Şimdi Ara

Xigmatek Centauro yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni topladığım sistemimde fx-8350 işlemci ve Asus r9-280 DCUII TOP ekran kartı parçalarını aldım. Bütçem de geldi sona dayandı, sıra güç kaynağında...

Xigmatek Centauro 80+ Bronze 700 watt güç kaynağı 240TL fiyatıyla göz kırpıyor. bu sistem için yeterli midir? Herkese şimdiden teşekkürler

• Aynen arkadaş doğru soyluyor.Bende bahsettigin psu var.Suan sistemime yetmiyor 12v da sürekli 600w verdiği için.Birde overclocklu makina.Bazen durup dururken res veya mavi ekran alıyorum.Bencede başka modellere bakin.Alt limitiniz ileriye dönük 12v dan en az 650w veren bir psu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Xigmatek Centauro 12v 600w güç veren bir psu'dur, onun yerine 12v 675w güce sahip Highpower öneririm;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Aynen arkadaş doğru soyluyor.Bende bahsettigin psu var.Suan sistemime yetmiyor 12v da sürekli 600w verdiği için.Birde overclocklu makina.Bazen durup dururken res veya mavi ekran alıyorum.Bencede başka modellere bakin.Alt limitiniz ileriye dönük 12v dan en az 650w veren bir psu olsun.

teşekkür ederim ilginize... bir diğer alternatifimde thermaltake Thermaltake SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W. Güç değerleri aşağıdaki gibi bunun hakkında bir fikriniz var mı?
     Xigmatek Centauro yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankatlı -- 17 Ağustos 2014; 12:15:53 >

• Daha iyi ve yerinde bir secim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.