Şimdi Ara

Xiaomi XiaoYi Intelligent 720P 4X Digital Zoom IP CAM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
55
Favori
59.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onore

Kameranın üretim tarihi nerede yazıyor?

uygulamada cameraya isim verilen yerde son altı rakam yıl/ay/gun
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim.
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Selamlar pcye bağlayarak webcam olarak kullanabilir miyim ?
  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    Dogrudan pc ye baglayip kullanamazsiniz ag ustunden ispy programi araciligi ile kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Anladım tesekkur ederim.
  • Bağlantı sorunu yaşayan tüm kullanıcıların dikkatine!

Bir süredir kameralarımdan birinde bağlantı sorunu yaşıyordum. Kamera bazen ağa hiç bağlanmıyor, bazen bağlanıyor ama bir süre sonra bağlantısı kopuyor, bazen de uygulama üzerinden kameraya ulaşamıyordum. Neredeyse her sümürü denedim. Sürüm değiştirdiğim zaman başta bağlanan kamera sonra yine bağlantı sorunu yaşıyordu.

Biraz garip gelse de bir kaç deneme yanılmayla sorunun usb çıkışlı elektrik prizinden kaynaklandığını buldum. Şimdi kameralar ağa sorunsuz bağlanıyor ve kopma olmuyor.

Kimsenin aklına gelmeyecek bir problem olduğu için tecrübemi paylaşmak istedim. Bağlantı sıkıntısı yaşanlar bunu da göz önüne alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 22 Şubat 2016; 10:42:55 >
  • Laynis kullanıcısına yanıt
    Paketin içeriğinde çıkan adaptörü kullanmıyor musunuz?

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Ben paketin içinden çıkan adaptörü kullanmayı tercih etmiyorum. Çünkü o adaptöre bir de dönüştürücü takınca kat kat oluyor ve kaba duruyor. Onun yerine USB priz almıştım bir kaç tane, diğerleri sağlam ama birinde böyle bir sıkıntı çıktı.
  • Arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum gearbestte Çin deposunda 29 $ EU deposunda 33 $ ama çin versiyonlarının burda düzgün çalışmadığını duydum uluslararası versiyonu nerden bulabilirm. EU deposundaki uluslararası versiyon mudur yada çin versiyonunu alsan çalıştırabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mollamt

Arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum gearbestte Çin deposunda 29 $ EU deposunda 33 $ ama çin versiyonlarının burda düzgün çalışmadığını duydum uluslararası versiyonu nerden bulabilirm. EU deposundaki uluslararası versiyon mudur yada çin versiyonunu alsan çalıştırabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

ben de aynı ürünü almak istiyorum ama beni en çok korkutan ios uygulamasının çalışmayacak olması.

https://itunes.apple.com/us/app/yi-home-camera/id1011626777?mt=8

burdaki uygulama ingilizce ve gayet güzel gözüküyor fakat adamlar açıklamaya kocaman:
    ***Attention!!!This app only supports International Version YI Smart Camera. For people who use China Version YI Smart Camera, please change your iTunes Store country or region to China and then you can download the suitable app.***

yazmışlar. yani bu uygulama sadece uluslararası versiyonu destekler. çin versiyonu için çin app storeundan uygulama indirin yazıyor.

eğer durum böylese hiç gearbestten almaya değmez sanırım.

tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• theshiver kullanıcısına yanıt
    imzamdaki mesajı inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

imzamdaki mesajı inceleyin.

Eline sağlık güzel olmuş döküman. Çin versiyonu içime sinmedi, uluslararası versiyonu da pahalı. şimdilik askıya aldım satın almayı
  • Ben bu kameradan almak istiyorum ama international veya EU versiyonunu nereden bulabilirim? Gearbest EU versiyonunu Türkiye'ye göndermiyor.
  • Arkadaşlar gearbest te satılanların hepsi çin versiyonu eu dediği avrupa deposunda sadece. Uluslararası versiyon amazonda var göndermiyor buraya ve pahalı. Çin versiyonda şu an için yeni üretim kameralarda güncel kamera sürümünde çalışmama sıkıntısı var alan arkadaşlar L sürümü yükleyerek sorunu aştılar.
  • K sürümüne L sürümü nesıl yüklerim?
  • arkadaşlar sd kart veya hdd dolduğu zaman ilk kayıtları silip üstüne yazmaya devam ediyormu? benim için daha önemli olan online izlemekten ziyade kayıt alması. ilk mesajlarda kayıt izlemede sorun olduğu yazılmış devam ediyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

arkadaşlar sd kart veya hdd dolduğu zaman ilk kayıtları silip üstüne yazmaya devam ediyormu? benim için daha önemli olan online izlemekten ziyade kayıt alması. ilk mesajlarda kayıt izlemede sorun olduğu yazılmış devam ediyormu?

Kamera saatini düzeltirseniz eski kayıtları izleme sorunu ortadan kalkıyor diye biliyorum.

• onore O kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. sd kart üzerine tekrar yazma konusunda bilginiz varmı acaba?

• Kamera saatini nasıl düzeltiriz ve K sürümüne L sürümü nasıl yüklenir ?
  • Kamerasını yeni alan başlığa yeni gelen arkadaşlar öncelikle imzamdaki ilgili mesajı dikkatlice okuyun. Hala çözüm bulamadığınız sorun varsa yazın buluruz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.