Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kameranın telefon uygulmasında eski kayıtları izlerken atlamalar yaptığını ve bu nedenle istediğiniz zaman dilimini izleyemediğinizi yazmıştım daha önce. Şöyle bir şey farkettim. Eğer kamerada "Hareket olduğunda kaydet" özelliği açıksa parça parça kayıt yapıyor ve bu sorun yaşanıyor. Fakat bu seçeneği seçmezseniz sürekli kayıt yapıyor ve o zaman uygulama düzgün çalışıyor, yani zaman çizgisinde istediğiniz zamana atlama yapmadan gidiyor.

Ayrıca kamerayı uygulama üzerinden kapatırsanız kamera kısmen de olsa çalışıyor. Bu kameranın ısınmasından anlaşılabilir.

Bu arada kameraların içine hala ip adresi içinden girmeyi başaramadım.
  • merhaba ürüne 32 gb kart takip kullanmak istiyorum(ya da en yuksek ne destekliyorsa). Surekli hirsizlik olan bir yerde kullanicam amacim uzun sure kesintisiz bu sd karta kayit yapmasi. Goruntu kalitesi cok onemli degil(bunun ayari var mi) bu karta ne kadar sure kayit yapabilir ?
    Bir de telefondan uygulamaya girdigimde cihaz icindeki karttaki kayitta bir kesinti olur mu ?
    tek cihaza farkli telefonlardan erisim saglayabilir miyim ?(teknik bilgisi zayif birisine kurucam o nedenle sd karttaki videolari doldukca silmek icin.)
    kullanan arkadaslardan gelecek cevaplara gore hemen siparis vericem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrew -- 20 Ocak 2016; 3:53:41 >
  • madrew kullanıcısına yanıt
    Kayıt kalitesi ayarı bildiğim kadarıyla yok. Kayıt süresi ve dosya boyutu ile ilgili önceki mesajlarda arkadaşlar bilgi vermişti. Telefondan uygulamaya girdiğinizde kayıt kesintiye uğramaz ve birden fazla telefondan aynı anda dahi erişim sağlayabilirsiniz.
  • Laynis kullanıcısına yanıt
    Kameranın hangi ip adresini modem üzerinden bulabildiniz mi?
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Hayır, modemin içine giriyorum, ağdaki aygıtları da görüyorum ama ip adresini yazmıyor maalesef.
    http://www.advanced-ip-scanner.com/tr/ bu programı yada benzer bir ağ tarama programını kullanabilirsiniz.
    Güzel programmış lakin iMac'te çalışmaz. :)
    https://itunes.apple.com/us/app/ip-scanner/id404167149?mt=12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim yardımınız için, akşam deneyip size bildiririm.
  • Arkadaşlar iyi günler bu kamera 1200 tvl mi ve en uygun nereden alabilirim aliexpres sağlıklı olurmu aliexpresten ürün getirtiyorum ama böyle bir kamera sahte falan olur mu o sebepten soruyorum aliexpreste 75 tvl ve 1200tvl seçenekleri var 750tvl 27 dolar 1200 tvl 39 dolar kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz nereden ve hangi seçenek olmalı?şimdiden teşekkür ederim
    aliexpreste bulduğum bu

http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-Camera-Mini-Smart-Camera-Wireless-Control-Monitoring-Webcam-Camera-for-iPhone-Samsung-Smartphone-Tablet/32441043432.html?spm=2114.13010208.99999999.264.rkgDFv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 20 Ocak 2016; 11:45:31 >

• ayee kullanıcısına yanıt
    http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html buradan alabilirsiniz. 2$ karşılığı takip kodu almanızı tavsiye ederim.
    Kameranın ip adresini buldum ama bana verdiğiniz programı kullanmadım. Sonradan aklıma geldi Android telefonumda Fing uygulaması var, tavsiye ederim hatta. Oradan ağdaki tüm aygıtların ip adresini görüyor.

Kameraya ulaşmama rağmen içeriği sadece liste şeklinde gördüğü için çok işimi görmeyecek. Ben kameranın içine klasörler şeklinde ulaşabilirim diye düşünmüştüm. Çünkü içindeki SD kartı tak çıkar yapmadan bilgisayar üzerinden videoları izlemek, silmek gibi işlemleri yapmayı istiyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hımm o halde herhangi bir ftp programından faydalanarak yine aynı ip adresinden kameraya bağlanın. /home/hd1/ üzerinden sd kartınızın içeriğine ulaşabilirsiniz. Silme işlemini doğrudan yapabilirsiniz. İzlemek için dosyaları bilgisayarınıza çekmelisiniz.
    Evet, ftp ile bağlanmak işimi görebilir, teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Gearbestten sipariş ettim kamera geldi. Kurulumu sıkıntısız bir şekilde yaptım. Forumda yazan yönergeleri izleyerek de kamerayı ispy yazılımı ve ip adresi üzerinden bağlantı kurmayı başardım sd kartın içeriğine ip adresini yazarak ulaşabiliyorum ancak kamera saatini Türkiye saatine ayarlayamadım. @fangoso arkadaşın paylaştığı dosyaları sd kart ile cihaza defalarca atmaya çalışmama rağmen sonuç değişmedi nerede yanlış yapıyorum çözemedim.
  • OKAN ÇELİK O kullanıcısına yanıt
    ispy üzerinden kamerayı izleyebiliyorsanız ya da ip adresi üzerinden kart içeriğine ulaşabilmişseniz zaten saatin de düzelmiş olması gerek. Hala saat yanlış diyorsanız şunu yapacaksınız

*ip üzerinden ftp programı ile bağlan (örneğin filezilla)
    *etc klasörü içine gir
    *TZ dosyasını düzenle
    *dosya içinde tek satır kod var zaten onu GMT+6 olarak değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 21 Ocak 2016; 23:45:58 >
    fangoso merhaba,

Anlattığın şekilde yapmama rağmen saat değişmedi cihazla ilgili bir problem olabilir mi ?
    Saat derken hareket uyarısı için gelen uyarı mesajındaki saat ise o değiştirilemiyor. Video goruntusunun üstündeki saat ise düzelmiş olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Video görüntüsü üzerindeki saati değişteremedim
    Hmm, malesef yapacak başka bir şey yok. Düzelmesi lazımdı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.