Şimdi Ara

XIgenon'da ne zaman orc larla humanlar eşit olucak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ONCELIKLE SITEYE YENI KAYDOLDUGUMU SOYLUYORUM BOYLE 1 FORUM ACILDIMI BILMIYORUM EGER ACILDIYSA OGRENMEK ISTIYORUM

XIGENONDA HER SERVERDE OLDUGU GIBI ORC YANLISI 1 GM WAR BENDE ANLAMIYORUM NEDIR BU ORC SEWGISI...

İŞİN KISASI XIGENONDA OYNIYANLAR VARSA BILIRLER GM TAM BIR ORC YANLISI VE OYUNDA ACAYIP MIKTARDA PARALAR DONUYOR GELIN ŞU FORUMDA BUNLARI TARTIŞALIM...

BEN ORNEK VERICEK OLURSAM XIGENONDA KI ELT LER BEN OYUNA BASLADIGIMDAN BERI HUMANLAR VE NEDEN ORCLARA GECTIGINI BILMIYORUM...

• walla benim x de 62 mage war insanım,her sawaşda town eltler basıo mecbur oyundan çıkıorum, ama artık b ye geçtim bende x de oynama..
  • tabi gm in orklara sewgisi var ondan savaşta ölüp doğduğumuz yere walkanic roc koydu
    bu olay bi savaşta yaşandı ve biz telef olduk ölen bir daha ölüyor kalkıyor gene ölüyor
    gm nin ork yanlılığı bu ise ya bize düşman olsa
  • simdi gm nin orkları tutması ne alaka elt clanı town basıyosa gm napsın eskidende elt humandı orklara geçip sizin kalenizi basıyo diye gm ork yanlısımı oldu orklarda dante,lucas,duwolf varsa gm nin suçune
  • Orc wariorlar çok yakışıklı olduğu için GM ler orc yanlısı oluyo bence.
    ama şu gerçek oyunun en karizma tipi biz orc wariorlarız....
  • her zaman her yerde en büyük K@RUS
  • işte size size ıspatlıyım neden oluğunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.