Bildirim
Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 derece olduğuna inanmıyorsun inşallah
Bunun dışında inceleme güzel olmuş elinize sağlık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2013; 0:30:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
6 derece olduğuna inanmıyorsun sanırım
Bunun dışında inceleme güzel olmuş elinize sağlık :)
inanıyorum ama ne derece doğru bilemedim açıkçası :) yükte 40-45 arası gidip geliyor -
İncelemeniz için teşekkürler.
Forumumuzda; sizinde dediğiniz gibi incelemesi olmadığından ve bulunamadığından yakınılan bir kasaydı.Alacak olan arkadaşlar için güzel bir inceleme olmuş.
Kasa gerçekten kullanışlı ve çok kolay bir şekilde parçalarına ayrılabiliyor.Özellikle üst kısımdaki filtrenin '' çıt '' diye açılarak çıkması hoşuma giden bir özellik oldu.
Güle güle kullanmanız dileğimle, sisteminiz hayırlı olsun (yeni aldınız sanırım). -
quote:
Orijinalden alıntı: R£DSTON£
İncelemeniz için teşekkürler.
Forumumuzda; sizinde dediğiniz gibi incelemesi olmadığından ve bulunamadığından yakınılan bir kasaydı.Alacak olan arkadaşlar için güzel bir inceleme olmuş.
Kasa gerçekten kullanışlı ve çok kolay bir şekilde parçalarına ayrılabiliyor.Özellikle üst kısımdaki filtrenin '' çıt '' diye açılarak çıkması hoşuma giden bir özellik oldu.
Güle güle kullanmanız dileğimle, sisteminiz hayırlı olsun (yeni aldınız sanırım).
çok teşekkür ederim bu olumlu cevaplar için :) kasa çok kullanıslı gerçekten çok memnunum.Sistem 9gün oldu alalı :)
-
Rica ederim.
İnşallah sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz. -
quote:
Rica ederim.
İnşallah sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.
inşallah usta :) sistemi alırken herkes çok yardımcı oldu ben de bana düşeni yaptım daha sonra ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için bu incelemeyi yaptım umarım herkes memnun kalır :) -
Buna güç yetmez ya :Dquote:
Orijinalden alıntı: onererkutquote:
Rica ederim.
İnşallah sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.
inşallah usta :) sistemi alırken herkes çok yardımcı oldu ben de bana düşeni yaptım daha sonra ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için bu incelemeyi yaptım umarım herkes memnun kalır :)
Alıntıları Göster -
Mobilim daha ayrıntılı yazıcam.
Ancak bayadir incelemesini beklediğimiz ürünlerden biri bu.
F/P klasmanında yerini çok sağlam aldı.
Tavsiye veren hocalarımında bundan haberde olması gerek. -
Detaylı inceleme için teşekkürler; inceleme olarak fena değil kafaya takılan çoğu şeyi cevaplamışsınız. Ama yalandan da olsa incelemesi var nettequote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
Tavsiye veren hocalarımında bundan haberde olması gerek.
Şu kasa psusuz satılsa 1 dk durmaz alırdım rc 690 II yerine kablo gizleme lastikleri uğruna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 5 Kasım 2013; 18:43:59 >
-
Kasa oldukça güzel ve kullanışlı. O fiyat segmentinde de esasında iddialı bir kasa.quote:
İnceleme olarakta güzel bir kullanıcı incelemesi olmuş , kasayı almayı düşünenlere fikir verecektir.
Hayırlı olsun , -
quote:
haberdar edilmesi gerekenler varsa ulaşalım usta hemen :) -
quote:
Orijinalden alıntı: _Tony Montana_
Detaylı inceleme için teşekkürler; inceleme olarak fena değil kafaya takılan çoğu şeyi cevaplamışsınız. Ama yalandan da olsa incelemesi var nette
Şu kasa psusuz satılsa 1 dk durmaz alırdım rc 690 II yerine kablo gizleme lastikleri uğruna
ne yazık ki fransızca bir inceleme yapılmış Türkiyede onu anlayacak insan sayısı çok çok az :)
psusuz çok aradım ama bulamadım tek eksiği o görünüyor 5 tane fan takılı sistemde ve için hala ferah :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: onererkut
quote:
haberdar edilmesi gerekenler varsa ulaşalım usta hemen :)
Hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 5 Kasım 2013; 18:53:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Kasa oldukça güzel ve kullanışlı. O fiyat segmentinde de esasında iddialı bir kasa.
İnceleme olarakta güzel bir kullanıcı incelemesi olmuş , kasayı almayı düşünenlere fikir verecektir.
Hayırlı olsun ,
ustam teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin olsun :)
umarım aklında bu kasa olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur -
hayırlı olsun ama ben xigmatek markasına sıcak değilim tasarımlarıda hoşuma gitmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: onererkutquote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Kasa oldukça güzel ve kullanışlı. O fiyat segmentinde de esasında iddialı bir kasa.
Hayırlı olsun ,
ustam teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin olsun :)
umarım aklında bu kasa olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur
Alıntıları Göster
-
Bay negatif -
Elinize sağlık hocam. Çok güzel bir inceleme yapmışsınız. Kasa oldukça güzel ama bence yan kapağa fan takılamaması bir eksi durumunda. -
Bedri abi iyiki çağırdın konuya ya sağolasın :)
@onererkut
Dostum hayırlı olsun, çok güzel kasa. Birtek rengi beyaz olsaydı diyebilirim o kadar. Siyahıda güzel ama :) Güle güle kullan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
hayırlı olsun ama ben xigmatek markasına sıcak değilim tasarımlarıda hoşuma gitmiyor.
Corsair kasalardan malzeme kalitesi yönünden hiç bir farkı yok Tasarım olarakta insan kasaya baktıkça sistemindeki gücü hissedebiliyor
Benzer içerikler
- fps drop neden olur
- psu önerisi
- makelsan ups sürekli ötüyor
- en iyi ups markası
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- atx 3.0 nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X