Şimdi Ara

Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin sıklıkla sistem tavsiyelerinde önerdiği fakat internette incelemesi bulunamayan Xigmatek Assassin kasasını videolu olarak inceleyeceğiz. İzleyen ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

edit: yeni fotoğraflar eklendi
     Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme Xigmatek Assassin 80Plus 700W Kasa Videolu İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 30 Kasım 2013; 19:30:13 >

• 6 derece olduğuna inanmıyorsun inşallah

Bunun dışında inceleme güzel olmuş elinize sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2013; 0:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

6 derece olduğuna inanmıyorsun sanırım

Bunun dışında inceleme güzel olmuş elinize sağlık :)

inanıyorum ama ne derece doğru bilemedim açıkçası :) yükte 40-45 arası gidip geliyor
  • onererkut kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz için teşekkürler.

Forumumuzda; sizinde dediğiniz gibi incelemesi olmadığından ve bulunamadığından yakınılan bir kasaydı.Alacak olan arkadaşlar için güzel bir inceleme olmuş.

Kasa gerçekten kullanışlı ve çok kolay bir şekilde parçalarına ayrılabiliyor.Özellikle üst kısımdaki filtrenin '' çıt '' diye açılarak çıkması hoşuma giden bir özellik oldu.

Güle güle kullanmanız dileğimle, sisteminiz hayırlı olsun (yeni aldınız sanırım).
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

İncelemeniz için teşekkürler.

Forumumuzda; sizinde dediğiniz gibi incelemesi olmadığından ve bulunamadığından yakınılan bir kasaydı.Alacak olan arkadaşlar için güzel bir inceleme olmuş.

Kasa gerçekten kullanışlı ve çok kolay bir şekilde parçalarına ayrılabiliyor.Özellikle üst kısımdaki filtrenin '' çıt '' diye açılarak çıkması hoşuma giden bir özellik oldu.

Güle güle kullanmanız dileğimle, sisteminiz hayırlı olsun (yeni aldınız sanırım).

çok teşekkür ederim bu olumlu cevaplar için :) kasa çok kullanıslı gerçekten çok memnunum.Sistem 9gün oldu alalı :)

Rica ederim.

İnşallah sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.
  • quote:

Rica ederim.

inşallah usta :) sistemi alırken herkes çok yardımcı oldu ben de bana düşeni yaptım daha sonra ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için bu incelemeyi yaptım umarım herkes memnun kalır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

Rica ederim.

inşallah usta :) sistemi alırken herkes çok yardımcı oldu ben de bana düşeni yaptım daha sonra ihtiyacı olabilecek arkadaşlar için bu incelemeyi yaptım umarım herkes memnun kalır :)

Alıntıları Göster
    Buna güç yetmez ya :D
  • Mobilim daha ayrıntılı yazıcam.

Ancak bayadir incelemesini beklediğimiz ürünlerden biri bu.
    F/P klasmanında yerini çok sağlam aldı.

Tavsiye veren hocalarımında bundan haberde olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Mobilim daha ayrıntılı yazıcam.

Detaylı inceleme için teşekkürler; inceleme olarak fena değil kafaya takılan çoğu şeyi cevaplamışsınız. Ama yalandan da olsa incelemesi var nette

Şu kasa psusuz satılsa 1 dk durmaz alırdım rc 690 II yerine kablo gizleme lastikleri uğruna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 5 Kasım 2013; 18:43:59 >

• quote:

Kasa oldukça güzel ve kullanışlı. O fiyat segmentinde de esasında iddialı bir kasa.

İnceleme olarakta güzel bir kullanıcı incelemesi olmuş , kasayı almayı düşünenlere fikir verecektir.

Hayırlı olsun ,
  • quote:

haberdar edilmesi gerekenler varsa ulaşalım usta hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tony Montana_

Detaylı inceleme için teşekkürler; inceleme olarak fena değil kafaya takılan çoğu şeyi cevaplamışsınız. Ama yalandan da olsa incelemesi var nette

Şu kasa psusuz satılsa 1 dk durmaz alırdım rc 690 II yerine kablo gizleme lastikleri uğruna

ne yazık ki fransızca bir inceleme yapılmış Türkiyede onu anlayacak insan sayısı çok çok az :)

psusuz çok aradım ama bulamadım tek eksiği o görünüyor 5 tane fan takılı sistemde ve için hala ferah :)

• quote:

quote:

haberdar edilmesi gerekenler varsa ulaşalım usta hemen :)

Hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 5 Kasım 2013; 18:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kasa oldukça güzel ve kullanışlı. O fiyat segmentinde de esasında iddialı bir kasa.

İnceleme olarakta güzel bir kullanıcı incelemesi olmuş , kasayı almayı düşünenlere fikir verecektir.

Hayırlı olsun ,

ustam teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin olsun :)

umarım aklında bu kasa olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun ,

ustam teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin olsun :)

umarım aklında bu kasa olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun ama ben xigmatek markasına sıcak değilim tasarımlarıda hoşuma gitmiyor.

• Bay negatif
    Elinize sağlık hocam. Çok güzel bir inceleme yapmışsınız. Kasa oldukça güzel ama bence yan kapağa fan takılamaması bir eksi durumunda.
  • Bedri abi iyiki çağırdın konuya ya sağolasın :)

@onererkut
    Dostum hayırlı olsun, çok güzel kasa. Birtek rengi beyaz olsaydı diyebilirim o kadar. Siyahıda güzel ama :) Güle güle kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hayırlı olsun ama ben xigmatek markasına sıcak değilim tasarımlarıda hoşuma gitmiyor.

Corsair kasalardan malzeme kalitesi yönünden hiç bir farkı yok Tasarım olarakta insan kasaya baktıkça sistemindeki gücü hissedebiliyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.