Şimdi Ara

XIGENON GECE SAVAŞLARI .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYLARDAN BERİ GECE SAVAŞLARINDA 4 DK. YI AŞAMADIK SAVAŞTA HOOOOP ULKE BASKINI YİYORUZ AŞIRI DERECEDE AZIZ BEN SAVAŞA 60 KİŞİYLE GİTTİİMİZİ BİLİYORUM Bİ BAKIYORUM KARŞIDAN BİNLERCE KİŞİ SANKİİ
    BU ARADA BEN KARUSUM GERÇİ BASKINLARDA ÇOK İYİ NP KASIYORUM AMA OLSUN NEDEN ACABA GECE SAVAŞLARINDA BU DENLİ HUMAN FAZLA DA ELMORADLAR AZ ????
    ELT CLANI NERDE RAGE NERDE ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asasin_baba_44 -- 26 Mayıs 2006; 20:54:57 >

• human fazla elmoradlar az mı? bana ikiside aynı şey gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asasin_baba_44

AYLAEDAN BERİ GECE SAVAŞLARINDA 4 DK. YI AŞAMADIK SAVAŞTA HOOOOP ULKE BASKINI YİYORUZ AŞIRI DERECEDE AZIZ BEN SAVAŞA 60 KİŞİYLE GİTTİİMİZİ BİLİYORUM Bİ BAKIYORUM KARŞIDAN BİNLERCE KİŞİ SANKİİ
    BU ARADA BEN EL MORADIM GERÇİ BASKINLARDA ÇOK İYİ NP KASIYORUM AMA OLSUN NEDEN ACABA GECE SAVAŞLARINDA BU DENLİ HUMAN FAZLA DA ELMORADLAR AZ ????

dostum HUMAN ve ELMORAD aynı

sen karus onlar HUMAN

• quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

AYLAEDAN BERİ GECE SAVAŞLARINDA 4 DK. YI AŞAMADIK SAVAŞTA HOOOOP ULKE BASKINI YİYORUZ AŞIRI DERECEDE AZIZ BEN SAVAŞA 60 KİŞİYLE GİTTİİMİZİ BİLİYORUM Bİ BAKIYORUM KARŞIDAN BİNLERCE KİŞİ SANKİİ
    BU ARADA BEN EL MORADIM GERÇİ BASKINLARDA ÇOK İYİ NP KASIYORUM AMA OLSUN NEDEN ACABA GECE SAVAŞLARINDA BU DENLİ HUMAN FAZLA DA ELMORADLAR AZ ????

sen karus onlar HUMAN

uşak pardon da karıştı alla alla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

quote:

sen karus onlar HUMAN

uşak pardon da karıştı alla alla

heralde dier humanlar o saaatte uyuyolar

• bende karus um fakat, biz bu sayede gece savaşlarında national point kasabilioruz
    gece savaşında en aşağı 5k kasıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

bende karus um fakat, biz bu sayede gece savaşlarında national point kasabilioruz
    gece savaşında en aşağı 5k kasıyoruz

ben seni görüyorum zaten acaba adamlar ne kadar kasıyolar biz kendi townumuzu novalıyoz bi nova townda 1k np alıyoz güzel aslında ama yenilmekte iyi diil yani ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.