Şimdi Ara

XIGMATEK HDT-S1283 AM3 lere (Phenom x4 lere) oluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Phenom 955 kullanıyorum XIGMATEK HDT-S1283 almaya karar verdim ama sitesinde

‧ All Intel Socket 775 CPU
    ‧ Core 2 Extreme / Quad / Duo
    ‧ Pentium Extreme Edition / D
    ‧ Celeron D
    ‧ All AMD Socket AM2 / 754 / 939 / 940 CPU
    ‧ Athlon 64 / FX / X2 / Opteron / Sempron

Yazıyor phenom veya 938, am3 yok. Uymuyorsa boşuna almayayım.

http://www.xigmatek.com/product/air-hdts1283.php#3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoyaliKus -- 16 Mayıs 2010; 14:32:49 >

• Seçtiğin soğutucu tüm AM3 platformlara takılabiliyormuş. Buna phenom'lar da dahil. Galiba sen baktıktan sonra farkedip AM3'ü de eklemişler siteye. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 16 Mayıs 2010; 16:25:24 >

• sergeant_sebastian Nasıl uymaz sitede am3 yazıyor.
  •  XIGMATEK HDT-S1283 AM3 lere (Phenom x4 lere) oluyor mu?

adamlar kendileri bile muammada kalmış kesin uymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant_sebastian -- 16 Mayıs 2010; 17:35:26 >
  • Hakikaten yahu bu nasıl bir iş :) Aslında uygun fiyatı ve sessizliği için buna karar verdim. Eğer uyuyorsa alacağım ama muallakta kaldım şimdi.Bana fazlasıyla yeter gibi geliyor bu ürün, overclock yapmıyorum zaten. Ama uyar mı belli değil
  • Çoğu AM2 soğutcu zaten AM3'e uyuyor. Onlar da güncellemeyi yaparken sitede bir yere AM3'ü eklemeyi unutmuşlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet herhalde unutmuşlardır.
  • Kasayı ölçtüm anakarttan sonra kalan boşluk 165mm gibi bu cihazın yüksekliği de 159mm işlemci anakarttan 6mmden yüksekse sıkıntı olacak o yüzden mecburen bu üründen vaz geçtim

Başka birşey bakacağız artık. Xigmatek apache veya sergeant_sebastian ın dediği akasayı alacaz. Sessiz olsun dedik 120mm fan sokamıycaz galiba bu fiyatlara
  • Benim kasa da küçük geldiği için başka alternatiflere baktım, internetteki incelemelere göre çok iyi bir soğutucuymuş NOCTUA NH-C12P SE 14. 140 mm fan ı var.
  • 143 TL ooo vermem o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

Çoğu AM2 soğutcu zaten AM3'e uyuyor. Onlar da güncellemeyi yaparken sitede bir yere AM3'ü eklemeyi unutmuşlardır.

yok öyle bişey
    am2 ortadan 2 delikten ibarettir am3 dört yanda 4 deliktir
    alakası yoktur birbirleriyle
  • uyar ama soğutucuyu fanı, kasanın arkasına bakacak şekilde monte edemezsin. 12 cm lik modeli kasana sığmıyorsa, aynı modelin 92 cm lik modelini de alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant_sebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

Çoğu AM2 soğutcu zaten AM3'e uyuyor. Onlar da güncellemeyi yaparken sitede bir yere AM3'ü eklemeyi unutmuşlardır.

yok öyle bişey
    am2 ortadan 2 delikten ibarettir am3 dört yanda 4 deliktir
    alakası yoktur birbirleriyle

Yok öyle birşey. AM2, AM2+ ve AM3 4 vidalı çerçeve kullanırlar. Aslında soğutucu montajı hepsinde aynı boyutlarda çerçeveyle yapılıyor ama etraflarındaki mosfetler vb farklı yerlerde. 2 vidalı montajı AMD 939 ve 940 lar kullanıyor.
  • varmı peki gösterebileceğin örnek ?
  • Tabi, buyur:
    Soket 939 2 vida

Soket 940 2 vida

AM2 4 vida

AM2+ 4 vida

AM3 Benim anakart, 4 vida

• ürünü x4 965 işlemci ile kullanıyorum ve sorun yok. uyar yani. zaten AM2 ve AM2+ soğutucular AM3 ve AM3+ anakartlara da uyuyor. amdnin bu yönünü seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.