Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duvara Monte yapan var mi, cihazda uygun yer bulamadim. Tabanindaki sticker'a benzeyen yeri mi cikartmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 29 Aralık 2015; 13:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpyWar kullanıcısına yanıt
    tabanı çıkıyor zorlayınca eve gidince videosunu çekip paylaşırım. dikkat edin kırmayın
  • çok iyi olur hocam, bekliyorum videoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 29 Aralık 2015; 13:55:10 >
  • Bugun gearbestten aldığım kameram elıme ulaştı yhs-113 modeli cn versiyonu. bu sımdı gece görüşlümü anlamadım daha kurmadım kurarken de yardımlarınızı talep ediyorum ılk önce ne yapmamız lazım buna herseyini açalım .
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112996214 bu mesajda her şey mevcut takıldığın bir yer olursa sorabilirsin. Uygulamanın en güncel hali telefonu Türkçe kullanırken hata veriyor isterhttp://ge.tt/5l7Om3U2/v/1 bunu kullanın isterseniz telefonun dilini ingilizce yapın.
  • 2 tane daha almıştım bu kameradan bu sefer gümrüğe takılmış bakalım ne zaman bitecek işlemler..
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    tek paket içinde 2 tane mi idiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

tek paket içinde 2 tane mi idiler?

aynen takip kodunu ücretsize getireyim diye 2 adet aldım aynı pakette.
  • Ben hızlı kargo ile aldım 2 adet sorunsuzca 10 günde geldi ankaraya geldi.En son teslimatı yurtiçi kargo yaptı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman644

Ben hızlı kargo ile aldım 2 adet sorunsuzca 10 günde geldi ankaraya geldi.En son teslimatı yurtiçi kargo yaptı bana.

şimdi baktım da hollandadan kabulden türkiyeye giriş 8 günü bulmuş. gümrük şans işi biraz 2015 yılında 40/50 siparişim olmuştur bu sene tek bu takıldı.
  • SpyWar kullanıcısına yanıt
    Buyrunhttps://youtu.be/V1K7-KLrkTk yalniz bazi modellerde sabitleme deligi yok diye okumustum biryerlerde. Cok da zorlamayin yani.

• Emeğinize sağlık. Eve geçince deneyeyim baktım olmuyor başka şekilde duvara sabitlemeye çalışacam.

• Ben çift taraflı bant ile tavana sabitledim.
    yerinden oynatamıyorum
    bence hiç çivi filan uğraşma
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    üstad kameram çin versiyonu. dün kurulumu 2 telefona da yaptım. senin önceki mesajlarında gönderdiğin güncelleme sonrası hata sorunu için olan versiyona dönerek. bu arada kamera versiyonunu da N olarak güncelledim. şimdilik problem yok fakat kamerayı her açtığımda YI home programı için güncelleme uyarısı alıyorum ve sorunu tekrar yaşamamak için reddediyorum. ayarlara baktım otomatik güncelleştirme sorgusunu da kapatamıyorum. bunun için bir çare var mı ? malum yeni program versiyonu problemli
  • firatozan kullanıcısına yanıt
    malesef yeni versiyonu bekleyeceğiz. umarım düzeltirler problemi
    Merhaba, size iki sorum olacaktı.

Kurulumu tamamladıktan yani kamerayı modeme tanıttıktan sonra kapalı olan kamerayı elektriğe bağladığınız anda başka bir işlem yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak modeme kablosuz bağlanıyor değil mi? Şundan soruyorum, aç-kapa özellikli priz alıp kamerayı ona takmayı düşünüyorum. Böylelikle normalde elektriğe kapalı olan kamerayı sadece evden çıkarken anahtarı açarak tak-çıkar yapmadan pratik şekilde kullanmak istiyorum.

Diğer sorum da kamera aktif olduktan sonra sesli bir uyarı veriyor mu? Örneğin benim araç kamerası araba çalıştığında elektrik alıyor ve açılıyor, sonra yabancı dilde hoşgeldiniz diyor. Ben ip kameranın kayıt yaptığı belli olmaması için led ışığını kapalı kullanacağım. Bu yüzden kamera ilk açıldığında emin olmam gerekiyor ki çalıştığından emin olayım.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 30 Aralık 2015; 14:22:57 >
  • kameraya elektrik verdiğiniz anda kendisi bağlanıp çalışıyor. çalışmaya başladığı anda herhangi bir uyarı vermiyor anlamanızın tek yolu programdan bağlanıp bakmak.
    Sizin kamerada bağlantı sıkıntınız oldu mu hiç, kısa sürece bağlanıyor mu modeme? Stabil olarak bağlanıyorsa mesele değil aslında.
  • Laynis kullanıcısına yanıt
    kamerayı kendi adaptörü ya da 1000 mAh den küçük olmayacak şekilde bir adaptörle kullanırsanız kamera stabil olarak sürekli bağlı kalır. örneğin benim evde çakma bir adaptör var üzerinde 1000 mAh yazıyor ama demekki bu şiddette akım sağlayamıyor gece görüş sensörünü açarken kamera yeniden başlatıyor kendini. ben kamerayı orjinal motorola şarj cihazı ile kullanıyorum üzerindeki değer 800 mAh ama şimdiye kadar banamısın demeden çalıştı gayet iyi durumda.
  • Selamlar,

Ben de yeni baba olacağım için IP kamera arayışındayım. Başlığı okudum, Yi kamera ile ilgili başka bir sorumu cevaplayabilirseniz sevinirim.

Yazlık gibi ortamlarda (internet erişimi olmayan), herhangi bir kullanım senaryosu kurabilir miyiz?
    Benim aklıma acaba, sadece IP dağıtacak ve local çalışacak bir router(ya da modem) Telefon ve kamera arasında iletişimi kurabilir gibi geliyor.
    Ancak eğer ki kameradaki gömülü yazılım internet çıkışı gerektiriyorsa hatalara sebep olabilir bu durum.

Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

@fangoso
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.