Şimdi Ara

Xigmatek Gaia 2 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce hepsiburada kampanyasından xigmatek gaia 2 işlemci soğutucusu aldım, düzgün bi şekilde montajını yaptım ve kullanmaya başladım, fakat oyunlara girdiğimde fan kendini 1600 küsür rpm'e çıkarıyor ve rahatsız edici düzeyde fan sesi oluyor. Forumda bu ürünün sessiz olduğunu okumuştum ama benim üründemi bi problem var acaba? Bios'dan silent mod'a aldımda 1200rpm'lerde biraz kafayı dinledim, yoksa gerçekten çok sesli çalışıyor. Bi önerisi olan varmı?

• Kasa resmini ver birde macunu kalitesiz diyorlardı. 24 dbi ile fazla ses yapmaması lazım. Bende aldım ama daha takma fırsatım olmadı. Macunu kalın sürmüşte olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Cooler master termal macun kullanmıştım kalitesizde değil. 1200rpm'lerde normal bi ses fakat 1600'lerde acayip derecede rahatsız bi ses var. Benim fanda bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capoeira19

Cooler master termal macun kullanmıştım kalitesizde değil. 1200rpm'lerde normal bi ses fakat 1600'lerde acayip derecede rahatsız bi ses var. Benim fanda bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

cooler masterin beyaz macunuysa eğer o cidden kalitesiz.

1600 rpm de ses yapıyorsa uğultu şeklinde belki problem olabilir. video çekermisin birde işlemci neydi.
  • İşlemci x8 8320 3.5 ghz oc'siz. Büyük ihtimal geri iade edicem. Video foto çekmeye çalışırım.
  • Arkadaşlar bence 1600rpmde yuksek sesle çalışması normal neden dıcek olursanız, fani tutturdugumuz teller cok ince ve fanı tam olarak sabıtlemıyor, macun ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var yuksek devirde acayip uğultu yapiyor. Macun kendi macunum ürünün değil. Anlamadim sorunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen macundan değil gibi görünüyor, tamamen fanın yüksek rpm'lere çıktığında rahatsız edici sesler çıkarması. O yüzden ben pazartesi günü geri iade etmeyi deniycem. Daha önceki cooler master blizzard mini soğutucum 2200rpm'de bu kadar ses yapmıyordu
  • quote:

Aynen macundan değil gibi görünüyor, tamamen fanın yüksek rpm'lere çıktığında rahatsız edici sesler çıkarması. O yüzden ben pazartesi günü geri iade etmeyi deniycem. Daha önceki cooler master blizzard mini soğutucum 2200rpm'de bu kadar ses yapmıyordu

güzel bir fan uygun fiyata alınabilir. heatsink bence çok iyi :) bugün montajımı yapdım resimleri hazırlayıp birazdan foruma yükleyeceğim zaten fan 1000 rpm üzerine çıkmadı yükde işlemci g3220, birazdan konu linkini buraya veririm.

edit: konuyu açtım, linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_105806638/f_//tm.htm#105806638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 15 Mayıs 2015; 16:11:24 >

• quote:

Aynen macundan değil gibi görünüyor, tamamen fanın yüksek rpm'lere çıktığında rahatsız edici sesler çıkarması. O yüzden ben pazartesi günü geri iade etmeyi deniycem. Daha önceki cooler master blizzard mini soğutucum 2200rpm'de bu kadar ses yapmıyordu

hocam bende denedim macunu incecik sürdüm ve güzelce montaj yapdım. fanı kendim yüksek moda aldım ve deli gibi bir ses inanamadım :-( sıcaklık değerleride bu heatsinke göre bence fazla. açıkçası stok soğutucudan pek farkını görmedim. verdiğim 39 tl ye acıdım açıkçası. ürünün tek güzel yanı kurulumu basitti.

• Bendeki o sorunlu ses artik yok:) kendi kendine duzeldi şuan problemsiz kullanıyorum kasa soğutmamda iyi fakat pc terasta ve yaz mevsimiden dolayi çok sıcak var saatlerce battlefield 4 oynadim ve 65 dereceyi gecmedi. Bu fiyata guzel diyebilirim

• Belki macun zamanla daha iyi sonuç vermiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Belki macun zamanla daha iyi sonuç vermiştir.

Aynen olabilir, iade etmeyi bile düşünmüştüm ama o kadar sök tak yaptım ve kendi kendine ses gitti, şuan sorunsuz kullanıyoruz
  • yinede ful devirde fazla sesli. teknik veriler kesinlikle yanlış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.