Şimdi Ara

Xıgenon Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde şuan 6 gb ve +7 No reb Chd var sizce şöle bi upgrade iyi olurmu :

Önce Yakma itemlerini patlatcam ,
    sonra 10 adet +8 Cle bascam ( 50 m den 1 0adet 5 gb geriye 1 gb aklıyo )
    1 gb ile de 1 tane trina ve bus alcam son olarak chd yi 8 e deniycem

sizce nasıl ?

• Sonrada hepsi yanıcak
  • senn yerinde olsam +8 cleaverla o kadar para vermem zaten yakmak içi yakcaksan en azından gecebilcek bişiler yaq zaten trinada kullanmıosun tabi karar asenin
  • düşüncem şu 10 tane 8 cleaverden arada 1 tanesi geçerse 9 gb chd yansa bile parayı çıkarmış olurum die düşündüm oyzdn seçimim +8 cle
  • yada beler 10 tane md +7 mi aLsam ? +8 i 5 gb ama +8 e md basma şansım +9 a cleaver basma şansımdan daha yksek sizce napıyım?
  • Bnce choq qüzel dusunmussn öle qecmez dienlere baqma kardes 10 taneden biri qecebilir onlar yanarsa hesp +8 chd qecebilir yani büyüq paralar kaldırabilirsn ama hic biri qecmeyedebilir bu sans isi iste

Bnce ;

1.Once qüze bi Banyo yap

2.qece kımse yoqqen bas ve basmadan once 3 kulfü bi elham oqu

Snra yaa allah bismillah 10 tane claver den basla basmaya onlar qecmesse chd devam chd basarkende bi dua et unutma xd

• xD süper moral oldu xD hepsini uygulıycam
  • Sonucu buraya yaz ha xD
  • yapma bence yapcaksanda şöyle yap
    chdyi sat onlada 5-6 clevar 2-3de trına al
    önden 15 tane +8 ezık ıtem yak
    eger 15in ezık ıtemın hıc bırıde gecmezse clevarları başla basmaya sonunculara vur trinayıda 1i kesin gecicektir
    ama o ezık ıtemlerden bırı 9a gecerse bırak upgradeyı yarıda
    ertesı gun dene
  • şöyle yaptım 2 tane chd aldım +6 ( neden aldın derseniz çok ucuzdan bldm ) 5 adet +8 cle 5 adet trina 11 adet çöp itemi sonuç

2 adet +7 chd , 1 +9 cle, 1 +9 two handed

he bu arada two handed +9 olduktan sonra nie devam ettin dienler olursa heyecan yptm basasım geldi xD

cle ve chd leri verdim karşılığında hb +7 ve 3 gb aldım
  • ss isteriz kuru kuru olmaz..
  • +9 cleaver basarken neyler yaktin ?
  • NOOOOO SS NOOOOO GÜVENNNN KSC ALIP KOYARSAN İNANIRIZ BASTIM ETTİM DEMEKLE OLMAZ BENDE 1 HAFTA ÖNCE +9 RAPTOR +9 SHARD BASDIM İNANIONMU?
  • beler hb yi tks yptm +2 reb dw aldım üstüne 2,5 gb ve rogue no reb dd 15 aldımsizce iyimii ypmşm?
  • sen +9 cleaver nasil bastin söylesene
  • beyler resim koyma sitesi vardı bi söyleye bilirmisiniz resim koyamıyorum normal de dosya çok büyük diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT_eXpReSs -- 25 Ocak 2009; 4:13:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.