Şimdi Ara

Xigmatek aurora 360 / R7 Sonuç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıvı soğutucumun perte ayrılması sebepli Stock soğutucu ile idare ederim dedim olmadı.
    Geçen aylarda başlıktaki soğutucuya geçtim. Nispeten uygun fiyatlı. Sonuçlar şöyle.

Ryzen 7 1700, Asus X370 Prime. OC 3.6 Ghz. Tabiki 1,187 Vcore voltajı ile.
    Boşta 33 'C. Yükte 58/61 arası git gel. 'C.

Yükte VRM ısısı 50 'C geçmiyor.
    MCH ısısı yükte 54'C.

Kasam ise:
    www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-aquarius-plus-7x120mm-fanli-usb3-0-temper-camli-midt-atx-gaming-kasa.html

Kasa hava akışım iyidir. Alt fanlar içeri doğru değiştirdim yönü. Önünde Toz filtresi sebepli. Radyatör doğrudan dışarı atıyor havayı aldatmasın. Kasanın sağ yanı, tam radyatör hizasında geniş delikleri mevcut. Alttan gelen 1. fan doğrudan radyatör fanlarına doğru taze hava da veriyor. Diğer kasalardaki gibi iç ısıyı almıyor.

Soğrucu içerisinden çıkan macunu kullanmadım. Tekmar'dan alel acele aldığım powerboost TG4305 modeli almıştım.
    Sorum şu ki, Bir termal macunun etkinliği 40 saat sonra kabaca çıkıyor. Şuan için memnun olsam da, Başka ara macunlar deneyerek daha da düşük ısılar elde edebilir miyim diye merak ediyorum.

Xigmatek aurora 360 / R7 Sonuç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 29 Ağustos 2020; 14:54:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.