Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
55
Favori
59.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,bugün çin versiyon olan kameram geldi zorda olsa kurulumu yaptım.fakat 2. bir telefondan görüntüyü izlemek için bağlantı yapamadım.ne yapmam gerekiyor acaba ? başka bir hesapta açtım ama olmadı,yoksa aynı hesaptanmı giriş yapmalıydım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_alkan

merhaba arkadaşlar,bugün çin versiyon olan kameram geldi zorda olsa kurulumu yaptım.fakat 2. bir telefondan görüntüyü izlemek için bağlantı yapamadım.ne yapmam gerekiyor acaba ? başka bir hesapta açtım ama olmadı,yoksa aynı hesaptanmı giriş yapmalıydım ?

sorduğum sorunun cevabını kendim vereyim aynı hesaptan girmek gerekiyormuş.
  • pisburun44 P kullanıcısına yanıt
    Mi Home ile kamerayı hesabınıza tanıttıktan sonra Yi Home uygulamasını da aynı hesapla açarsanız tanıttığınız tüm kameralarınızı otomatik olarak görüyor, tekrar Yi Home uygulaması üzerinden kamerayı tanıtmanıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

cep telefonu ile wifi üzerinden bağlantı ve izleme donmadan sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor.
    Ancak cep telefonu 3g üzerinden bağlantı problemleri yaşıyorum.
    Bunun son çıkan A firmwire ile ilgisi olabilir mi ?
  • dün kurulumunu yaptığım kamera 3 kez aynı hatayı veriyor,bu ağ hatasını neden verir ? internette herhangi bir kesilme yok,modemin yanındada dursa hata veriyor bir süre sonra .L sürümü yüklü kamerada.

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

ayarlardan hareket olduğunda kayıt yap seçeneğini kapatıyoruz ki sürekli kayıt yapsın. program olarak da linktekini kullanıyoruz.http://ge.tt/5l7Om3U2/v/1

hocam burda iki tane test diye zip dosyasi var onlarla isimiz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Kamera ve telefon arasında karşılıklı bas konuş şeklinde yani telsiz gibi konuşulabildiği söyleniyordu. Kameranın hoparlörü var mı? Yani kamera tarafından ses alınabiliyor mu?
    Teşekkürler...
  • maydin006 kullanıcısına yanıt
    Kamera sesli, uygulama üzerinden bas-konuş şeklinde karşı tarafla konuşabilirsiniz. Fakat arama yapma tek taraflı, yani uygulamayı kullanan kişi arayabilir, kameranın çektiği kişi arama yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 6 Şubat 2016; 20:31:07 >
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Hangi dosyanın nerede kullanılacağı imzamdaki mesajda mevcut inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklınızda olsun, A sürümüne geçtikten sonra tekrar M sürümüne döndürmeye çalıştım ama olmadı. A'ya geçtikten sonra geri dönüşü yok galiba.

Not: A sürümü de stabil çalışıyor fakat sol alt köşeye koydukları Yi logosu ekranda sabit kalıyor, bunu istemediğim için M sürümüne dönmek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Aklınızda olsun, A sürümüne geçtikten sonra tekrar M sürümüne döndürmeye çalıştım ama olmadı. A'ya geçtikten sonra geri dönüşü yok galiba.

Not: A sürümü de stabil çalışıyor fakat sol alt köşeye koydukları Yi logosu ekranda sabit kalıyor, bunu istemediğim için M sürümüne dönmek istemiştim.

Bende A sürümüne güncelledim, yalnız yi home uygulamasında eski kayıtları izlerken canlı görüntüye atıyor siz de de böyle bir durum var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A sürümünden kaynaklanmıyor, Yi Home uygulaması ile ilgili bir problem olsa gerek. Çünkü bende hem A sürümü hem de M sürümü olan kamera var, Yi Home uygulamasında iki kamera da eski kayıtları göstermiyor ve canlı yayına atlatıyor. Oysa Çince olan Mi Home uygulamasından her iki sürümde de atlama yapmadan izlenebiliyor. Yi Home uygulaması güncelleme yapmadan önce atlatmadan çalışıyordu, son güncellemeden sonra sıkıntı çıktı.
  • quote:

A sürümünden kaynaklanmıyor, Yi Home uygulaması ile ilgili bir problem olsa gerek. Çünkü bende hem A sürümü hem de M sürümü olan kamera var, Yi Home uygulamasında iki kamera da eski kayıtları göstermiyor ve canlı yayına atlatıyor. Oysa Çince olan Mi Home uygulamasından her iki sürümde de atlama yapmadan izlenebiliyor. Yi Home uygulaması güncelleme yapmadan önce atlatmadan çalışıyordu, son güncellemeden sonra sıkıntı çıktı.

Aynen yaptığım testler sonucunda yi home uygulamasının son versiyonunda sıkıntı varmış bende farkettim sonradan, diğer telefonda rusların düzelttiği apk yüklü idi, onda sorunsuz izletiyordu bende uygulamayı kaldırıp rusların düzenlediği uygulamayı yükledim şimdi A sürümünde geri kayıtları gösteriyor. Mi home de de harekete duyarlı kısımları turuncu ile göstermiyor mecbur yi home ile devam edeceğiz.

miui romları her telefona port edeceğiz diye uğraşana kadar, şu cihazların uygulamaları global şekilde adam akıllı yapsalar dört dörtlük olacak xiaomi firması.

• yanlış mesaj pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 9 Şubat 2016; 22:18:19 >
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Malesef amazon harici uluslararası versiyon satan gormedim o da Turkiyeye ye gondermiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

A sürümünden kaynaklanmıyor, Yi Home uygulaması ile ilgili bir problem olsa gerek. Çünkü bende hem A sürümü hem de M sürümü olan kamera var, Yi Home uygulamasında iki kamera da eski kayıtları göstermiyor ve canlı yayına atlatıyor. Oysa Çince olan Mi Home uygulamasından her iki sürümde de atlama yapmadan izlenebiliyor. Yi Home uygulaması güncelleme yapmadan önce atlatmadan çalışıyordu, son güncellemeden sonra sıkıntı çıktı.

Aynen yaptığım testler sonucunda yi home uygulamasının son versiyonunda sıkıntı varmış bende farkettim sonradan, diğer telefonda rusların düzelttiği apk yüklü idi, onda sorunsuz izletiyordu bende uygulamayı kaldırıp rusların düzenlediği uygulamayı yükledim şimdi A sürümünde geri kayıtları gösteriyor. Mi home de de harekete duyarlı kısımları turuncu ile göstermiyor mecbur yi home ile devam edeceğiz.

miui romları her telefona port edeceğiz diye uğraşana kadar, şu cihazların uygulamaları global şekilde adam akıllı yapsalar dört dörtlük olacak xiaomi firması.

hocam kayitlari istedigin saat dakikaya getirip ordan izleyebiliyomusun eger oyleyse o apk nin linkini alabilirmiyim

• Escaper kullanıcısına yanıt
    29 dolardi eskiden zam yapmis adiler

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

quote:

hocam kayitlari istedigin saat dakikaya getirip ordan izleyebiliyomusun eger oyleyse o apk nin linkini alabilirmiyim

İstediğim vakitten ziyade, haraket algıladığı zaman kayıt edecek şekilde ayarladım, geçmiş zamana hareket olduğu andaki kayıtları bu apk ile izleyebiliyorum.

http://ge.tt/5l7Om3U2/v/1

@@fangoso @@Escaper en uygun gördüğüm kadarıyla everbuying'de var gibi. Yeni üyeliğe 2 $, mobil siteden alışverişe %2, ücretsiz takip kodu (takip kodu kendi kargo sisteminden takip edilebiliyor), invoice kısmını tikleyip kaldırın 1,2$ gibi de öyle düşüyor ( fatura anladığım kadarıyla) bu şartlarla 26,50 $ gibi satın alabilirsiniz. Site gearbestin yan sitesidir, aynı depo ve aynı merkezden yönetiliyor, güvenilirliği ve kalitesi gearbest ile aynı

http://www.everbuying.net/product933883.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

quote:

İstediğim vakitten ziyade, haraket algıladığı zaman kayıt edecek şekilde ayarladım, geçmiş zamana hareket olduğu andaki kayıtları bu apk ile izleyebiliyorum.

http://ge.tt/5l7Om3U2/v/1

@@fangoso @@Escaper en uygun gördüğüm kadarıyla everbuying'de var gibi. Yeni üyeliğe 2 $, mobil siteden alışverişe %2, ücretsiz takip kodu (takip kodu kendi kargo sisteminden takip edilebiliyor), invoice kısmını tikleyip kaldırın 1,2$ gibi de öyle düşüyor ( fatura anladığım kadarıyla) bu şartlarla 26,50 $ gibi satın alabilirsiniz. Site gearbestin yan sitesidir, aynı depo ve aynı merkezden yönetiliyor, güvenilirliği ve kalitesi gearbest ile aynı

http://www.everbuying.net/product933883.html

link ölü sanırım uploand edecek bi arkadaş varmı

• barut78 kullanıcısına yanıt
    çalışıyor aslında ama buyrun buradan indirebilirsinizhttps://yadi.sk/d/PEKkKDD5obmyh
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.