Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kolay yolu bir de zor yolu var. Kolay yolu sendeki programı onlarda kurarlar ve senin hesabınla girip izlerler. Kötü yanı senin evi sürekli gözetleme şansı bulurlar böylece.

Zor yol telekomdan sabit ip alırsın makinenin rtsp özelliğini açtıysan modemden ilgili portları forward ederek kamerayı uzaktan erişilebilir hale getirirsin. ip ve port u sizinkilere atarsın izlerler. kötü yanı hem zahmetli hem maliyetli hemde sürekli evi gözetleme şansları hala baki.
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bir kaç sorum olacaktı.

Örneğin ben evde değilim ve kamera bir hareket algıladı.

1- Bunu kendi uygulamasından mı (YI Home) yoksa e-posta adresiniz üzerinden mi bilgilendiriyor?

2- Hareket algıladığında kısa süre içinde anlık bildirim yollayabiliyor mu? Çünkü olası bir güvenlik tehtidinde geç uyarı yapması işe yaramaz.

3- Uyarı bildirimi sadece yazı mı yoksa resim ya da video yollayabiliyor mu? Seçim imkanı var mı?

4- Yollanan videonun / resimin çözünürlüğü kameranın çekim kalitesinde mi yoksa küçültüp öyle mi yolluyor?

5- Telefonda kameranın kendi uygulamasını kullanmak için ayrıca uygulama içi hesap açmak gerekiyor mu? Çünkü ben Google Play'den YI Home uygulamasını indirdim. Bana iki seçenek veriyor, YI hesap ve Facebook hesabı.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 6 Ocak 2016; 10:44:50 >

• Laynis kullanıcısına yanıt
    1- Kendi uygulaması üzerinden bilgilendiriyor.

2- 5-10 saniye içinde geliyor uyarı.

3- Eğer video ile uyarı seçeneğini aktif ederseniz hareket anının 6 saniyelik videosunu da gönderiyor. Seçim imkanı var.

4- Yollanan video çekim kalitesinde

5- Bir Mi hesabı açmanız gerekiyor. Google playden indirdiğiniz program uluslar arası versiyon için geçerli size gelecek cihaz buyuk ihtimal çin versiyonu.http://ge.tt/5l7Om3U2/v/1 bu linktekini indirip kurunuz. Güncelleme var diye uyaracak kabul etmeyiniz.
    Cevaplar için teşekkür ederim.

Benim telefonum Root'lu değil, direkt Google Play'den indirip kullanabileceğim bir uygulaması ya da uluslararası versiyonunu kullanmanın bir yolu yok mu?
    Root olması gerekmiyor uygulamayı telefona atıyorsunuz. Ayarlardan dış kaynakları aktif ediyorsunuz böylece yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Arkadaşlar kamera geldi kurulumunu yaptım ama görüntü atlayarak geliyor.

Connecting dedikten sonra bazen fail to connect yazısı çıkıyor , bağlanacaksada yüzde 25 de uzun süre bekliyor !

Kameranın önünde hareket ediyorum .10kb bazen 30kb ile kesik kesik geliyor görüntü ! Bunun nedeni ne olabilir sizce ?

Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilecek varmı ?

Kayıtları hd izliyorsunuzdur, teker gibi ayar tuşunun üstünde reg olarak seçin o şekilde izleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    fangoso, detaylı cevabın ve emeğin için tekrar teşekkür ederim.

İnternetteki bilgi kirliliği arasından bulunması çok zaman alabilecek bilgileri bizimle uğraşla paylaşıyorsun.

sipariş vereceğim, gearbest mi önerirsiniz? Yoksa banggood mu? gearbest'te 7-8 dolar daha ucuz??? gearbestten bu kamerayı alıp sorun yaşayan oldu mu?

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html
    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html

quote:

Bu iki programdan birini indirebiliriz. Ne fark var derseniz ilk linkteki yi camera programı daha sade ve sadece bu kamera için yazılmış bir yazılım. Tamamına yakını ingilizce. İkinci linkteki smart home uygulaması xiaomi nin tüm aparatlarına hitap eden bir uygulama. Daha fazla ayar içeriyor ancak daha karmaşık ve büyük oranda çince. Ayrıca smart home programı ile kamerayı paylaşabiliyorsunuz yani evdeki bir çok telefona smart home yükleyip ana hesaptan diğerlerine kamera daveti yollayabiliyorsunuz onlar da kamerayı program üzerinden kullanabiliyorlar.

Bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ama yukarıda bir bilgi vermişsiniz. İndirdiğim YI Home uygulamasının Çin versiyonunda kamera paylaşımı yok mu? Yani iki farklı android telefondan kameraya erişim (Canlı izleme, bildirim alma) sağlanamıyor mu? Bu uygulama eğer sadece tek telefon üzerinden erişim sağlıyorsa "Smart Home" uygulamasını kuracağım.

Yardımların için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 6 Ocak 2016; 14:05:22 >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kayıt aldığı ve mesajla bildirdiği zaman problem yok. Online izlediğim zaman görüntü kesik geliyor .Çok düşük kb. larda görüntü aktarıyor .Bazende 80kb a kadar yükseliyor o zaman görüntü accık akıcılaşıyor.

Acaba dedim modemden bir ayarı varmıdır ?
  • quote:

Teşekkür ederim. Kayıt aldığı ve mesajla bildirdiği zaman problem yok. Online izlediğim zaman görüntü kesik geliyor .Çok düşük kb. larda görüntü aktarıyor .Bazende 80kb a kadar yükseliyor o zaman görüntü accık akıcılaşıyor.

Acaba dedim modemden bir ayarı varmıdır ?

Yok tamamen bağlantı hızına bağlı, ilgili bağlantı ne kadar kaliteli olursa o kadar akıcı ve anlık oluyor aktarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aslinda hata bende yazdigim sey tam anlasilmiyor. Eger smart home kuararsaniz herkes kendine mi hesabi alir kendi hesabindan davetiye ile kameraya erisim hakki kazanir. Yi home'da ise tek bir hesap alirsiniz herkes kendi telefonundan ayni hesap ile baglanir. Olay su yani eger cinli olsaydiniz smart home kullanirdiniz cunku adamlar mi hesabi her yerde kullaniyorlar ama siz sadece kameraya baglanmakta kullacaksiniz baskalariyla paylasmanizda sakinca yok yi home kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 lik bir güç kaynağı ile çalıştırdım şuan itibari ile 6 saati geçti
    sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor .
    yalnız görüntüyü canlı izlerken bir saat göstergesi bazen 4-5 saat ileriyi gösteriyor bazen anlık zamanı onu anlamadım neye göre karar veriyorsa artık :)
    piriz e daha takamadım çünkü beraber satın aldığım priz dönüştürücü daha teslim edilmedi :)
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    kaliteli bir telefon şarj cihazınız varsa kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 6 Ocak 2016; 22:47:16 >
  • güç kaynağı ile 7 saati geçti lakin
    şimdi ekrana tekrar baktım tarih saat kısmı 6 saat ilerde ama canlı saat doğru gösteriyor bu ayarı nasıl düzeltebilirim
  • rapidturkey R kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_106296477/mpage_4/f_//tm.htm#112996214
    madde 4 aynı zamanda kameranın saatini de düzeltir.
  • Merhabalar gearbest uzerinden kredi karti ile nasil alabilirim acaba.kredi kartini yurtdisi alisveriste hic kullanmadim.paypal ile deniliyor ama kredi karti bilgilerimi paypal a vermek istemiyorum.yada turkiyede satan yer var mi acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xao kullanıcısına yanıt
    ben gearbest ten aldım sorun çıkmadı ancak tavsiyem muhakkak 2 dolarlık takip kodunu da alın.
    okuma yok ki :)
    teşekkürler armut piş ağzıma düş yapa yapa gidiyoruz kusura bakma :)
  • gece görüşlü olan için tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir yer lütfen
  • yabancı7 kullanıcısına yanıt
    http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.