quote:Orijinalden alıntı: onurcurukben geldimhoş geldin bu arada herkes arından bahsetsin ben lastrogue gennelikjle x3te takılırım obu char ban yedi bunu kasıyorum lvl 53 merhaba
quote:Orijinalden alıntı: onurcurukben geldimgeldim idler ne tanırım belki alzaimer_00 bnm nick lwl 61
quote:Orijinalden alıntı: alzaimergeldim idler ne tanırım belki alzaimer_00 bnm nick lwl 61Alıntıları Göster rezz varmı beyler 30 taş istedigniz server a gelirim :(
quote:Orijinalden alıntı: Zeenrezz varmı beyler 30 taş istedigniz server a gelirim :(Alıntıları Göster mageim
quote:Orijinalden alıntı: alzaimermageim Alıntıları Göster beyler lutfen human veya karus oldugunu belirleyin
quote:Orijinalden alıntı: lastrogueeebeyler lutfen human veya karus oldugunu belirleyinAlıntıları Göster Way orgut toplanıyor Bende diezdeyim aranıza almazsanız darılırım bak ha
quote:Orijinalden alıntı: bassguitarxWay orgut toplanıyor Bende diezdeyim aranıza almazsanız darılırım bak haAlıntıları Göster banane olmaz:D:Dxigenonlu yok mu yaws
quote:Orijinalden alıntı: lastrogueeebanane olmaz:D:Dxigenonlu yok mu yawsAlıntıları Göster humanım bn
quote:Orjinalden alıntı: lastrogueee s.a beyler bütün xigenonlular burda toplansın ne dersiniz Ben Ares den im misafir kabul ediyomusunuz ...
quote:Orijinalden alıntı: Exa_quote:Orjinalden alıntı: lastrogueee s.a beyler bütün xigenonlular burda toplansın ne dersiniz Ben Ares den im misafir kabul ediyomusunuz ... ben varım human gurkan447 forumdaki bir ark la ortak kullanıyoduk şimdi o bıraktı sadece ben kullanıyom
quote:Orijinalden alıntı: Wild Childben varım human gurkan447 forumdaki bir ark la ortak kullanıyoduk şimdi o bıraktı sadece ben kullanıyomAlıntıları Göster aybarsı gördum ama muhbetimiz yok bu arada bn oyunun bıraktım öle arada forumda takılıom
quote:Orijinalden alıntı: alzaimeraybarsı gördum ama muhbetimiz yok bu arada bn oyunun bıraktım öle arada forumda takılıom Alıntıları Göster Bende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabiki
quote:Orijinalden alıntı: bufyyyBende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabikiAlıntıları Göster TÜM XIGENON OYUNCULARINA SELAM. BENI BILEN BILIR. ARDREAMDE MUTLAKA KARŞILAŞMIŞIZDIR
quote:Orijinalden alıntı: bufyyyBende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabikiAlıntıları Göster ya beyler konusun hadi
quote:Orijinalden alıntı: alzaimeraybarsı gördum ama muhbetimiz yok bu arada bn oyunun bıraktım öle arada forumda takılıom Alıntıları Göster bende x de oynuorum lwl 63 orc warrior karşıma çıkmayın dağıtırım :))
quote:Orijinalden alıntı: bufyyyBende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabikiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bufyyy Bende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabiki seni hatırlıyom ama sen rezdin noldu da buffer-healer oldun i ara bi adamı rezlettirmistim sana oadamda bana 1m verdi
quote:Orijinalden alıntı: xl3ladeCaptainxbende x de oynuorum lwl 63 orc warrior karşıma çıkmayın dağıtırım :))Alıntıları Göster sanırım bunun ıcın dha kapsamlı bır topıc wardı