Bildirim
##@@ Xıgenonda Dün gece savaşıdan ((Yeni)) Resimler... (CEZA_NEFRET)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel resimler tebrikler ama ben bu savaslara giremiorum cunku bilg saat 7 de kapanıor -
GüzeL Resimler Sağol Birde İce Olmuşsun Ama Elinde Hala +8 wood Flame GÖrüyorum
İce İçin Pet Olman Daha İyi OLur Bence -
ehehhe beni almadın partyegüsel resimler şu IILykaII'a uyuz etti commander oldu adam olamadı zırt pırt gm bana pm at gm'e küfürler premium alamıyom uleynn diye yazılar çok uyuz bi commander'dı acaba yaşı kaçtı,ve şu teleport kapısını kapayan iki domuz kılığına girmiş insanlar uyuz etti.Lufer'e bi girdim girmez olaydım 200 np kaybettim yavkaçamıyorumen sonunda kaçtım,kaçarken 2 mage takıldı 100 küsür hpden belluaya girdim seni gördümbende başka bi mage partysine girdim ondanda kastım bayağı bi genellikle lunar valley kapısındaydılar sonra bi ara town yaptık,bizde öyle işte bende video'yaya çektimde 30 dakika 256 mbmı ne neyse resimler için tşkler...
-
cok güzelllquote:
Orijinalden alıntı: .Uqu®.
İce İçin Pet Olman Daha İyi OLur Bence -
quote:
İce İçin Pet Olman Daha İyi OLur Bencequote:
Orjinalden alıntı: .Uqu®.
İce İçin Pet Olman Daha İyi OLur Bence
lycoun +6
ıce neden oldum dün partyde ıce yoktu.
bekleyin ıce oluup gelecem dedim.
yani pet olmayı sevmem 65 az kaldı. tekrar flame olacam
-
quote:
İce İçin Pet Olman Daha İyi OLur Bencequote:
Valla bi gecelik döndüyse şaşırmamelindeki +6 Lycoan stafftı en son
-
quote:
Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5quote:
lycoun +6
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
quote:
lycoun +6
Tüh geç yazdım tahmin ettim ama,benden 1 dakika önce yazmışsın
-
Ben Nerden Bileyim Şimdi Rıdvan Wooddur Diye Tahmin Ettimquote:
Orijinalden alıntı: Alpquote:
Valla bi gecelik döndüyse şaşırmamelindeki +6 Lycoan stafftı en son
Alıntıları Göster
-
quote:
Ben Nerden Bileyim Şimdi Rıdvan Wooddur Diye Tahmin Ettim
Alıntıları Gösterquote:
bundan 2 hafta önce wood +8 di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZA_NEFRET5 -- 17 Ağustos 2006; 12:55:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
ehehhe beni almadın partyegüsel resimler şu IILykaII'a uyuz etti commander oldu adam olamadı zırt pırt gm bana pm at gm'e küfürler premium alamıyom uleynn diye yazılar çok uyuz bi commander'dı acaba yaşı kaçtı,ve şu teleport kapısını kapayan iki domuz kılığına girmiş insanlar uyuz etti.Lufer'e bi girdim girmez olaydım 200 np kaybettim yavkaçamıyorumen sonunda kaçtım,kaçarken 2 mage takıldı 100 küsür hpden belluaya girdim seni gördümbende başka bi mage partysine girdim ondanda kastım bayağı bi genellikle lunar valley kapısındaydılar sonra bi ara town yaptık,bizde öyle işte bende video'yaya çektimde 30 dakika 256 mbmı ne neyse resimler için tşkler...quote:
Orjinalden alıntı: LORDadonis
ehehhe beni almadın partyegüsel resimler şu IILykaII'a uyuz etti commander oldu adam olamadı zırt pırt gm bana pm at gm'e küfürler premium alamıyom uleynn diye yazılar çok uyuz bi commander'dı acaba yaşı kaçtı,ve şu teleport kapısını kapayan iki domuz kılığına girmiş insanlar uyuz etti.Lufer'e bi girdim girmez olaydım 200 np kaybettim yavkaçamıyorumen sonunda kaçtım,kaçarken 2 mage takıldı 100 küsür hpden belluaya girdim seni gördümbende başka bi mage partysine girdim ondanda kastım bayağı bi genellikle lunar valley kapısındaydılar sonra bi ara town yaptık,bizde öyle işte bende video'yaya çektimde 30 dakika 256 mbmı ne neyse resimler için tşkler...
teleporta domuzcuklar gelirse town çek o arada teleport gate e tıkla 1-2 saniye lag oluo town çekince kmse gözükmüo ayrıca roguelar içim de savasta kapı kapandıgında içerde kaldıysanız light feet basın ve hemen town atın lag varsa brz çıkarsınız dışarı bilenler vardır ztn de bilmeyenler için söledim ayıca resimler çok güzel bazı oyuncular savas sırasında boss arıolar commenderlar dahil
-
3-4-11 çok güzel olmuş . Ben Human ım ama yinede tebriklerquote:
Alıntıları Göster -
64 lwl adam woodlamı gezecek akıllı ya +9 wood ya +9 wizard ya da lycaonquote:
Alıntıları Göster
hiç mageynen oynamamışın belli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
ehehhe beni almadın partyegüsel resimler şu IILykaII'a uyuz etti commander oldu adam olamadı zırt pırt gm bana pm at gm'e küfürler premium alamıyom uleynn diye yazılar çok uyuz bi commander'dı acaba yaşı kaçtı,ve şu teleport kapısını kapayan iki domuz kılığına girmiş insanlar uyuz etti.Lufer'e bi girdim girmez olaydım 200 np kaybettim yavkaçamıyorumen sonunda kaçtım,kaçarken 2 mage takıldı 100 küsür hpden belluaya girdim seni gördümbende başka bi mage partysine girdim ondanda kastım bayağı bi genellikle lunar valley kapısındaydılar sonra bi ara town yaptık,bizde öyle işte bende video'yaya çektimde 30 dakika 256 mbmı ne neyse resimler için tşkler...quote:
evet dün gece antisosyaldan başka kimse yoktu
pelerini olmayan clan lideri komutan oldu verdiğin örnek gibi
-
Ceza_Nefret sana bi kaç sorum olacak pm'edn MSN' veir misin önemli sorular da...quote:
Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5quote:
evet dün gece antisosyaldan başka kimse yoktu
pelerini olmayan clan lideri komutan oldu verdiğin örnek gibi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nazgul
Ceza_Nefret sana bi kaç sorum olacak pm'edn MSN' veir misin önemli sorular da...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Nazgul
Ceza_Nefret sana bi kaç sorum olacak pm'edn MSN' veir misin önemli sorular da...
olur.
at sen msn adresini pm -
iyi güzel resimlerde sen luferi vermişin adam monitörü kapamış yatmış o adamları kestiğiniz resimler bunlar.Bi avuç elmoradlı var orda aktif savaşan.Aksiyonun bol olduğunda kalenizi savunduğunuz bir anın resimlerini de koysan çok daha güzel olur.Kaldıki bu sonucta savaş amaç karşı ırkın kalesini ele geçirip kristal altına ölü yada sağ yatıp np toplamak.
Kaçırdığınız bi nokta da ele geçirilmiş townunuzda oluyo bu savaş...Ele geçirilmiş kısmına dikkat çekiyorum..İnsanlar yatsın uyusunda onlardan bedava np kasalımın diğer bi açıklaması..bi nevi legal nova town :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 17 Ağustos 2006; 13:27:29 > -
CEZA bende atıım msn'imi sana istermisinquote:
Orijinalden alıntı: Bluecry
iyi güzel resimlerde sen luferi vermişin adam monitörü kapamış yatmış o adamları kestiğiniz resimler bunlar.Bi avuç elmoradlı var orda aktif savaşan.Aksiyonun bol olduğunda kalenizi savunduğunuz bir anın resimlerini de koysan çok daha güzel olur.Kaldıki bu sonucta savaş amaç karşı ırkın kalesini ele geçirip kristal altına ölü yada sağ yatıp np toplamak.
Kaçırdığınız bi nokta da ele geçirilmiş townunuzda oluyo bu savaş...Ele geçirilmiş kısmına dikkat çekiyorum..İnsanlar yatsın uyusunda onlardan bedava np kasalımın diğer bi açıklaması..bi nevi legal nova town :)
-
ben kimsei msn den eklemem msn den cok kolay hack oluormus dikkat edinquote:
Orijinalden alıntı: birdofchaos
CEZA bende atıım msn'imi sana istermisin
Alıntıları Göster -
güzel resimlerquote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
ben kimsei msn den eklemem msn den cok kolay hack oluormus dikkat edin
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- int priest stat
- komik kullanıcı adları
- knight online yeni server 2024
- doğum tarihi bulma programı
- knight online yeni server 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X