Şimdi Ara

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
30.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rahat rahat kullanırsın sorun olmaz.. SLI bile yaparsın :D
  • Kasanın camlı yan kapağını nerden bulabiliriz acaba yardımcı olabilecek var mı ?
  • Arkadaşlar bende bu kasayı almayı düşünüyorum tabi power 80+ olursa eğer. Bazı arkadaşlarda değişiklik göstermiş. Toplayacağım sistemi yazıyım yeter li mi sizce cevaplarsanız sevinirim.
    Anakart: Hala kararsızım MSI G43 ten sıkıntılı cok ısınıyor falan demişler öneriniz varsa alabilirim.
    İşlemci: FX6300 düşünüyorum
    Ekran kartı: Sapphire R7 2GB 256 bit düşünüyorum bütcem bunlara yetiyor şuan için.
    RAM: GSKILL 2x4GB 2133 Mhz düşünüyorum 260 civarında. Ne dersiniz? Power yeterli olur mu sizce?
  • erdoganaltan kullanıcısına yanıt
    Ram'leri 2133 almana cidden gerek yok. 1600MHz al hem fiyat iner aşağı.
    Anakart olarak benim bu kasada kullandığım (konunun ilk mesajında resimleri de var) Asus M5A97 R2.0 öneririm.
    Power yeterli gelecektir.
    İşlemci güzel tercih. F/P canavarıdır kendileri.
  • fanları (özellikle psu) sesli mi çalışıyor dendiği gibi ? bende 300 tl civari bir kasa ariyorum (psu'lu)
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    bende konuda da bahsettiğim gibi 2 adet var (iş yeri ve evimde) ek olarak 3 ay önce bir arkadaşıma aldım. 3'ünde de gözlemlediğim böyle bir sorun yok.

yok başka ürün de önerin dersen, ek olarak tercih edebileceğin bir ürün de bu:
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wamp_spec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

• Kasanın ön fanı cok gürültülü çalışıyor.Değiştirsem sorun düzelir mi?
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Para vermeden önce çıkartıp iyice bir temizle. Eski bir diş fırçası bu iş için ideal. Hava tutarak diş fırçası ile iyice bir temizledikten sonra bir süre kullan. Yok yine olmazsa yenisini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Para vermeden önce çıkartıp iyice bir temizle. Eski bir diş fırçası bu iş için ideal. Hava tutarak diş fırçası ile iyice bir temizledikten sonra bir süre kullan. Yok yine olmazsa yenisini alırsın.

tamamdır denerim.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Anakartı detaylı inceleyeceğim. Ram leri dediginiz gibi alırım o zaman gerek yok diyorsanız.
    Bir de işlemciyi X8 e çıkartma düşüncem var çünkü arada 80 lira falan fark ediyor.
    Ekran kartı için düşüncelerinizi alabilir miyim çok aşırı yeni oyunları oynayan birisi değilim zaten ama bu kasayı toplayınca illaki bişeyler oynarım :) Genelde LOL oynuyorum çünkü. Bir de CS GO alıcam.
    Power 600 bu sistem için yeterli diyorsunuz yani?
    Power konusunda çok fazla bilgim yok yani yeter mi yetmez mi kararsızım neye göre hesaplanır falan bilmiyorum o yüzden sizden buradan gördüğüm yorumlarla bir kasa toplamak istiyorum. Ekstadan bilgisayarcıya gidip komisyon vermek istemiyorum açıkçası.
    Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdoganaltan

Cevabınız için teşekkür ederim. Anakartı detaylı inceleyeceğim. Ram leri dediginiz gibi alırım o zaman gerek yok diyorsanız.
    Bir de işlemciyi X8 e çıkartma düşüncem var çünkü arada 80 lira falan fark ediyor.
    Ekran kartı için düşüncelerinizi alabilir miyim çok aşırı yeni oyunları oynayan birisi değilim zaten ama bu kasayı toplayınca illaki bişeyler oynarım :) Genelde LOL oynuyorum çünkü. Bir de CS GO alıcam.
    Power 600 bu sistem için yeterli diyorsunuz yani?
    Power konusunda çok fazla bilgim yok yani yeter mi yetmez mi kararsızım neye göre hesaplanır falan bilmiyorum o yüzden sizden buradan gördüğüm yorumlarla bir kasa toplamak istiyorum. Ekstadan bilgisayarcıya gidip komisyon vermek istemiyorum açıkçası.
    Teşekkür ederim şimdiden.

işlemciyi x8 model birşey yapmak istiyorsan 8300 veya 8320 düşünebilirsin. Üstü biraz fazla masraf oluyor (dolar kuru sağolsun)
    Ekran kartı tercihin Sapphire R7 265 Dual x'mi? Eğer tahmin ettiğim bu ise LoL ve CS: Go için çokça yeterli olacaktır. Diğer oyunlarda da iyi bir perf. verir. Ayrıca Xigmatek kasanın üzerinde gelen PSU'da yeterli gelir.

Ekran Kartı İncelemesi:
    SapphireTechnologyyoutube
    SAPPHIRE R7 265 Dual-X Review
    http://www.youtube.com/watch?v=uPw9OTD-evw

Ekran Kartının isteği 500W bir psu kendi sitesinde.

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

İnterneti kullanmayı bilen kişinin pc alırken bilgisayarcıya ihtiyacı yok. Komisyonla boş yere fazla para vermeyin. Yazık.

• Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Biraz daha anakartları inceledikten sonra yavaş yavaş toplayacağım kasayı. Fotoğraflarını da buraya atmayı düşünüyorum.
    Şuan kullandığım kasayı sattıktan sonra toplamaya başlarım artık.
    Rica ederim her zaman.

Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    300 tl civarina corsair alabilirsiniz :
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wamp_spec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Bu kasanin psu su 550vs modelidir 12v kanalinda 500watt civari veriyor. Asgard 382 de 600w modeli 504w veriyor 12v kanalinda. Aralarinda cok fiyat farki yok benim zamaninmda corsair yoktu, olsaydi corsairi alirdim. Ama xigmatekten herhangi bir sikintim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yine ben geldim :)
    İşlemcimi aldım indirimdeydi gecen hafta FX8320 aldım 390 tl ye.
    Anakartı ASUS M5A97 R2.0 alıcam.
    Ramleri GSKILL 2x4GB 1600 mhz düşünüyorum.
    Ekran kartında şuan kararsız kaldım. R7 265 2GB 256 bit ya da R9 280 3GB 384 bit de olabilir.
    Şimdi bu kasayı alırken içindeki PSU 80plus ise eğer 12v kanalından 504w veriyor bildiğim kadarıyla. R9 280 alsam PSU yeterli olur mu? İleride bir ssd ve ramleri yükseltebilirm bir iki tane de fan takabilirm gerçi onların çok etkisi olmaz :D
    Bir de içindeki psu nun korumaları ne durumda bilgisi olan var mı.
    Yüksek güç (OPP), yüksek akım (OCP), gerilim (OVP-UVP), yüksek sıcaklık (OTP) ve kısa devre (SCP) korumaları var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 2-3 haftadır kasa ve psu konusunda çok kararsız kaldım da :)
    Merhaba benim bu kasa ve psudaki kullandigim sistem şöyle
    QuadCore Intel Core i5-4690, 3900 MHz (39 x 100)
    MSI Z97 PC Mate (MS-7850) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    KINGSTON KNG HYPERX 8G D3 1600 KHX1600C9D3P1K2/8G (Dual Channel)
    Powercolor R9 280X TurboDuo

PSU nun sahip olduğu korumalara vs baktım internet sitesinden OVP-UVP-OPP sertifikalarina sahip

Seçimlerine gelecek olursak r9 serisi bir ekran kartı daha guclu tutacaktır sistemini. Ben r9 280x kullaniyorum ve rahatca yetiyor. BF4 ultrada sikinti cikmadan oynuyorum AIDA64 stress testinde hepsi full load da iken hic bi sikinti cikarmadi cok sukur.
    Kasamin resimlerini ekliyorum konuya aklinizda soru isareti varsa kasayla ilgili.

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kid-up -- 18 Ocak 2015; 15:37:31 >

• Kardeş teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben kararımı verdim kasa olarak Zalman Z3plus alıcam. Psu olarak da xigmatek vector s serisi 750w silver modüler alıcam.
    hem bütün korumaları mevcut kısa devre vs. artı psu larda bildigim kadarıyla seneden seneye gerileme olayı var o yüzden biraz daha yüksek olsun istiyorum. 12v kanalından 744w güç veriyor bu. bütün sistemi buna bağlıyoruz sonuçta sağlam bir şey olsun istiyorum
    artı ileride bir ekran kartı daha takmak istersem rahatlıkla yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    yardımın için tekrar teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar ben de yakın zamanda almak istiyorum bu kasayı(500w olanını) . Sistemim su şekilde olacak : Amd Fx X8 8300 işlemci, msi 970a g43 anakart, gskill 4 gb ripjaws ram, ve bir iki ay sonra alınacak bir ekran karti.
    Bu sistem için yeterli olur mu ? Kasanın içinde kaç fan yuvası var ? Kasa malzeme kalitesi, soğutması, vs nasıl ?

• Psu biraz sesli ama yinede o kadar ses yok arka fani ve ön fani %50 yapiyorum rahat kullaniyorum 2000 rpm uzeri cidden sıkıntı zaten strix ekran karti hic calismiyor bosta yanliz yan kapagi takinca titriyor gibi geldi ama vidalari sıktım gecti gibi

• Ben yeni sistem toplayacağım fakat bu kasanın 500 wattlık modeli yeterli olur mu bilmiyorum. Sistemim şu şekilde olacak:

Asus M5A97 LE R2.0, AMD FX 6300, SAPPHIRE R7 265 DUAL X, G SKILL 8 GB (2X4), SEAGATE 1 TB. Daha sonra ise bu sisteme işlemci soğutucu almayı düşünüyorum.

Sizce 500 watt bu sistem için yeterli olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.