Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.433
Cevap
55
Favori
59.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz bebek kamerasi olarak kullaniyoruz. İlk kurulumda net sart. Netsiz ag uzerinden calisir ama hareket uyarisi yollamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler kameranin calismasi icin modem bir network gerekiyor mu direk kameradan telefona gonderiyor mu? İlerde tatile gidildigi zaman internet olmayan bir ortamda kullanabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ag muhakkak gerekli ag uzerinden calisiyor kamera

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Biz bebek kamerasi olarak kullaniyoruz. İlk kurulumda net sart. Netsiz ag uzerinden calisir ama hareket uyarisi yollamaz.

ilk kurulum için internet aslında gerekmez :) Fangoso 4pda daki chine serverlerine bağlanmadan wifi ayarlama scriptlerini paylaşırsan ne uygulamaya gerek kalıyor nede nette sonrasında da rtspyi aktif ederek Tinycam Pro ile internet olmadan da uyarı alma imkanı olabilir. @onurfredy@ fangoso
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Ya net gereksinimini kaldirmak iyi ama arkadaslar hata yapip kamerayi kullanilmaz hale getirirler diye korktugumdan hic girmedim. Zaten cok bir avantaji yok her turlu aga ihtiyacimiz var net olsa da olmasa da

• quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Ya net gereksinimini kaldirmak iyi ama arkadaslar hata yapip kamerayi kullanilmaz hale getirirler diye korktugumdan hic girmedim. Zaten cok bir avantaji yok her turlu aga ihtiyacimiz var net olsa da olmasa da

kullanılmaz hale gelmez ama bu seferde 3G/4G üzerinden seyretmek için araya bir server kurmak gerekir. Ama ben app yerine tinycam ile kullanıyorum evde ikizlere anne / annanne baktığından. bebekler odalarında uyurken eski tabletimde Tinycam Pro kurulu. ilk ayarı sese duyarlı belli bir eşiği geçince sesi tabletten duyuluyor sonrasında hareket olunca ekran uyanıyor..

bana @kendimce ayarlamıştı. ama oda bu aralar ilgilenmiyor Foxcam aldığından beri :) zaten murphy kanunu "Bir şeyle fazla oynarsanız, onu bozarsınız." o yüzden dokunmuyorum artık..
    Bende de durum ayni. Hatta sistem bana A surumunu yollamadi bile. Yuklemeyecegimi biliyorlar

• Bebek için bu kamera yerine xiaomi action kamera mı alsam mantıklı mı mantıksız mı?
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Action cam ile ilgili pek bilgim yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Gece görüşü varsa kullanılabilir ama gece görüş yoksa odada geceleri lamba yanmalı birde tabi hareket halinde bildirim olmayacak. Action kamera fiyatına 2 adet bu kameralardan 1 kasım 15 öncesi üretimi alınabiliyordu ama şimdi bölge koruması var yenileri çin dışında çalışmıyor deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 18 Şubat 2016; 12:57:02 >
    Şimdi bu kameradan almak istiyordum alamaz mıyım? Alırsam çalışmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Şimdi bu kameradan almak istiyordum alamaz mıyım? Alırsam çalışmaz mı?

ben aldım 1 hafta oldu ve çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 18 Şubat 2016; 17:14:43 >
  • ayee kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim aynı yerden alayım.
  • arkadaşlar kamerayi kurduktan sonra, ' Bu kamera sadece Cinde kullanilabilir ' uyarısı alan var mi acaba ? ingilizce şekilde söylüyor bunu, çıkamadım işin içinden
  • @onurfredy @onurfredy

alacağın yere üretim tarihini sorarak alma imkanın olabilir. 4pda forumunda ( rusça bir forum ) downgrade ederek kullanabildiğini belirten bir vatandaş var ama bu seferde kaanatim pek randımanlı olmayacağı yönünde.

@frosine @frosine

çinçe uyarı vermesi gerekir diye düşünüyorum; eğer İngilizce Firmware yüklendiyse çin kamerasına uygulama ile bağlantı kurulamıyor.

@fangoso @fangoso

4pda da çinçe konuşma metinlerini ingilizce ile değiştirmek için mod yayınlanmış ve ayrıca konuşma esnasında kameranın ötmesini iptal eden bunları inceledin mi ?
    En son rusca konusma metinlerini yapmislardi ve kalite cok kotuydu. Bir inceleyim.

• tam olarak ' This camera can be used only in china. ' bu uyarıyı veriyor ve mavi işik sönüyor var mi bir öneriniz ?
  • frosine kullanıcısına yanıt
    Kameraya L sürümü yükleyiniz sorunun çözümü budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 18 Şubat 2016; 19:21:47 >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    fangoso reis bir kez daha günü kurtardı, teşekkür ederim abi.
  • @Mbaydar76

Evet bir miktar araştırmanın sonunda dosyalara ulaştım.https://yadi.sk/d/22ZypVcgp5AEU adresteki dosya A sürümü ile gelen Y logosunu kaldırıyor ve konuşma esnasında çıkan sesi yok ediyor.
    https://yadi.sk/d/TdviPdIsp5AEi adresteki dosya kameradaki çince ses dosyalarını ingilizce olanlar ile değiştiriyor. Bir kaç çince dosya kaldığını ama üzerinde çalıştığını yazmış vatandaş.

Kendisi diyor ki "Bu dosyalar tüm sürümlerde çalışmalı ama test edilmedi sadece A sürümde test edildi." Sizde kullanırken kendi sorumluluğunuzda yaptığınızı unutmayın. Ben daha önce yazdığım gibi uzun zamandır kurcalamıyorum cihazı hala N sürümü ve rusların optimize ettiği program ile kullanıyorum. Şu an paylaştığım dosyaları da yakın zamanda test etmeyi düşünmüyorum.

İnternet olmadan sadece wi-fi kullanarak mi hesabı açmaya da gerek kalmadan kamerayı ağa bağlamak için gereken dosya bu adrestehttps://yadi.sk/d/OfOGMw3Sp5CBy Bu dosya ile beraber kamerayı ağa bağladıktan sonra rtsp aktif edilerek tinycam ile beraber kullanılabilir. Test etmedim kendi sorumluluğunuzda kullanabilirsiniz.

@frosine

rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 18 Şubat 2016; 19:59:07 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.