Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler almayı düşünüyorum bakalım inşallah sorun yaşamadan gelir
  • yabancı7 kullanıcısına yanıt
    Takip kodu almanizi tavsiye ederim. 2 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 gün beklemenin ardından kamera bugün geldi ama bu hangi versiyon elimde çevirici olmadığı için deneyemedim henüz

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 11 Ocak 2016; 13:30:27 >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Gorunuse gore cin

• fangoso kullanıcısına yanıt
    Hiç denediniz mi, kamera ne kadar veri kullanıyor. Şundan soruyorum, örneğin 32 GB bir hafıza kartına kaç saat sürekli kayıt yapabilir?

Benim araç kameramda sürekli kayıt özelliği var. En güzel özelliği hafiıza dolunca baştaki verileri silerek kayıt yapmaya devam ediyor, yani sonsuz kayıt yapıyor. Siz dilemedikçe kartı silmekle uğraşmıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Hiç denediniz mi, kamera ne kadar veri kullanıyor. Şundan soruyorum, örneğin 32 GB bir hafıza kartına kaç saat sürekli kayıt yapabilir?

Benim araç kameramda sürekli kayıt özelliği var. En güzel özelliği hafiıza dolunca baştaki verileri silerek kayıt yapmaya devam ediyor, yani sonsuz kayıt yapıyor. Siz dilemedikçe kartı silmekle uğraşmıyorsunuz.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

buda siloyor eskiyi ama izlerken istedigin saati felan saglikli izleyemiyosun sacma sapan saatlere zipliyor

Bir sorum daha olacaktı, ürünün orjinal ubs kablosunu linkteki gibi çevirici bir prize takarak kullansak kamera voltaj nedeniyle zarar görmeden sorunsuz çalışır mı?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/usb-kablo-priz-cevirici-mg44-192492201

Teşekkür ederim.
  • Laynis kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1 haftadır iphone 5 şarj aleti ile kullanıyorum şimdilik bir sorun yok voltaj değerleri yakın sanırım. Bir sıkıntı olmaz bence
  • marcus83 kullanıcısına yanıt
    Mantıken olmaması gerekiyor ama emin olmak istedim.

Malum yurt dışandan gelene kadar bekliyoruz, bir de yanlış piriz yüzünden kamera kullanılmaz hale gelmesin.

Teşekkür ederim.
    Sanmam hocam bir sıkıntı olmaz bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
  • Daha önce yazmıştım. Kameranın sağlıklı çalışması için en az 1 amper akım sağlayacak şarj aleti lazım. Ben de motorola şarj cihazı ile kullanıyorum sürekli sorunsuz şekilde. Linkini verdiğiniz şarj cihazının çıkış verileri yok bilemiyorum ne kadar akım sağlayabiliyor. Onun yerine aşağıda linktekini alırsanız 50 kuruşa yanında gelen şarj cihazını kullanırsınız.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amerikan-fisi-donusturucu-adaptor-cevirici-198598082
    Kameranın K veya L sürümünde mi, M veya N sürümünde mi olduğunu kendi uygulaması üzerinden kameraya erişerek mi öğreniyoruz? Yazınızı okudum ama onu göremedim.

Bazı arkadaşlar N sürümüne geçtiklerini yazmışlar. Bir artısı var mı?

Teşekkür ederim.
    Evet uygulama üzerinden anlayabiliyoruz. Ben de N sürümünü kullanıyorum. Kendi gözlemim M sürümü gayet stabil çalışıyordu. N sürümünde de şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  • Kamerayı çalıştırdım iphone üzerinden mi home uygulaması ile bağlantı tamam
    ama miniinthebox sitesi gece görüşlü yerine normal olanı yollamış
    Kamera geldi ve kurmakla uğraşıyorum fakat akşamdan beri bir türlü telefondan kameraya bağlanamadım. Neyi eksik yapıyorum anlamadım. Sırayla yazayım belki siz çözersiniz.

1- Elektriğe takınca ilk olarak sarı ışık sürekli yanıp sönüyor.

2- Sonra telefondan YI Home programını açıyorum. Çin versiyonu ama içeriği İngilizce olan.

3- Uygulamada sağ üst köşeden kamera eklemeye geliyorum.

4- Wi-Fi şifremi girdikten sonra "Connect to router" ve "Please wait 1-2 minutes" yazan sayfaya geliyorum ve mavi ışık yanıp sönüyor. Son olarak mavi ışık sabit şekilde yanmaya başlıyor ama dakikalarca beklememe rağmen "Connect to router" ve "Please wait 1-2 minutes" yazısı ekranda kalıyor.

5- Bu sayfanın en altında 2 buton var. Birinde "Wi-Fi Password Error", diğerinde "Wi-Fi connected" yazıyor. Fakat "Wi-Fi Password Error" butonuna basmama ve doğru şifre girmeme rağmen aynı uyarıyı verip duruyor.

4- Sonuçta uygulama kamerayı görüyor fakat bir türlü bağlanmıyor. "Bind"e basıyorum "Binding..." yazıyor ama bir süre "Device Not Found!" uyarısı veriyor.

Şunu da belirteyim "N" sürümüne de yükselttim kamerayı, anlattığınız gibi karta versiyonu attım ve yüksetme işlemini başarıyla yaptı. Ama yine aynı hatayı alıyorum.

Modemde mi bir ayar yapmak lazım emin olamadam. Modem de Turkcell Fiber aboneliklerinde verilen son model Huawei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 11 Ocak 2016; 23:04:09 >

telefondaki uygulamayı siliphttp://ge.tt/5l7Om3U2/v/1 linktekini kurun. Programı kullanırken güncelleme var derse kabul etmeyin. Bir deneyip dönüş yapın.
    Telefondaki uygulamayı sildim ve yeniden yükledim, kameraya reset attım ve en baştan yani sarı ışıktan başladım fakat yine mavi ışık sabit olarak yanmasına rağmen şu sayfada takılı kaldı.

N sürümüne yükselttikten sonra sd kartı çıkarttınız mı? home dosyasını silmek gerekiyor
    Evet kartı direkt çıkardım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.