hayır o kadar çok resim yakalamışsın ki video gibi olayı yaşadık sayende
harika yaw yanlız 2 sorum var 1.elindeki staf flame damage ama ice sin? 2.hp 4.1k çok yaw helal takıların ne acaba?2k buf var sandım 1500 lik buf varmış valla hll 3.çok feci adam alıonuz tebrikler
ceza nefret üst konu yu adam yerine koymuyor musun moderatör lerimiz niçin açmış daha fazla forum kirliliği olmasın diye demi
Valla helal olsun çok deli np kasmışınız. resimler de baya güsel
TEBRİKLER I LOVE YOU
TEBRİKLER HER NE KADAR ESKİDEN DÜŞMANIMDA OLSAN
Hell klasigi gece savasında kasıp kavurmsnz yine güzel resimler tebrikler bu clan saat gece 5:45 ıcın yaratılmıs carsamba ve pazar gunlerı bu saatlerde hortluyolar hadi yine iisnz biz giremedik
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Orjinalden alıntı: Bluecry
iyi güzel resimlerde sen luferi vermişin adam monitörü kapamış yatmış o adamları kestiğiniz resimler bunlar.Bi avuç elmoradlı var orda aktif savaşan.Aksiyonun bol olduğunda kalenizi savunduğunuz bir anın resimlerini de koysan çok daha güzel olur.Kaldıki bu sonucta savaş amaç karşı ırkın kalesini ele geçirip kristal altına ölü yada sağ yatıp np toplamak. Kaçırdığınız bi nokta da ele geçirilmiş townunuzda oluyo bu savaş...Ele geçirilmiş kısmına dikkat çekiyorum..İnsanlar yatsın uyusunda onlardan bedava np kasalımın diğer bi açıklaması..bi nevi legal nova town :)
abicim onlaeda luferde kapamasın gitsin elmoradda kapasın allah allah
Bu ne şimdi cevapmı.Çok garip ne dediğini anlamadım acemi olduğun kanaatine vardığım için de gerekli açıklamayı yapmama gerek yok.