz destekledıgı ıcın eger ag gecınız 2,4 ve 5 ghz arasında otomatik yapılıyorsa direk 5ghz gecısını kapatıp deneyin.ben bu sekılde direk baglandım. -
Ne lanet bir cihazmis ya 10 gündür çalışan cihaz sabah kaltik sarı ışık yanıp sönüyor,herkes övüyor Mi markayı fakat telefonda aldık ama çin malı olduğunu kanıtladı bize:( -
-
konum olarak "hindistan" seçin
ve mi home uygulaması "kullanırken konuma izin ver" seçin. Bu şekilde oldu benim
-
Hocam ülke Çin seçtim ,kurulumu yaptı mavi ışık yanıyor fakat cihazda bağlı olan cihazlar kısmı sıfır gösteriyor ve internet hız testinde çok düşük gösteriyordu ve internete zar zor giriyordu ,halbuki ilk aldığım zaman kurduğumda evdeki bütün telefonların bağlı olduğu görünüyordu ve rahatlıkla internete girebiliyorduk ,neyse canım sıkıldı evden çıktım gittim telefonumdan programı kaldırdım akşam donunce tekrar deneyeyim diye , akşam geldim bütün cihazlar rahatlıkla internete giriyor ve cihazlar full çekiyor:)
Neyse çok uzattım yani cihaz kafasına göre takılıyor sanırım:)
-
Öncelikle Modeminizi Yenileyin.
Daha Sonra Mi Home Uygulamasına girin.
Bölge: Birleşik Krallık Seçin ve kaydedin.
Daha Sonra Ön Belleği temizleyin uygulamadan çıkıp tekrar girin.
Wifi Güçlendirici cihazınızı modeme yakın bir yerde konumlandırın.
Wifi Güçlendirici cihazınızı fişten çıkarıp tekrar takın ve resetleyin.
Daha sonra kurulum aşamalarını yapıp cihazınızı yapılandırın.
Ben bu şekilde denedim ve sorunum çözüldü. Umarım işinize yarar.
-
Tesadüfen ugraşa ugraşa yaptık şimdilik çalışıyor.wifide plus olarak görünüyor cep telefonuda hangi odadaysan ona otomatik bağlanıyor ,şimdilik sorun yok bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X