Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
55
Favori
59.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fangoso

@Mbaydar76

Evet bir miktar araştırmanın sonunda dosyalara ulaştım.https://yadi.sk/d/22ZypVcgp5AEU adresteki dosya A sürümü ile gelen Y logosunu kaldırıyor ve konuşma esnasında çıkan sesi yok ediyor.
    https://yadi.sk/d/TdviPdIsp5AEi adresteki dosya kameradaki çince ses dosyalarını ingilizce olanlar ile değiştiriyor. Bir kaç çince dosya kaldığını ama üzerinde çalıştığını yazmış vatandaş.

Kendisi diyor ki "Bu dosyalar tüm sürümlerde çalışmalı ama test edilmedi sadece A sürümde test edildi." Sizde kullanırken kendi sorumluluğunuzda yaptığınızı unutmayın. Ben daha önce yazdığım gibi uzun zamandır kurcalamıyorum cihazı hala N sürümü ve rusların optimize ettiği program ile kullanıyorum. Şu an paylaştığım dosyaları da yakın zamanda test etmeyi düşünmüyorum.

İnternet olmadan sadece wi-fi kullanarak mi hesabı açmaya da gerek kalmadan kamerayı ağa bağlamak için gereken dosya bu adrestehttps://yadi.sk/d/OfOGMw3Sp5CBy Bu dosya ile beraber kamerayı ağa bağladıktan sonra rtsp aktif edilerek tinycam ile beraber kullanılabilir. Test etmedim kendi sorumluluğunuzda kullanabilirsiniz.

@frosine

rica ederim

Bugün fırsat bulup @mbayda76'ya satığım kameraya ilk önce N sürümdeyken İngilizce sesleri yükledim; ilk baştaki bir iki ses haricinde sesler İngilizce oldu. sonra miui forumunda A da rtsp çalıştırıldığını görünce ilk önce fix7 script ile uğraştım 1 saat olmadı sonra N için olan fix scriptini inceledim ve artık kamera a sürümünde ve RTSP aktif. simdi logo iptali vs.lerle uğraşcağım.

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Hmm A sürüme geçmenin vakti geldi o halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    1.8.6.1A sürümüne ben geçtim şuanda kamera çalışmıyor. Bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tulga!

Bu arada bir bilgi paylaşayım. Daha önce rtsp dosyası ile saatini düzelttiğim kameralardan ikisini A sürümüne yükseltince saat yine TR saati olarak kaldı, yani ayrıca bir işlem daha yapmadım.

Ayrıca iki kamerayı A sürümünde kullanıyorum ve bir sıkıntı çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Bu arada bir bilgi paylaşayım. Daha önce rtsp dosyası ile saatini düzelttiğim kameralardan ikisini A sürümüne yükseltince saat yine TR saati olarak kaldı, yani ayrıca bir işlem daha yapmadım.

Ayrıca iki kamerayı A sürümünde kullanıyorum ve bir sıkıntı çıkarmadı.

Alıntıları Göster
    Biri ilk sayfayı güncellerse iyi olacak, sazan gibi atlıyordum, 3 tane alacaktım az kalsın.. Çin versiyon Rus versiyon, çarşı karışmış cidden..
  • quote:

hangi versiyon kamera ? neden sonra çalışmadı; @kendimceden satın aldığım benim temmuz 2015 üretimli kamerayı dün @kendimce ile yükselttim; RTSP'yi aktif hale getirdim, hem orijinal uygulama hem de TinyCam Pro üzerinden sorunsuz çalışıyor; tek satırda A güncelledim çalışmıyor bilgisayar ortamında bir şey ifade etmez.Net olarak
    hangi versiyon kamera, daha önceki yazılım; otomatik update mi ? manüel mi ? herhangi hack var mı ? bunlar gibi ayrıntılar verin ki yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 20 Şubat 2016; 7:04:26 >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Orjinal sürümü 1.8.5.1A idi. Otomatik Güncellemeden sonra 1.8.6.1A oldu. Cin de kullanabilirsiniz diyo ingilizce olarak. Camera kapaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tulga! -- 20 Şubat 2016; 13:12:10 >
  • quote:

Orjinal sürümü 1.8.5.1A idi. Otomatik Güncellemeden sonra 1.8.6.1A oldu. Cin de kullanabilirsiniz diyo ingilizce olarak. Camera kapaniyor

kamerayı ne zaman aldınız ?V 2.1 mi? Kameranın seri numarasının uygulama içinden son 6 rakamı nedir?

forumlarda ilk önce 1.8.3.4J downgrade ederek sonrasında 1.8.5.1L yükleyerek tekrardan kullanılır hale getirdiklerini belirtiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbaydar76

quote:

kamerayı ne zaman aldınız ?V 2.1 mi? Kameranın seri numarasının uygulama içinden son 6 rakamı nedir?

forumlarda ilk önce 1.8.3.4J downgrade ederek sonrasında 1.8.5.1L yükleyerek tekrardan kullanılır hale getirdiklerini belirtiyorlar.

Kamerayı aliexpres den aldım. 15 gün oluyor alalı. V2.10.1.1._20160202

• tulga! T kullanıcısına yanıt
    Buradaki gibi camera name kismindan
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM benin kamera 10 temmuz 15 de üretilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 20 Şubat 2016; 20:38:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    10CNPHIE7C88F0151214

1 kasımdan sonraki üretilen kameralarda aşağıdaki metindeki belirtilen durum söz konusu.. yeni alanlar dikkat etmeli..

@mbaydar76 yazdıklarını yaptınız mı?

Why can’t I connect with my Chinese version YI Home Camera?
    The Chinese version YI Home Cam (which is also known as Xiaomi smart camera) is customized for users in mainland China. The languages, features and services are more suitable for mainland Chinese users. It is only officially sold in mainland China and Chinese version cameras manufactured after 1st November 2015 work in mainland China only, otherwise it will fail to pair or fail to connect. To use YI Home Cam in other locations, we suggest to buying international version YI Home Cam.

Ewet denedim. Sonuç başarısız.çöpe mi atacağız kamerayı artık.

• quote:

Ewet denedim. Sonuç başarısız.çöpe mi atacağız kamerayı artık.
    Pcye bağlayıp webcam olarak kullanılabiliyor mu acaba ?
    4pda da aşağıdaki yöntemle kurtarmış kamera çöp olmaz ancak xiaomi mi Home /yi Home ile kullanmadan tinycam ile kullanılabilir @fangoso paylaştığı Wifi scripti ile

Solution 100% for those who updated to 1.8.6.1A camera the V 2.1 (camera says that the type of work only in China) 1) Turn on the camera (without SD card) 2) Press the Reset button and hold for 10 seconds 3) Releasing the Reset button 4) Turn off the camera 5) Format the SD card into the FAT32 (other file systems are not supported) 6) Download the firmware 1.8.3.4J_201412291009.zip (yes it is! Since the camera not be sewn directly to 1.8.5.1L.zip ) 7) Throws in the root of the archive 1.8.3.4J_201412291009.zip SD card file home 8) Turn on the camera for 3 seconds is lit orange after orange starts to blink for about 40 seconds (set by firmware!) and then wait until the camera speak 9) Turn off the camera and remove the SD card 10) Format the SD card to FAT32 11) Download the firmware 1.8.5.1L.zip 12) Throws the root of the SD card file from the archive home 1.8.5.1L.zip 13) Turn on the camera for 3 seconds is lit orange after orange starts to blink about 40 seconds, (firmware installed!) and then wait until the camera to speak 14) Turn off the camera and remove the SD card 15) Turn on the camera (without SD card) 16) Press the Reset button and hold for 10 seconds is now set up as usual via the proprietary utility EVERYTHING WORKS !!! (I wrote in detail - because many of the details in the description is not true 3 days promuchalas day and night on the flight !!! that would solve the problem!) I wish you all good luck Post edited max100r - 16/2/2016, 00:20

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

4pda da aşağıdaki yöntemle kurtarmış kamera çöp olmaz ancak xiaomi mi Home /yi Home ile kullanmadan tinycam ile kullanılabilir @fangoso paylaştığı Wifi scripti ile

Solution 100% for those who updated to 1.8.6.1A camera the V 2.1 (camera says that the type of work only in China) 1) Turn on the camera (without SD card) 2) Press the Reset button and hold for 10 seconds 3) Releasing the Reset button 4) Turn off the camera 5) Format the SD card into the FAT32 (other file systems are not supported) 6) Download the firmware 1.8.3.4J_201412291009.zip (yes it is! Since the camera not be sewn directly to 1.8.5.1L.zip ) 7) Throws in the root of the archive 1.8.3.4J_201412291009.zip SD card file home 8) Turn on the camera for 3 seconds is lit orange after orange starts to blink for about 40 seconds (set by firmware!) and then wait until the camera speak 9) Turn off the camera and remove the SD card 10) Format the SD card to FAT32 11) Download the firmware 1.8.5.1L.zip 12) Throws the root of the SD card file from the archive home 1.8.5.1L.zip 13) Turn on the camera for 3 seconds is lit orange after orange starts to blink about 40 seconds, (firmware installed!) and then wait until the camera to speak 14) Turn off the camera and remove the SD card 15) Turn on the camera (without SD card) 16) Press the Reset button and hold for 10 seconds is now set up as usual via the proprietary utility EVERYTHING WORKS !!! (I wrote in detail - because many of the details in the description is not true 3 days promuchalas day and night on the flight !!! that would solve the problem!) I wish you all good luck Post edited max100r - 16/2/2016, 00:20
    Türkiyeden yeni almak isteyenler için bir link

https://www.xiaomiforsale.com/en/smart-home/199-xiaoyi-yi-smart-camera-night-vision-edition-2779898755818.html ancak yinede satın almadan önce satıcı ile irtibata geçerek ürünün uluslararası olup olmadığın teyitini alması gerekmektedir. Sorumluluk kabul etmem.( Kargo parası yüksek )

• quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Pcye bağlayıp webcam olarak kullanılabiliyor mu acaba ?

RTSP aktif edildikten sonrahttp://www.vlc2vcam.com/ kullanılabiliniyor deniyor denemedim.
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Rica etsem deneyebilir misiniz ?
  • Kameranın üretim tarihi nerede yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onore -- 21 Şubat 2016; 11:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Rica etsem deneyebilir misiniz ?

deneme imkanım yok. evde bilgisayar kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.