Hayatım boyunca gördüğüm zorbalığın çoğunluğunu okulda ve kursta gördüm.ve her karşı çıkıp dövüşmeye vuruşmaya başladığımda karşımdakinin yandaşları geldi ve 6-7 kişi birden bir tek bana saldırdılar.hayatım boyunca zorbalığa kafa tuttuğum için en az 4-5 defa 6-7 kişinin birden aynı anda saldırısına maruz kalmışımdır ciddiyim.ve okulda bana ve başkalarına zorbalık yapanların hepsi kürttü.ırkçılık gibi olmasın ama türk ırkı zaten efendidir zorbalık yapmaz.bu kürtler neden insanlara zorbalık yapıyor ve iş dövüşe geldi mi 6-7 kişi birden bir adama saldırıyor? amerikada hiç böyle değil adillik eşitlik olsun diye hep teke tek dövüşüyorlar.amerikalılar türkiyelilerden daha mı onurlu gururlu? amerikada adalet olduğu için zorbalıkta 1 vs 1 dövüşülüyor.ben neden 6-7 kişinin birden saldırısına maruz kalıyorum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 29 Şubat 2024; 8:2:13 > |
Hayatım boyunca her zorbalık gördüğümde karşı koyduğumda 6-7 kişi birden saldırdı tr neden böyle?
-
-
Çok zorba turklerde var hocam ben yüzde 80 turklerden zorbalık gördüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olur mu hamza türkler zorba değil zorbaların hepsi kürt.türkler zorbaysa diriliş ertuğrul kuruluş osman alparslan büyük selçuklu ve mehmed fetihler sultanı gibi dizilerde neden türkler adil eşit ve adaletli beyefendiler o zaman?
-
Ben de senin türkiye yerine sanki başka ülkede yaşıyormuş gibi kürtlerin bu davranışını bilmemene ve buna şaşırmana şaşırdım. Kürtlerin daima birbirlerini kolladığını ve koruduğunu bu torpaklarda yaşayan herkeşler bilir. Türkler ise birlik ve beraberlik yerine birbirlerine "şey" yapmayı tercih ederler ve bu durum yurtdışında bile aynıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Şubat 2024; 8:34:20 > -
ulan birbirini koruyup kollamak derken 1 adamı 6-7 kişi birden dövmek nedir lan? resmen şerefsizlik bu.türkler ve amerikanlılar en azından destek olsada olmasada 1 e 1 dövüşüyor.eşitlik ve adalet oluyor.
-
ulan lise yıllarım geldi aklıma, herekede okuyordum altgeçide biber gazı sıkıyolardı öğlenleri. yüksek sesle sövenleri "sen benim anama sövdün" diye tutuyolardı. bir gün yine yemeketen dönüyoruz nisan mayıs gibi hava kavruluyor. yine biber gazı sıkmışlar. biz de yemekten 9 kişi dönüyoruz. önümüzdekilerin tepkisini görünce nefes tuttuk göz kapadık minimum zararla tünelden çıktık.
biraz yürüyünce sağ arkamdan birisi ıslık çaldı, ulan zaten canımız burnumuzda ben bir anda geri döndüm.
bir tane maksimum 6 yaşında velet bana dedi ki "önüne dön kitabını s*******"
bizim taner vardı herekeli, veledi de tanıyormuş. koluma girdi, "kanka bunlar teşkilat geçen ay bizi dövdüler boşver gidek" dedi.
ama ne hikmetse beni ikna edemedi
ben çocuğa doğru yürürken dedim ki "oğlum yaşın kaç başın bak ayıp diil mi?"
birden sağdan soldan kocaman 30lu yaşlarında adamlar geldi koluma girdi.
beni 6 yaşındaki veledin önüönüne götürdüler.
velet bankta ayağa kalkıp karnıma tekme attı sonra üstüme tükürüm yüzüme tokat attı. beni tutan büyük elemanlar de güle oynaya "oglim saçını çek yımrık at" falan diye eğlendiler
ana bacı sövüp şimdi s*ktr git dedi.
mavi işaretli yer alt geçit
kırmızı işaretli velet kardeşimizin üstüne çıktığı bank
yeşiller de otuzlu yaşlardaki adamların birden spawn oldukları yer
ama işte bu allahın cezası yer öyle bir yerdi ki, olayın yaşandığı gün kendime gelemedim. ertesi gün bu elemanlar bana çarşıda selam verdi ben yine gerildim beni tekrar zorbalayacaklar diye, adamlar bana börek ısmarlamıştı sonrakı bir yılda da başıma başka bir şey gelmedi
-
Sacmalama kanka bu konuda saka kaldiramam bak uyariyorum
Türklerden acayip zorbalik gordum orta okul lisede ve mahallede ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı okulda olsaydık seni kanatlarımın altına alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benide alır mıydın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam hamzayı ezeldeki ömer gibi sağ kolum olarak yetiştirirdim hamzada o potansiyel var sende yok hamza çok sadık olurdu
-
Üzdü beee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X