< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Wireless Mi WiFi Amplifier 2 Kurulum Sorunu (5. sayfa)
-
-
Benim ana baglantida, cekim gucunde filan problem yok ama ip adres alinamadi hatasini cok fazla aliyorum.
Bagli olan 2 telefon ve pc de ip adres alinamadi diyor ve ana modeme baglaniyor. Ana modemi kapatip acinca duzeliyor ama surekli kapat ac yapmaktan skildim.
Bu ip adres alinamadi sorunu yasayip cozen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Benim ana baglantida, cekim gucunde filan problem yok ama ip adres alinamadi hatasini cok fazla aliyorum.
Bagli olan 2 telefon ve pc de ip adres alinamadi diyor ve ana modeme baglaniyor. Ana modemi kapatip acinca duzeliyor ama surekli kapat ac yapmaktan skildim.
Bu ip adres alinamadi sorunu yasayip cozen var mi?modeminize girip cihaza atanan ip adresini statik yapın sorun çözülür
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim, denemistim ama tekrar bir bakayim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bugün aldım Xiaomi Wifi Pro. İnanılmaz saçma bir sorun yaşıyorum. Sorunsuz şekilde kurulumu tamamladım, evdeki cihazlar bağlanıyor. Fakat laptop cihaza bağlanmıyor. Modeme sorunsuz bağlanıyor laptop ama repeater'a gelince sorun çıkarıyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı? Aynı sorunu yaşayan ya da?
-
Başka bir forumda aynı sorunu yaşayan kişileri buldum ama çözümünü bulamadım galiba iade edeceğim. Çıldırmalık
-
Bu aleti almayın aldırmayın
-
bilgisyarda wifi ile bağlatı ve cihazın web sayfasına ıp adres ile veya bir adresle girilmesi mümkün olmuyormu?
-
xiaomi-reaprtet-v3_miape1d1 wifi adrese bağlanıyor ama cihazın web sayfasına ait adres veya ıp adres i bulamadım bilen varsa bildirirse iyi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X