Şimdi Ara

xigenon'da level 83 int priest için item önerisi (pri'den anlayanlar yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, xigenon server'ında level 83 int priest (buff/heal) ile oynamaya başlıyorum ancak char'da doğru düzgün item yok. cz'de iyi sayılabilecek bir char için item önerilerinizi bekliyorum. int pri için olmazsa olmaz itemlar nedir, iyi itemlar nedir hiç bilmiyorum o yüzden bilinen şeyler de olsa öneride bulunun lütfen.

char'ın üstündekiler:

- 35 gb

- reb +1 shell set -> acilen değiştirmek istiyorum :)

- old roc x1

- holy animor reb +1 -> int pri için iyidir uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum.

- görev kalkanı +6 (diğeri de duruyor +3) -> şimdilik bu da idare eder.

benim düşüncem tüm paraya 4 parça +7 krowaz alıp takılar ve helmet için biraz beklemek. 35 gb'yle başka önerisi olan ya da ilerisi için önerisi olan var mı?

• Cz İnt Priest İçin Olmazsa Olmazlar Gab's Ve Krowaz Set dir. Bütcen 35Gb İle Kısıtlı mı Değilmi Bilmiyorum Ama Önce +6/+7 Krowaz Setini Tamamla. Sonra Gab's +7 Almaya Bak. Takıları da Yaparsın Zamanla Olmazsa Olmazları Söyledim
  • Eğer Sc ile oynanmayacaksa +9 health fp set alınarak intten kısarak fazla hpye abanabilirsin.+8 ss ve +7 lycaon hammer takviye edersen seni mageler yatıramaz. Ayrıca diğer karakterlerdende korunmak için ekstra olarak iron set ve +7 ds alabilirsin. 35 gbye şahsi önerim +9 fp set,+1 ep, +1 light of belt of life , +7 lycaon hammer ve +8 ss. Dual old sse ve dual old rol veya dual rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southgate -- 12 Mart 2011; 3:22:22 >
  • Hatta 83 pri için +7 lobo hammer,+8 ss,+9 fp set, +2 light belt of life , dual lego band ve dual old sse 15 helt sc ve 300hp walkrie lar ile birlikte 83 lvlde tamı tamına 9045 saf hp ye ulaşıyor. Defansların ise saf olarak 893 fiziksel/ 163fr,173gr,210lr oluyor. Und aldığında ise 14500 hplik bir boss ile czde akabilirsin... Ha çok makro var dersem +1 wp +7 lycaon hammer ve dual ce+1veya +2 değişikliği ile 300lere varan inanılmaz resistlerle cznin en sağlam mage'i 80 skili ile 600 700 takılabilir =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southgate -- 12 Mart 2011; 3:48:03 >
  • ilk planım fp ya da chitin set yerine +7 krowaz seti tamamlamaktı, sonra sırasıyla takıya geçecektim. +7 krowaz daha mantıklı değil mi? şu andaki tüm paraya krowaz alıp daha sonra gelen parayla da takı yapacaktım.

ayrıca onun dışında +7 holy animor int pri için işe yaramaz mı satayım mı? görev kalkanını da +7 yapıp, kalkan ve holy animoru bi süre değiştirmeyi düşünmüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullet-tooth -- 12 Mart 2011; 5:16:33 >
  • dostum ilk olarak krowaz +6 set yap , ucuzdur onlar (ilerde 7 lersin acelesi yok) , artan para ve shell7 lerden gelen para ile bir iron balt ya da glass belt alsan daha iyi olur gibime geliyor. sahsen ben edanada ki prime öyle yaptım(gerci okcunun takıları kullanıyor :P ) ilk krowaz 6 seti dizdim , glass ım vardı zaten, sonrada pazar yapa yapa gabs adamant 7 aldım. sahsen ben böyle yaptım.
  • yüzlerce konu var neden bu tür konular açmaya ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel olmasını istediğim için yeni konu açıyorum. belki 1 ay önce tavsiye edilen item artık bu server'da için o kadar iyi değildir ya da item fiyatları düştüğü için başka öneriler gelecektir.

kısacası yardımcı olmayacak şekilde cevap yazmak yerine öneride bulunabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Unnecessary

yüzlerce konu var neden bu tür konular açmaya ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum
  • +7 krowaz sete karar verdim. son olarak takı önerisi bekliyorum. yalnız "1) sağlam takı (sağlam derken iron set vb gibi) 2) cz için iyi sayılacak ancak çok maliyetli olmayan" şekilde iki farklı takı seti önerisinde bulunursanız çok yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.