Şimdi Ara

Xigmatek'den yeni işlemci soğutucusu: Aegir SD128264

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Soğutucu üretiminde sektörün iddialı isimlerinden Xigmatek, Aegir SD128264 isimli yeni işlemci soğutucusunu duyurdu. 130 x 66.4 x 159 mm boyutlarında olan işlemci soğutucusunda ikisi 8mm ve dördü 6mm kalınlığında olmak üzere toplamda 6 adet bakır ısı borusuna yer veriliyor. 1000-2200 devir/dakika hızlarında çalışan ve 20dbA gürültü yarattığı belirtilen 120mm çapındaki fanla (çift fanlı kullanım da mümkün) donatılan soğutucu da, ısı boruları işlemci yüzeyi ile doğrudan temas kuruyor ve bu sayede ısı, Alüminyum yapraklara daha hızlı bir şekilde aktarılabiliyor. Modifiye tutkunlarının da unutulmadığı işlemci soğutucusunda, şeffaf kasa paneli kullananlar için dört adet Beyaz LED'e yer veriliyor.

Intel'in LGA775, LGA1156 ve LGA1366, AMD'nin ise Soket AM2, AM2+ ve AM3 işlemcileriyle kullanılabilen Xigmatek Aegir SD128264'ün fiyatı ise henüz açıklanmadı.

• Fena sayılmaz.Fiyatı da 80-90 lira olursa alınabilir.
    Devir hızı güzel.6 tane bakır borular da güzel gayet.

Akasa Nero kullanıyorum şuanda,memnunum.
    (Soğutucu Blok Boyutu:119.9 X 54 X 160.5 mm)

Kaç tane alüminyum yaprak mevcut hocam?
    Ve kutu içeriği de nasıl acaba?Umarım kaliteli iyi bir macun verilir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 11 Ağustos 2010; 20:45:30 >
  • xigmatek balder den farkı yok..
  • DARK KNIGHT modeli ile aynı olmuş...
  • Hepsi birbirine çok benzior.
  • özellikler bana ultra 120 yi hatırlattı.tabanın hdt olması ayrı bir güzel.ultra 120 rev c ile falan dişe diş yarışır fiyatta iyi olursa satar ama ultra 120 rev c nin yeri ayrı
  • Bence sadece yaprak sayısı ve ısı borusu sayısı değil, madde yoğunluğu, saflığı gibi kimyasal etmenlerde önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemci soğutucularında fazla bi teknolojik yenilik beklememek gerek...işlemciye temas eden ısı boruları alünimyum yapraklar ve fan... alüminyum yaprak yerine bakır yapraklar olsa daha iyi olabilirdi belki
  • Sunbeam Core Contact Freezer a da benziyor. Yapısı aynı.
  • ben bunun satıldığı bi yer bulamadım varmı ?
  • Dark scorpion Kasa/ Asus z97-a anakart/ İntel i7 4790 işlemcim var. anakartıma sığar mı ? Bu ürünü bende almayı dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enko -- 4 Ocak 2017; 20:36:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.