Şimdi Ara

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
30.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aedonxx

1- psu fanı hariç 2 fanla geliyor :)

2-öndeki yandaki ve alttaki fanlar kasanın içine temiz hava üfleyecek şekilde üstteki ve arkadaki fanlar dışarı hava atacak şekilde olmalıdır yani dışarı üflerse daha iyi olur sirkülasyonu bozar eğer içeri üflerse

edit: pardon hocam sorunu tam anlayamamışım 4. fanı ben yukarı taktım çünkü 1 adet egzoz fanı ile geliyor eğer sıcak hava dışarı atılamazsa cpuyu etkiler bence yukarı takman daha mantıklı

hocam bılgı ıcın saol demek ıstedını anladım 2ıcerı 2 dısarı ama kafamda 2secenek var

a)onden ıcerı arkadan dısarı altan ıcerı ustten dısarı

b)onden ıcerı arkadan dısarı yandan ıcerı usten dısgrı

yanı yandan mı daha ıyı sogutur altan mı sankı yandan daha ıyı gıbı fan dırek bılesenlere ufluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bencede yandan gpu ve cpuya gelecek şekilde daha verimli olur kasanın altı açık olmadığı için o kadar verimli olacağını düşünmüyorum ben kendim yandan ve önden içeri arkadan ve üstten dışarı kullanıyorum stok fan ile boşta 30 derece yükte 60 ı geçmedi soğutucu ile boşta 15-20 yükte 50 derece max. ortam sıcaklığıda fark ediyor tabi yandan koyman daha verimli olur yada deneme yanılma yoluylada bulabilirsin yandan koyup 1-2 gün dene bide alttan koyup dene hangisiyle daha iyi performans alırsan öle kalsın
  • Kasa havalandırmalarında sistem aşağıdaki gibidir;

Önden içeri taze hava çekilir. İçeride hava ısınacağı için yukarı kalkar. Bu aşamada da Egzos ve üst kısmındaki fanlar dışa atarsa havayı sürekli bir döngü ile daha serin bir iç yapı kazanılır.

Sizin anlatımınızla;

önden içeri havayı alsın. üst ve arkadan egzos yapsın
  • Hocam ben bu kasayı alacaktım vatandaki arkadaş kasa kücük dedi bu parçalar sığmaz dedi onun yerine frisbynin aynı fiyat olan kasasini aldım gayet memnunum alacağım parcalarda sunlardi. Asus gtx650 ti oc msi g46 970a amd fx 6350 sizcede sigmazmiydi

• quote:

Hocam ben bu kasayı alacaktım vatandaki arkadaş kasa kücük dedi bu parçalar sığmaz dedi onun yerine frisbynin aynı fiyat olan kasasini aldım gayet memnunum alacağım parcalarda sunlardi. Asus gtx650 ti oc msi g46 970a amd fx 6350 sizcede sigmazmiydi

Seni fena kaldırmış kesinlikle sığar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificoVettel -- 18 Nisan 2014; 12:35:06 >
  • quote:

Hocam ben bu kasayı alacaktım vatandaki arkadaş kasa kücük dedi bu parçalar sığmaz dedi onun yerine frisbynin aynı fiyat olan kasasini aldım gayet memnunum alacağım parcalarda sunlardi. Asus gtx650 ti oc msi g46 970a amd fx 6350 sizcede sigmazmiydi

Bu Vatan çalışanlarını ıslak odunla dövmek gerek.

Meşe meşe yontulmamış meşe
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Bu Vatan çalışanlarını ıslak odunla dövmek gerek.

Meşe meşe yontulmamış meşe

Bu konuda size katılırım adamların bazıları haybeye duruyor orda ayrıca kasa çok güzel bence bütçesi kısıtlı olanlar için gayet iyi bence birde yanında psuda çabası

• Xigmatek'i beğenmiyor haspa gidiyor Firsby satıyor.

Bir de yalanla kandırıyorlar milleti. Sığmaz nedir ya

Aedonxx senin yerinde olsam Müşteri Haklarına gider şikayet ederdim. Resmen yalan bilgi ile satış yapılmış sana.
  • Bu kasa için herkes f/p diyordu bende aldım almaz olaydım rezalet parasını hiç haketmiyor daha 3 ay geçmeden ön kulaklık jakı temassızlık yapmaya başladı, kasadan boyuna titreşim sesi geliyor kasanın üstüne bastırınca ses kesiliyor, ekran kartı sabitleme bölümünün plastiği ve demir parçası bir kaç tak çıkar yaptıktan sonra yamuldu plastiği çıktı ve yerinde durmuyor. Hdd montaj aparatlarının kalitesi çok düşük çıkarmaya çalışınca hemen kırılıyor, alttaki toz filtresi tam oturmuyor kalitesiz ve tak çıkar yaptıktan sonra titreşim yapıp ses çıkartıyor. Şimdiki aklım osla biraz daha para koyar adam gibi bir kasa alırdım.
  • Sercan226 S kullanıcısına yanıt
    Belki de kullanımla alakalıdır? Ben tam 10 aydır kullanıyorum kasayı ne ses geliyor kasadan ne de herhangi bi yeri bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Xigmatek'i beğenmiyor haspa gidiyor Firsby satıyor.

Bir de yalanla kandırıyorlar milleti. Sığmaz nedir ya

Aedonxx senin yerinde olsam Müşteri Haklarına gider şikayet ederdim. Resmen yalan bilgi ile satış yapılmış sana.

Sen birde bana sor bundan bir 3 sene önce falan bana bir psu verdiler 500 wattlık halbuki bırak onu dedim bu bana fazla benim işlemci çok düşük hazır pc geldim taktıgım gibi pat dedi patladı elimde kaldı anakart gitmişti zaten tekliyerek gidiyordu halbuki öğrendim benim eski kullandıgım psu 350 wattlık verdigi 500 watt kısa devre yapmış anakartta ogundur bugundur kasa kullanamıyorum bu adamları nasıl alıyolar ben anlamıyorum birde o kadar çok mulakat yapıyolar o yuzden güvenmicen en mantıklısı önceden araştırıp almak birşeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

Belki de kullanımla alakalıdır? Ben tam 10 aydır kullanıyorum kasayı ne ses geliyor kasadan ne de herhangi bi yeri bozuldu.

Valla kullanımla alakası olması biraz zor çünkü çok titiz davranıyorum ve 2000 li yıllardan beri bilgisayar parçaları söküp takarım. Bilgisayarcıdada çalışmışlığım var çalıştığım süre zarfında elimden tahminen 500 ü aşkın kasa geçmiştir. Mesela 2000 li yıllarda filan aldığım bilgisayarda bile kulaklık jakı bilgisayar mefta olana kadar hiç temassızlık yapmamıştı. bu kasada 3-4 ay içinde çok fazla tak çkar yapmamama rağmen temassızlık yaptı. Ön jaktan olduğuna eminim çünkü kulaklığı arkadan anakartın çıkışına takınca ses sorunsuz geliyor, öne takınca kulaklığın tek tarafından ses geliyor yeriyle biraz oynayınca düzeliyor. Belkide elimdeki asgard fabrika çıkışlı sorunlu ama yinede malzeme kalitesini beğenmedim sadece ön panel tasarımı hoşuma gitti. Haftaya garantiye vereceğim kasayı

• Arkadaşlar bu kasada GTX 770 kullanan var mı?

• Kasanın resimlerini paylaşacağım ilerleyen günler üstte ki fanlar dısarı mı ufleyecek yukarı mı arkadaslar?
  • albaywolf kullanıcısına yanıt

Hangi işlemci ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Kasanın resimlerini paylaşacağım ilerleyen günler üstte ki fanlar dısarı mı ufleyecek yukarı mı arkadaslar?

Dışarıya ufleyecek hocam.

• buraya uğramamışım ben hayret

kulübünüz hayırlı olsun

kasa tam bir f/p ama ötesi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Mayıs 2014; 22:45:25 >
  • İmzam da ki sistemi sen aldırttın bana hocam hoşgeldin

Kasaya bi kaç fan takalım malum önümüz yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

İmzam da ki sistemi sen aldırttın bana hocam hoşgeldin

Kasaya bi kaç fan takalım malum önümüz yaz

nasıl iyimi bari ?

alırken 140 üstü olmasına dikkat et
  • Sistem süper de temizleme işine gelince sıkıntı çekiyorum 3 aydan 3 aya temizliyorum, korkarak temızlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.