Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraye43 E kullanıcısına yanıt
    china seçeceksiniz ru sadece rusyaya yolluyor
  • iyi görünüyor özellikleri ancak biraz araştırma yapmanız gerek kullananlar varmı görüşleri nasıl yazılım nasıl stabil çalışıyormu gibi
  • Arkadaşlar kamerayı taşınabilir şarj aletine bağladım nasıl olacak diye cihazı A101 den 10-15 liraya almıştım 2200 mAh olanlardan.

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM

gayet iyi çalışıyor ancak şarj ne kadar gider bilemiyorum. Kameranın acilen taşınması vs gibi durumlar için 10 numara bir iş. Bir de gece modu performansını merak edenler için kısa bir video çektim odaktaki şey kedim videonun son 2-3 saniyesi hareketleniyor :) video tinycam ile çekilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=adRZJY6YdI4

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Arkadaşlar kamerayı taşınabilir şarj aletine bağladım nasıl olacak diye cihazı A101 den 10-15 liraya almıştım 2200 mAh olanlardan.

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM

gayet iyi çalışıyor ancak şarj ne kadar gider bilemiyorum. Kameranın acilen taşınması vs gibi durumlar için 10 numara bir iş. Bir de gece modu performansını merak edenler için kısa bir video çektim odaktaki şey kedim videonun son 2-3 saniyesi hareketleniyor :) video tinycam ile çekilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=adRZJY6YdI4

cihazı sipariş verince kurulumda takılırsak yardımcı olurmusunuz ?

• Tabi ki olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Tabi ki olurum.

Teşekkürler

ilk siparişimi verdim umarım sorunsuz gerçekleşir

şu ürünü satın aldım gece görüşlü

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html
  • tamam doğru ürünü almışsınız. bu arada 2200 mAh taşınabilir şarj cihazı kamerayı 4 saatten fazla çalıştırdı acil bir durum için gayet iyi süre.
  • FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN
    ZORUNA GİTTİĞİ İÇİN İLANI KALDIRDIM.

HERKESE HAYIRLI GÜNLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoLiForM -- 21 Aralık 2015; 10:05:58 >
  • 200TL kimse vermesin zaten... vergi vermeden taş atmadan kol yorulmadan %100 kar hem ayıptır hem de günahtır.
  • bu kameradan ben de almak istiyorum, sürekli kat işlemi yapmak istesek nereye kaydediyor kayıtları sd kart haricinde. benim öğrenmek istediğim aslında taşınabilir 1 tb lık hard distler varya onu buna bağlasak ona kaydeder mi?
    ayrıca en azından 25 fps çekseydi bunu araç kamerası olarak da kullanabilirdik. hatta daha çılgınlık edip aksiyon merası olarak da kullanılabilirdi, çünkü siyah yeri çıkıyor ve powerbank tan beslenebiliyor.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    hdd yi nereye takacaksın? Eğer xiaomi nin router'ını alırsan onun üzerinden kayıt yapabiliyor hdd'ye.
  • Arkadaşlar

Bana aldığım site gece görüşlü yetine normal olandan yollamış gece görüş ile öok büyük bir fark var mı ?

Gece görüş çok birşey katıyormu

• Gece görüşlü olsa daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: KoLiForM

Merhaba arkadaşlar,
    ilgilenen varsa elimde bir tane var.

Orjinal kutusunda
    Kutusu sağlamlık açısından kontrol edilmek üzere açılmış.
    elektrik prizi ve usb kablosu poşetinden çıkmamış
    Kullanılmamış
    Gece görüş özellikli

200TL

Burada o kadar vermezler :) 25 usd ya kimse almadi

Onca ürün satan var, bu güne kadar düzgün düzgün forumda biseyler yapmaya çalıştım, elimde bi ürün var onuda isteyen onarsa satayım dedim, beni mi gördünüz ağalar.....

tamam siz ordan alın, dilediğiniz fiyata alabilirsiniz.

Ürün gelmiş, beklemek yok, elimde fiyatı da bu beklemek istemeyen arkadaşlara olabilir diye yazdım buraya.

niye bozuluyorsunuz anlamadım, sizde satmak isterseniz buyrun, sizin ekmeğinize mi mani oldum.

Ürün benim istediğim zaman %100 e %1000 e karla satarım önemli olan bu, sizler gereksiz yorum yapıpta konuyu kirletmeyin,

alıcı değilseniz dükkanın önünü kapatmayın.

• fangoso kullanıcısına yanıt
    sen ayıbı başkalarından sor, sana mı kaldı.

edepsizlik yapıyorsunuz.
  • Merhaba
    Normal olanının incelemesini yapmıştım. Bir tane daha aldım gece görüşlü olanında dün kurulumunu yaptım.
    Normalin de olmayan bir tık-tık sesi oluyor arada, bunu yaşayan var mı sebebi nedir biliyor musunuz?
  • dustnbones kullanıcısına yanıt
    Gece görüş sensörünün sesi o

• Tahmin etmiştim eski model ile tek fark o.
    Çok sık açıp kapayınca huylandım sadece.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.