Şimdi Ara

xigmatek psu rezilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ismini vermek istemedigim buyuk bir bilgisayar magazasindan (isim vermiyorum cunku onlarin hatasi oldugunu dusunmuyorum ve magduriyetimi hemen giderdiler) xigmatek 400 watt plus 80 isimli psu yu aldim

psu 10 dk sonra kendi kendine cayir cayir yandi bir caydanligin 10 kati dumanlar cikartarak ve cozzz diye sesler cikartarak aynen gorevimiz tehlikedeki cim reisin kendini imha eden teyp kasedi gibi yandi. dumanlari gorur gormez fisi cektim hemen eski psu yu taktim sistemim allahtan zarar gormemisti

magazaya urunu iade ettim. iade alirken denemediler bile cunku psu yanik tost gibi kokuyordu bir kez koklamalari yetti. paramin karsiliginda istegim dogrultusunda hediye ceki verdiler

bu marka guc kaynagindan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South of Heaven -- 21 Mayıs 2019; 22:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrica keske bu durum olustugu an telefonla bir video cekip size gosterebilseydim ama o an gercekten insanin aklina fisi cekmekten baska birsey gelmiyor o sistem nasil hala calisiyor anlayabilmis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, güç kaynağın koruyucuları korumuş olmalı sisteminizi. O kadarda dandik değilmiş heralde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.