Şimdi Ara

Xigmatek assasin black edition tauro fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kasayı kullanıyorum bu kasa hakkında bir kaç sorum var kasayı kullanan veya kasa hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.

1-Kasada kaç adet fan yuva yeri var? (Benim gördüğüm 3)

2-İçeriye veya dışarıya üfleyen fan yuvaları neresidir? Yoksa biz mi ayarlıyoruz?

3-Cam olan kapağına fan yuvası yapılır mı?

http://i.hizliresim.com/ZNlO4o.jpg

• şahsen 5-6 ay kullandım 8 adet pervane takılabiliyor. Plexi yani cam dediğiniz yere titiz bir işçilikle bunu yapabilirsiniz ama gereksiz olacaktır. Kasa gayet mükemmel 1000 tl lik bir kasa almıyacağınız müddetçe 800 tl segmentine kadarki kasalarla kapışabilecek bir ürün yerine ise cooler master'ın HAF 912 ADVANCE GX modelini tercih edebilirsiniz. Malzeme kalitesi olarak çok kaliteli bir kasadır ancak assasıns malzeme olarak biraz metale sahip ki kasa buna rağmen güzel desteklenmiş taş gibi güzel bir iş çıkartıyor beyaz rengini tavsiye ederim çok şık bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushEpicsTR

şahsen 5-6 ay kullandım 8 adet pervane takılabiliyor. Plexi yani cam dediğiniz yere titiz bir işçilikle bunu yapabilirsiniz ama gereksiz olacaktır. Kasa gayet mükemmel 1000 tl lik bir kasa almıyacağınız müddetçe 800 tl segmentine kadarki kasalarla kapışabilecek bir ürün yerine ise cooler master'ın HAF 912 ADVANCE GX modelini tercih edebilirsiniz. Malzeme kalitesi olarak çok kaliteli bir kasadır ancak assasıns malzeme olarak biraz metale sahip ki kasa buna rağmen güzel desteklenmiş taş gibi güzel bir iş çıkartıyor beyaz rengini tavsiye ederim çok şık bir kasa

Ben 3 tane gördüm diğer 5 fan yuvası nerde söylermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üst tarafa 2 anakartın olduğu kısma 1 en aşağıya 1 kasanın ön ızgaralarına iki, harddisk kutularının olduğu yere 2 tane fan takılabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.