Şimdi Ara

Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı akşamlar kullanmış oldugum Xigmatek Assasin kasamın yan pleksi kısmı üzerinde değişikliğe giderek 20cm'lik Cooler Master fan monte ettim amaç ekran kartına hava akımını arttırmaktı. Talihsiz şekilde 2 pleksiden birisi lekeliydi hafta sonu saglam olan üzerinde bir kaç uyarlama yaptıktan sonra onunla değiştireceğim. Sağlam parça elimde tuttugum parçadır diğeriyle tasarımı aynıdır. Fan önüne filtre de ekledim. Bu esnada filtre olarak çiçekçileri çiçeklerin etrafına sardığı ince tül benzeri materyalden kullandım. Fanı niye dışarı monte ettiğimi soranlar için kullandığım kule tipi fan sebebiyle içe montede sıkıntı yaşadım. Su soğutmaya geçince fan içeriye taşınacak.

Saygılarımla.

Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 15 Ağustos 2014; 21:28:46 >

• Fan disarida olmasaydi on numara olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan dediğim gibi mecburiyetten dışarda yakın zamanda su sogutmaya geçmeyi planlıyorum hyper 412s sağolsun hiç alan bırakmıyor içeriye fan takmak için
  • kasa hoş gaming tarzında pleksinin işçiliğine laf yok :)
  • Justice4me kullanıcısına yanıt
    Pleksiyi tanıdık bir ustaya yaptırdım valla bu kadar iyi işçilik beklemiyordum :)
  • Lazer kesim olunca cnc ustalarının milimlik hesaplarıyla ortaya süper şaheserler çıkıyor :)
  • Aklımda farklı bir proje daha var ama erasmusla gidecegim 1 ay sonra ondan zor yapmam. Kasanın arka kapağına siyah pleksi yaptırıp benzer bir fan takarak anakartı sogutmayı planlıyorum :)
  • onererkut kullanıcısına yanıt
    hocam o camımsı plastiği nasıl kestiniz
  • Adanada tanıdık bir reklamcıya yaptırdım dostum ustaya delikler aç dedim sanata vurmuş işi böyle bir şey yapmış rahatlıkla delikli yapılabilir
  • Ben de aynı kasaya sahibim. R9 290 Tri-X ekran kartımın sıcak havayı daha kolay atabilmesi için (fan çıkışları pleksiye denk geliyor) böyle bir şeyler düşünüyordum ancak aklımda soru işaretleri vardı. Bana bu konuda öncü oldunuz. Teşekkür ederim şahsen.
  • HiAxiSheytan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum kasayla ilgili sormak istediğin her türlü soruyu sorabilirsin aklına takılan. Bu da son hali pleksiyi değiştirip el yapımı filtre ilave ettim :)
     Xigmatek Assasin yan kapak fan çalışması
  • Merhaba hocam.

Aynı kasaya sahibim CPU için soğutucu alıcam H100i v2 yada daha üst model sığdırabilirmiyim bu kasaya ?
  • h100i büyük ihtimalle sığacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkemöztürk

Merhaba hocam.

Aynı kasaya sahibim CPU için soğutucu alıcam H100i v2 yada daha üst model sığdırabilirmiyim bu kasaya ?

Ben Lepa Aquchanger 240 kullanıyorum. Radyatör sığıyor anakart üstüne ancak fanlar sadece üst kısma monte edilebiliyor, çünkü radyatör anakart ve kasanın tepesine zar zor sığıyor. Bu yüzden radyatörün sadece üstüne fan monte edilebiliyor.

Bu durumun içime sinmemesinden dolayı kasanın üst tarafında bulunan yeri radyatörün sığacağı şekilde (radyatör sığıyo ama pompa bağlantısı sığmıyor) amatörce kasayı kestim ve radyatörü fan boşluğuna yerleştirdim. Siz de böyle yapabilirsiniz.
  • Guzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.