Şimdi Ara

Xigenonda char lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda belirttiğim gibi xigenonda char arıyorum Diez de lvl 60 charım var takas yapabilirim xigenon serverındaki bi acc ile herkese duyrulur.

• diezdeki charın adı ne?
  • bak benim Xnn da 52 lik adamım mage2m var istersen Değişelim ne dersin? PM at Görüşelim MSN vereyim
  • Diezdeki charım lvl 60 fire mage nova atıyor yani :) hacklendikden sonra diezi bıraktım acc'nin içinde item yok ama item kolay lvl 60 oldukdan sonra
  • Bende Xnn da 31 Assasin war 1.7 M de para var istersen takas edebilirim
  • Naptın sen be 31 ass ile 60 mage arasında dağlar kdr fark var 1.7m demişsin 1.7 ne ki
  • benim 50 ice mage war olurmu görewi yapınca 51 olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla 55'in üzerinde arıyorum ama tekliflere göre bakıcam ama charı gözden cıkarttım onu bilin.
  • Wallah bende oyundan sıkıldım hep aynı adamla ilerliom sıktı novacı olursa ii olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jacklee

Naptın sen be 31 ass ile 60 mage arasında dağlar kdr fark var 1.7m demişsin 1.7 ne ki

benim aresre 1 mage im var lvl 34%60 lık ve 1.000.000 coin im var istersen takas yapalım..saygılar
  • İlk olarak 55'in üzerindeki charlara bakıcam fakat 55'in üzerinde çıkmazsa 55-50 arasında arıyacagım, lvl 50 den aşağısı ile takas yapamam.
  • Xigenon da arkadaşlar aresi karıştırmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.