Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi baktım ruslar k ve L versiyonlar için çözüm üretmiş. Başlık bu

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=638230&st=3320#entry44957200

bir iki alt yorumda L versiyon için çalıştığını yazmış birisi. İlginizi çekerse dosyayı çekip paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Şimdi baktım ruslar k ve L versiyonlar için çözüm üretmiş. Başlık bu

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=638230&st=3320#entry44957200

bir iki alt yorumda L versiyon için çalıştığını yazmış birisi. İlginizi çekerse dosyayı çekip paylaşabilirim.

Sabah 4pda üye olmak için uğraştım ama bişey den dolayı üye olamadım eğer üye isen çekip paylaşabilirmisin? Versiyon düşürmektense son versiyon ile tiny cam ile kullanmak daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Buyrun test klasorunu sd karta yukleyip kamerayı çalıştıracaksınız. https://yadi.sk/d/kVu0KGickvYkr

Yalnız miui forumda biri demiş ki aynı anda rtsp yayın yaparken ftp telnet açınca restart atıyor yüklenince kaldırmıyor yani.
  • Bende işterim için alacağım ne tavsiye edersiniz nereden alayım

• Dosya için teşekkürler...

EKLEME: equip_test.sh dosyasını notepad ile açıp my_tz=GMT+5 olan kısmı my_tz=GMT-6 yapmamız lazım rus düşmanlarımız kendi saat dilimine göre düzenlemişler dosyayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 3 Aralık 2015; 10:57:24 >
  • Arkadaşlar "Warehouse Options" ı EU mu seçiyoruz? Gearbest' ten veya diğer yurtdışı sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için soruyorum.

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html?wid=1 buradan alacağım artık.
  • syntaxharror S kullanıcısına yanıt
    ben hollandadan istemiştim kamerayı adamlar çinden hollanda aktarmalı yolladılar bilsem direk çinden isterdim.
  • quote:

ben hollandadan istemiştim kamerayı adamlar çinden hollanda aktarmalı yolladılar bilsem direk çinden isterdim.

O zaman ben Çin seçeyim. Bu kez Çin'den Hollanda aktarmalı gelmesin...

Kredi kartı ile ödemede sıkıntı olmaz değil mi? Paypal hesabının şifresini falan hatırlamıyorum.
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. miui forumdakiler cloud u falan kapatmışlar yani çin serverlar ile iletişimi komple kesmişler kamerayı xiaomi nin uygulaması üzerinden değilde ispy vb. programlar üzerinden kullanıyorlar. ancak bu durumda çift taraflı ses iletimi sanırım yalan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 3 Aralık 2015; 10:16:13 >
  • syntaxharror S kullanıcısına yanıt
    yani yanlış yönlendirmiş olmayayım belki de ben sipariş verdiğim zaman depoda mal kalmadı böyle bir yol seçtiler. kredi kartı ile aldım ben de. hatta akbank kredi kartınız varsa yurt dışı alışverişleri otomatik 3 e bölüyor tavsiye ederim.
  • quote:

yani yanlış yönlendirmiş olmayayım belki de ben sipariş verdiğim zaman depoda mal kalmadı böyle bir yol seçtiler. kredi kartı ile aldım ben de. hatta akbank kredi kartınız varsa yurt dışı alışverişleri otomatik 3 e bölüyor tavsiye ederim.

Teşekkürler üstad. World ve Maksimum var ne yazık ki. Olsun. Sağsağlim gelsin de tek geçsin.
  • quote:

Evet zaten EU seçilemiyor. Out of Stock olmuş. Ya china ya RU seçebiliyoruz.
  • Pan / tilt özellikli camera almaya karar verdim. Elimdeki xiaomi satacağım. Rtsp ile son version kullanma imkanı olduğu halde.

Kurban bayramı öncesinde 28.89 usd + 1.99 tracking kod ye almışim ikizlerim henuz dunyaya gelmedigi için sadece kontrol ve ayarlama için kullandım. 25 usd + kargo olarak fiyat belirledim. O fiyatta satılmaz ise de balkona koyar otopark gözetleme olarak kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 4 Aralık 2015; 16:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Pan / tilt özellikli camera almaya karar verdim. Elimdeki xiaomi satacağım. Rtsp ile son version kullanma imkanı olduğu halde.

Pan tilt özelliği nedir

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    Sağa sola aşağı yukarı döndürülebilen kamera tabi telefondan uzaktan kontrol ile döndürüyorsun

http://www.amazon.com/Amcrest-ProHD-Wireless-Security-Camera/dp/B0145OQTPG

ben bunu altım blackfriday zamanı 69 dolara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

Sağa sola aşağı yukarı döndürülebilen kamera tabi telefondan uzaktan kontrol ile döndürüyorsun

http://www.amazon.com/Amcrest-ProHD-Wireless-Security-Camera/dp/B0145OQTPG

ben bunu altım blackfriday zamanı 69 dolara.

1 adette bana alalım gayet güzel

• arkadaşlar M sürümü çıkmış yüklemeyin henüz malum özellikleri açık değil...
  • Arkadaşlar benim kamerada geldi
    RTSP yi ekledim
    saati 1 saat ileride
    equip_test.sh da ki my_tz=GMT+5
    değerini my_tz=GMT-6 yaparsam dogru olacak mı?
    GMT+4 olması gerekmez mi?

Ayrıca kullandıgınız apk versiyonu nedir?

Google Playde 2.20 yi ülkenizde desteklenmiyor diyor ve indirmiyor
    apk yı internetten indirince de
    login ingilizce seçilince facebook istiyor,
    çince seçince yazılımın bazı alt menüleri çince yazılı oluyor.

Ben 2.0.1.20150918 versiyonunu kullanıyorum ve bana daha detaylı gibi geldi?
    2.1 ve 2.2 de olmayan "network info" gibi ekstraları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuRtCaN -- 6 Aralık 2015; 1:08:26 >
  • YuRtCaN Y kullanıcısına yanıt
    Gmt+6 yapman gerekiyor zannederim. Apk olarak ben mi smart home kullaniyorum markette yok 3.2.3 versiyonu var ama pek ingilizce degil.

• Benim kullandigim 2.0 versiyonu 99,9% ingilizce

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.