Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obi_van00

Yazdığın takip kodunun doğru olduğuna emin misin? Aşağıdaki chinapost sitesinden kontrol ettiğimde origin olarak Australia görünüyor. Gearbest kargolama yaptığında gönderim sayfasına paketin resmini ekliyor, resmin üzerindeki gönderim bilgilerini kontrol etmelisin.

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=CH14417039349523

resimdeki kod aynı ama

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapha -- 20 Kasım 2015; 18:45:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obi_van00

Yazdığın takip kodunun doğru olduğuna emin misin? Aşağıdaki chinapost sitesinden kontrol ettiğimde origin olarak Australia görünüyor. Gearbest kargolama yaptığında gönderim sayfasına paketin resmini ekliyor, resmin üzerindeki gönderim bilgilerini kontrol etmelisin.

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=CH14417039349523

Takipsizlik kargo o yüzden çin sınırına kadar takip sonrasında pttye gelirse postacinin getirmesine bağlı özellikle çinden alisverislerde 2 dolar fazla verin takip kodlu alın. Gearbest te yazın hala gelmedi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almak ısteyen var ıse gece goruslu olandan elımde bır tane var kapalı kutu satabılırım

• zapha Z kullanıcısına yanıt
    Resimde de göreceğin gibi gönderinin üzerinde sadece "air mail" yazıyor, eğer takip kodlu olsaydı "registered air mail" yazması gerekecekti. Eğer Paypal ile aldıysan hemen para iadesi için başvurup benim gönderdiğim linki delil olarak gösterebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapha

gearbest üzerinden sipariş vereli 2 ay oldu hala daha gelmedi benim kameram? na yapmam gerekli acaba

2 ay mı? Yahu biri 2 ay beklemiş birisi 60 tl ye yakın gümrük vergisi ödemiş. Bu iş biraz şans işimi arkadaşlar? Hangi yurtiçi sitesi daha güvenli ve hızlı? Biraz bilgi ve öneri sunarsanız çok seviniriz. Bu üründen bana da lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 23 Kasım 2015; 1:14:51 >
  • para iadesi için mesaj attım şu şekilde dönüş yaptılar. nasıl bi yol izlemeliyim ?

Thanks for contacting us, we are sorry for replying so late.

We are sorry for the inconvenience and would like to offer you 2 solutions in this case:

1) Refund $ 14 to your GB Wallet (store credit)

We will refund you in full and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your item is 1usd = 5 points ,3usd=3*5 points => get 15 points etc).

You can use both your wallet and points to purchase your future products.

Learn more about wallet benefits :http://www.gearbest.com/about/faq.html

Check out to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html

The refund can be completed within 3-5 working day.

2) Resend the item if you can kindly pay $ 14 handing fee

In that case, you will receive the item 10 to 25 working days after dispatch date.

Please reconfirm your address as follows:

Consignee name:

Detailed address:

City:

State:

Zip code:

Country:

Phone number:

Can you please let me know your decision?

If you have more questions, please feel free to contact us.

Thanks for your time and attention.

Best regards

Pearl

Gearbest Customer Service

http:www.gearbest.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapha -- 23 Kasım 2015; 10:18:59 >

• iyiymiş takip
  • Arkadaşlar bu siteler "kargo elimize geçtiğinde" ödemeyi onaylama sisteminde çalışmıyor mu? Yani böyle çalışan sistem yok mu? Bu çok sıkıntılı bir durum. Ben de satın almak istiyorum, ancak gearbest mi aliexpress mi daha iyi? Ya da şu daha hızlı ve garantidir dediğiniz başka bir site mevcut mu?
  • Arkadaşlar elinde 1.8.5.1I yazılımlı kamera olan varsa telnet, ftp, rtsp açmak ve saati düzeltmek konusunda yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Arkadaşlar elinde 1.8.5.1I yazılımlı kamera olan varsa telnet, ftp, rtsp açmak ve saati düzeltmek konusunda yardımcı olurum.

Son yazılıma rtsp özelliği geldi mi?aktif edebildiler mi?

• zapha; Aynı yolu banada yapmışlardı, bir ay salladılar bu şekilde. Paypal ile aldıysan, paypal dan para iadesi iste hiç ugraşma. Paypal yoksa paranın tamamını istiyorum de, teklifi biraz daha yükseltirler o kadar.

Bu ürün yeni versiyonmu, buradakinin aynısımı anlayamadım. Kamera 8 mp ?
    http://www.dx.com/p/xiaomi-xiaoyi-1-2-5-ccd-8-0mp-wide-angle-smart-camera-camcorder-w-wi-fi-8-ir-led-black-white-395833#.Vlynfb_TQT4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijma -- 1 Aralık 2015; 11:58:52 >
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Yok bahsettiğim versiyon I versiyonu L degil. Çoğunluk halletti zaten kendi işini ben yapamayan varsa yardımcı olayım dedim.

• quote:

Yok bahsettiğim versiyon I versiyonu L degil. Çoğunluk halletti zaten kendi işini ben yapamayan varsa yardımcı olayım dedim.

bu kamera son sürüm de durum nedir almayı düşünüyorum.
  • Rtsp kapali, ftp ve telnet ile ilgili net bilgim yok ancak rast gelirsem paylaşırım burada.

Not: ben gecen ay aldım gearbest den I sürüm ile geldi şans eseri ama bazı yabancı forumlarda alanlara L sürüm ile gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 1 Aralık 2015; 15:22:44 >
  • quote:

Rtsp kapali, ftp ve telnet ile ilgili net bilgim yok ancak rast gelirsem paylaşırım burada.

Not: ben gecen ay aldım gearbest den I sürüm ile geldi şans eseri ama bazı yabancı forumlarda alanlara L sürüm ile gitmiş.

Hocam gearbest' ten kaç ay beklediniz acaba? Satın alırken siz de 2 dolarlık takip kodu vb. aldınız mı ? Ben de düşünüyorum da.
  • @fangoso Xiaomi bu cihaz için çin saatli satması hiç yakışmıyor, önü açık ürünleri tüm dünyada beğeniyle kullanıyor, bence biraz daha global düşünmelerinin zamanı geldi de geçiyor bile.

Bende de saat sorunu var, yalnız cihaz versiyonu L olarak geçmekte. @kendimce eski sayfalarda paylaştığı telnet üzerinden komut gönderme işlemini denedim fakat bağlantı kuramadım. Cihazın brick olma ihtimali olduğu içinde versiyon vs değiştirmeye girmedim.
  • İki kamerayı fiyat/performans anlamında karşılaştırırsanız sevinirim.

• syntaxharror S kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı 20 gün bekledim. Takip kodunu evet aldim.

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Konuyla ilgili olarak xiaomi ile iletişime geçtiğinizde biz bunu çinliler için ürettik çin dışına destek vermiyoruz diyorlar. Halbuki kodlama olarak hiç zor bir iş degil. Şu an benim kameranın kayıt saati dogru ancak motion detection saati hala çin. Hareket oldugunda gelen mesajlar 6 saat ileri. Hangi dosya içinde saklandigini bilsem hareket detektörü ayarının onu da çözerim.

Aynen k ve L versiyonlari alt versiyonlara downgrade edilemiyor. Bence cok beklemezsiniz. Telnet baglantisini birileri saglamayi basarirsa herturlu islem yapilir. Bunun da cok süreceğini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 2 Aralık 2015; 19:00:28 >
  • quote:

Katılıyorum. Konuyla ilgili olarak xiaomi ile iletişime geçtiğinizde biz bunu çinliler için ürettik çin dışına destek vermiyoruz diyorlar. Halbuki kodlama olarak hiç zor bir iş degil. Şu an benim kameranın kayıt saati dogru ancak motion detection saati hala çin. Hareket oldugunda gelen mesajlar 6 saat ileri. Hangi dosya içinde saklandigini bilsem hareket detektörü ayarının onu da çözerim.

Aynen k ve L versiyonlari alt versiyonlara downgrade edilemiyor. Bence cok beklemezsiniz. Telnet baglantisini birileri saglamayi basarirsa herturlu islem yapilir. Bunun da cok süreceğini sanmiyorum.

Çin için ürettik dediklerine şaşırdım açıkçası. Kendine özgü tasarım ve kalite çizgisi olan firmanın böyle Çin ile sınırlanması kendisini saçma olmuş

Telefona gelen uyarılar doğru saati göstermekte bende, sadece video üstüne işlenen saat yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.