Şimdi Ara

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
30.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kid-up

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Hocam psunuz 12v kanalinda kac watt veriyor ona gore bir oneride bulunabilirim.

nasıl bakıcam hocam donanım konusunda pek iyi değilim şurdaki resimden hangisidir ?

Birde kasadan kasaya değişir mi ki ?

Not: resim benim değil hocam konudan aldım

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

Hocam ogrenmeniz icin herturlu kendi psunuzu gormeniz lazim keske onun resmini atsaydiniz. O resimde 432w yazan yerde sizin 12v kanalinda ne kadar guc verdigi yazar.

baktım 384w yazıyo hocam bu kasadan kasaya fark edermi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl bakıcam hocam donanım konusunda pek iyi değilim şurdaki resimden hangisidir ?

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

Hocam ogrenmeniz icin herturlu kendi psunuzu gormeniz lazim keske onun resmini atsaydiniz. O resimde 432w yazan yerde sizin 12v kanalinda ne kadar guc verdigi yazar.

Bu guc kaynagiyla i5 4690 + Nvidia gtx 970 seklinde bir sistem kurabilirsiniz. Amd ekran kartli bir sistem kurmak istiyorsaniz en fazla r9 270 almanizi oneririm. Ben size Nvidia maxwell mimarisi(gtx 960/970) bir ekran karti almanizi oneririm eger bu psu ile yolunuza devam edecekseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu guc kaynagiyla i5 4690 + Nvidia gtx 970 seklinde bir sistem kurabilirsiniz. Amd ekran kartli bir sistem kurmak istiyorsaniz en fazla r9 270 almanizi oneririm. Ben size Nvidia maxwell mimarisi(gtx 960/970) bir ekran karti almanizi oneririm eger bu psu ile yolunuza devam edecekseniz.

yani böyle bir ekran kartını taşır bu psu i5 bu felan sıkıntı çıkarır mı bu psu ile ? birde fiyatı biraz yüksekmiş ekran kartının

• Iki psu hesaplama sitesinde de hesaplattim bu psu isinizi gorecek giri duruyor i5 + gtx 970 gibi bir sistemde. Tabi gtx 970 alacak kadar butceniz varsa 150 200 tl daha koyup adam gibi bir psu almanizi oneririm.
    www.coolermaster.outervision.com
    Apache Tomcat/8.0.33 - Error report
    http://www.coolermaster.outervision.com/PSUEngine2

www.extreme.outervision.com
    Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
    http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

• quote:

Iki psu hesaplama sitesinde de hesaplattim bu psu isinizi gorecek giri duruyor i5 + gtx 970 gibi bir sistemde. Tabi gtx 970 alacak kadar butceniz varsa 150 200 tl daha koyup adam gibi bir psu almanizi oneririm.
    www.coolermaster.outervision.com
    Apache Tomcat/8.0.33 - Error report
    http://www.coolermaster.outervision.com/PSUEngine2

www.extreme.outervision.com
    Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
    http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

gtx 970 fazla gelir gtx 960 felan zorlarım hocam teşekkürler :)

• Arkadaşlar bende aranıza katıldım , henüz sistemi kurmadım kurduktan sonra paylaşırım.
  • arkadaslar bu kasayi alicam sistemi yazayim yetermi yardimci olursaniz sevinirim.

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

• srhtcelik kullanıcısına yanıt
    Yeterli merak etme dostum.
  • Arkadaşlar sistemim
    Anakart MSI 970A-g46
    İşlemci Fx-8320
    RAM - Corsair Vengeance 4 GB DDR3 1600 Mhz
    KASA - Xigmatek Asgard 382 Pure Black
    PSU - 600watt Xigmatek XCP-A600 Üzerinden yazan değer 12V kanalından 540watt
    PSU nun üzerindeki bilgilere güvenerek Asus r9 280x aldım forumdan bir arkadaştan , güç yeterli gelir sanırım değil mi?
    Ayrıca ekran kartının kasaya sığmama gibi bi durumu olur mu?

Bu arada benim PSU sizinkilerden farklı sanırım. Gerçi kasayla psu yu ayrı ayrı satan birinden aldım forumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrcsr -- 6 Şubat 2015; 11:48:45 >

• cgrcsr kullanıcısına yanıt
    Sistemin hayırlı olsun.

Evet psu bizimkilerden farklı. Bizde 432W veriyor 12v kanalından.

Sapphire kendi sitesinde r9 280x için 750W öneriyor ama şişirilmiş gibi geldi biraz da bana.
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    Valla son damlaya kadar tükettim bütçemi, PSU alacak param yok oc de yapmayı düşünmüyorum sıkıntı olmaz inşallah

inş dostum çünkü güçlü bir psu var altında şuan. umarım sıkıntı çıkarmaz.
  • psuda sadece iki tane mi 6 pin giriş var? ikisinin arasındaki kablo kısa biraz esnetirken sorun oluyor

• Beyler bu kasada ekran kartı sabitleme olayı nasıl oluyor ya anlamadım?
    vidasız. gpu sabitleyeceğin alanda plastik bir kol var. Onu hafif yukarı kaldırıp çekiyorsun. GPU'yu sabitleyip o parçayı tekrar yerine oturtuyorsun bitiyor.
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    Geçte olsa o parçayi fark ettim:) sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrcsr -- 8 Şubat 2015; 1:55:43 >
    rica ederim :)
  • Benide yaz oraya bir yere.

Edit 500W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A32C66F35 -- 22 Ağustos 2016; 16:41:25 >
  • Hayirli olsun sistem nedir hocam?
  • Hayırlı olsun hoş geldin aramıza. İçerisinde ne tür evlatlar yatıyor?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.