Şimdi Ara

XİGENON UN EN İYİ ASSASSİNİ Miayke NEW VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=_loJP5GNxzE

• bu mu xigenonun en iyi asassini??? sanırım sadece bu klibi izleyip karar verdin
  • +1953423
    quote:

Orjinalden alıntı: Antiyou

bu mu xigenonun en iyi asassini??? sanırım sadece bu klibi izleyip karar verdin
  • Bariz charda 2 kişi var kimse aksini inkar etmesin video yu iyi izleyin özellikle asaslar.Çünkü skill barda o 1 minör var ve adamdan çıkan minöre bakın ha derseniz sağ klikte de minör var bende derimki skillere elle basıyo iyi bakın yani 2 el kullanıyo.3. bi el mouse ta oldugunu çok rahat anlarsınız.Bide bu lavuk Türk olmasına karşın yabancıymış gibi davranan biri.Bu tür adamları reklam edip şöhretlendirmeyin.
  • hayır sadece buna bakarak karar vermedim önceki videolarınıda izleyebilirsiniz ne demek istediğimi daha kolay anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

Bariz charda 2 kişi var kimse aksini inkar etmesin video yu iyi izleyin özellikle asaslar.Çünkü skill barda o 1 minör var ve adamdan çıkan minöre bakın ha derseniz sağ klikte de minör var bende derimki skillere elle basıyo iyi bakın yani 2 el kullanıyo.3. bi el mouse ta oldugunu çok rahat anlarsınız.Bide bu lavuk Türk olmasına karşın yabancıymış gibi davranan biri.Bu tür adamları reklam edip şöhretlendirmeyin.

evet videolarda zaten ilk buna dikkat ediyorum sende kaçırmamışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: reallygood

hayır sadece buna bakarak karar vermedim önceki videolarınıda izleyebilirsiniz ne demek istediğimi daha kolay anlarsınız

öyle demedim sadece bu adamı izleyip mi karar verdin benım bildigim en saglam asassin booooooooooo (mr80 dir) xigenonda
  • Evet BOOOOOOOOO(Mr80) i de biliyorum o da aynı şekilde sağ tus kullanıyor miayke ye 2 kişi kullanıyor demişsiniz o zaman mr80 e bakarakta 2 kişi kullanıyor sonucunu çıkaırırsın o zaman anlayısa göre:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: reallygood

Evet BOOOOOOOOO(Mr80) i de biliyorum o da aynı şekilde sağ tus kullanıyor miayke ye 2 kişi kullanıyor demişsiniz o zaman mr80 e bakarakta 2 kişi kullanıyor sonucunu çıkaırırsın o zaman anlayısa göre:D

mr80 mi 2 kısı kullanıo ? millete camur atmaktan baska ne ise yararsın yalaklıgı da saymassak ? sana diyecegim su kımsenın yalaması olma kendınle ovun milletle degil
  • Charda 10 kişi mi oynuyor 20 kişi mi oynuyor bilmiyorum ama birden fazla kişi oynasa bile yapılması zor şeyleri yapıyor bence tebrik etmek lazım.Üstelik 2 kişi oynayanlar daima daha başarılı oluyor artık bunu eleştirmekten vazgeçip tebrik etmeyi öğrenin.Kaç kişi karşı ırkın towna girip adam kesip çıkar ki açıkçası ben boş towna bile giremem.Vİdeoyu yapanı tebrik etmek isterdim yav hayran kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Kaç kişi karşı ırkın towna girip adam kesip çıkar ki açıkçası ben boş towna bile giremem

http://www.youtube.com/watch?v=ZLdgS1XU3kY 1:30 uncu saniye sonrası ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antiyou

quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Kaç kişi karşı ırkın towna girip adam kesip çıkar ki açıkçası ben boş towna bile giremem

http://www.youtube.com/watch?v=ZLdgS1XU3kY 1:30 uncu saniye sonrası ...

ben göremedim açıkçası :S booooooo'nun girdiği kadar ben de giriyorum ama diğer adam bayağı tp kapısına kadar gidiyor 2-3 adam alıyor geri çıkıyor bence öbürü daha güzeldi

• mr80 in girdigi kadar sen de girersin tabi magic shieldsiz
  • booooo bana ws videosunda townun önünde tek spike atıyo ondan izlemem ben o videoyu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.