Ben de trendyoldan 3150 ye aldım son üründü, orada da 3600 e çıktı şimdi. 3250 de iyi fiyat. Herhangi bi ölü pixel vs çıkmadı. Benim tereddütüm, bazı monitörlerde 144 hz 2k yazıyor ama 144 almak için 1080 kullanmalısın gibi durumlar oluyordu (bunu açık açık yazan bir marka gördüm sadece) ama neyseki korktuğum olmadı, 2k da 165 hz veriyor. İçinden dp kablosu çıkıyor. Yalnız güç kablosu 3 pinli, ayrı bi güç kablosu alman gerek. Renkler gayet canlı güzel, ben 144 hz 1080 den buna geçtim, görüntüde ciddi bir olumlu fark gördüm. Çerçeveler çok ince bu da güzel. Şuan benim aklıma gelenler bunlar, senin soracağın varsa cevaplıyayım. |
Xiaomi XMMNT27HQ 27' 4ms (GTG) 165 Hz HDR400 QHD IPS Monitör (2. sayfa)
-
-
Bu fiyata tavsiye edeceğiniz başka hangi ürünler var?
-
şu monitör 3700 gibi bir fiyata satılmıştı bunu önerebilirdim fakat şuan hiç bir şey alınacak gibi değil kara cumayı bekleyin derim belki fiyatlar biraz daha düzelir
-
İlginiz için teşekkür ederim.
-
Şu an n11 de bu monitör 2800 TL civarı satılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz zam gelmiş n11deki indirime
https://www.epey.com/monitor/xiaomi-mi-27-xmmnt27hq.html
2939 TL şu an
Dolar arttığı için dünden bugüne zam gelmesi normal gözüktü.
Sipariş verdim.
100hz üstü
Pivot, yükseklik ayarlı, dönebilen
IPS
1440p, QHD olan
3k civarı bu monitöre karar verdim
Hdmi dan 144hz görüntü verebiliyor demi, hdmi 2.0 destekli cihaz olduğu zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nvidia rtx2070 gibi kartlar ile kullanan var mı
G-sync çalışıyor mu
Güzel mi
hepsiburada sepette 3022 tl vadesiz 9 taksit
-
hepsiburada' nın taksitlendirmesi çok iyi diğer satış sitelerine göre
-
Arkadaşlar monitör bugün elime geçti. Monitörde otomatik parlaklık sorunu yaşıyorum, karanlık sahnelerde parlaklık azalıyor. Kendi ayarlarından ne yaptıysam düzelmedi. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
-
dinamik olarak contras ayarı veya dinamik parlaklık ayarı varsa onu kapatın her firmanın yazılım ve isimlendirmesi farklı olabilir bu ayarı kapatınca sorununuz çözülebilir
-
User manual’ını upload ettim
Google da bulamamıştım
https://www.docdroid.net/5y3bgKl/xiaomi-mi-165-hz-monitor-user-manual-pdf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar
Mini displayport lu laptopu bağlamak istiyorum
Rtx2070 var gsync de kullanabilmek istiyorum
Minidisplayport to displayport kablo öneriniz var mı
165 hz yi 2K da görmek için dp 1.4 mü olmalı
1.2,1.3 kablolarda max 144 mü görünüyor
Sağ üstte ışık sızması var gibi
Sizlerde durum nasıl acaba
ışık sızması çok değilse normal monitörlerde. bende bugun sipariş verdim. başka sorun var mi? olü pixel gibi
memnun kaldınız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reza0023 -- 13 Kasım 2021; 23:33:14 > -
-
Bu kadar zaman ayırdınız için teşekkürler.ışık sızması farkediliyor. dediniz gibi gözle en iyi görünür ama normalden fazla geldi bana. ölü pixel için test edebilirsiniz bu linkten:
CharlietoKindyoutubeA simple dead pixel test/fix. A video response to my 3+ year old test. In 1920 x 1080 resolution. 16:9 aspect ratio.https://www.youtube.com/watch?v=gIA_4nV-CqEBenimki daha kargoya verilmedi. direk iade talebini başlatsam mi diye düşündüm şimdi.
-
Size ışık sızmasız gelebilir
Dediğiniz gibi ips sorunu olduğu için
Elinize gelince görüp bakmanız lazım diye anladım
Şans yani
Pahalı laptopların ekranlarında bile oluyor çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet öyle bir sorun da var malesef. şans işi. emin olmak için LCD yerine LED alabiliriz ki oda fiyata çok fazla oynama yapabilir
-
Monitör hayırlı olsun monitöründe ışık sızması mevcut ıps glow dediğimiz göze çok batıyor diyorsanız ki ben resimlerden bakarak rahatsız oldum, sizde rahatsız oluyorsanız iade veya değişim isteyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 17 Kasım 2021; 16:53:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X