+500 verdım ben bu cara :D 3000 ap var ben 72 ıken 2010 u görmustum ty guzel car kıskandım
Bugün Goodlessi beramusta maradonda gördüm galiba yeni sahibi ?
güsel char ne demeli emege saygi.
Iron seti çıkarıp dex takıp çekmiş kanımca
80 olmuş demek kendisi xgenonun en iyi charıdır 78 lvl ken bütün 80 lvllarda vs yapmış ve hiç biri healtini bile indirememiştir.Tek bsşına takılırdı vatana girmiş demek vatan maradon öncesine kdr şu anki haline göre sönük bir clandı nasıl olduysa hemen ilk sıraya yerleşti.Doğru dex takıyla çekmiş o başka tabi..
dubai li arkadas babasi kesin petrolcudur
Tmm boooooo sağlam bir çar fakat arkadasım seinn söylediğin laf yanlıs 78 iken tüm 80 ler ile kapısmıs alamamıs komiksin eğer biraz arastırırsan Örn IISnakeII nin onu nasıl kestiğini görebilirsin
wışşşş süper yaw
bizim saf türkler adamı paramunda oturtup akşama kadar kasıyorlardı nasıl 80 olduğunu herkes bilir. endlessrain ve tayfası bilmeyenler için.
quote:
Orjinalden alıntı: Kenna
Tmm boooooo sağlam bir çar fakat arkadasım seinn söylediğin laf yanlıs 78 iken tüm 80 ler ile kapısmıs alamamıs komiksin eğer biraz arastırırsan Örn IISnakeII nin onu nasıl kestiğini görebilirsin
snake de sağlam ama bo yu kesebileceğini zannetmiyorum video falan varsa atabilirmisin?