Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DiibaTR

Silah ve aksesörleri upgrade edip yıldız yaptıkdan sonra yıldızı tekrar açmak için hangi metaryelin gerektiğini nerden anlıyoruz?

Şuna cevap verebilecek yok mu?
  • quote:

quote:

Silah ve aksesörleri upgrade edip yıldız yaptıkdan sonra yıldızı tekrar açmak için hangi metaryelin gerektiğini nerden anlıyoruz?

Şuna cevap verebilecek yok mu?

Aşağıdaki linkte yazıyor her şey.

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/List_of_Final_Fantasy_XIII_Weapons

• Yok arkadaş yok şu oyunun atmosferine bayılıyorum fakat beceremiyorum :D

İlk defa bu kadar sardım turn based rpgye fakat hala şu chapter 5'deki bossu geçemedim

Can barını bu sefer sarı yapmayı başardım yani daha çok güç götürmeye başladı fakat o bitti manyak yaratığın canı yarıya kadar gelebildi sonra yine sıfırlandı herşey bu sefer daha agresif oldu hope'u yere serdi

Bir de şu libra itemini anlamadım sanırım yaratığın tüm bilgilerini neyden daha çok hasar alacağını gösteriyor ?

Herif burda sarı yaptı barı ve anında da öldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 2 Şubat 2011; 1:25:00 >

• Hocam karakterlerinizi geliştiriyor musunuz yoksa dümdüz mü ilerliyorsunuz?Oyunda yeniyseniz karakterlerinizi fullemenizi öneririm.Zaten her chapter'da bir süre sonra crystarium puanı bastığımız yer limitine ulaşıyor ve boss'u yenince devam edebiliyoruz.

FFXIII vs FF versus XIII Gameplay Comparison/Analysis

• Üstte verdiğim videoda herif başta furtisol basıyor bende yok bende deceptisol ve aegisol var onları basıyorum fakat onlar ne işe yarıyor ?

Kristal yerini diyorsanız yeniledim lightningin commander level 2 hope ise hepsi level 1 ama ne kadar kristal puanları varsa bastım

Son denememde çok yaklaştım öldürmeye azcık canı kaldı şerefsizin

Birazdan geçeceğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 2 Şubat 2011; 1:59:47 >
  • Yok Allah belasını versin böyle oyunun 2 kere stragger doldurdum odini de çağırdım bi bizim kapı komşusu gelmedi çok az canı kaldı ölmedi şerefsizin evladı
  • Onları save kristaline tıkladığınızda shoplardan alabilirsiniz ama oyun yeterince veriyor size zaten.FORTISOL ofansif gücünü arttırır ve sana hız kazandırır,AEGISOL defansif özelliklerini arttırır,DECEPTISOL yönlendirdiğin karakteri görünmez yapar ve düşmana arkadan yaklaşıp Pre-emptive strike kazanmanı sağlar.DECEPTISOL ana boss'larda hiç bir işe yaramaz.
  • Bende Final Fantasy Last Story'e başladım 2. boss'a geldim kapadım

Oyun bence next-gen'e çıkmış en güzel final fantasy diyebilirim abi mükemmel olmuş resmen oyun final fantasy ve vagrant story karışımı efsane bir ff olmuş.

oyunda 4 kişi ilerliyorsunuz ve en güzel yanı multiplayer seçeneğininde olması ben giremedim herşey japonca olduğundan ama eminim ki bu oyundan zevk alan birisi olarak versus 13'den de büyük zevk alacağım gibi

sanki tetsuya abimiz last story'i örnek alarak versus 13 bu şekilde geliştirdi ve oyunda multiplayer seçeneğinin habercisi olarak 3 kişiyi gösterdi umarım olur ve olacak gibide bir his var içimde

oyunun tam olarak joypad ayarlarını yapamadığımdan dolayı bazı yerlerde geçme sorunu yaşıyorum ama beni bunlarda durduramaz ama en kısa zamanda last story'nin ingilizcesine yakın bir tarihte wii almayı pilanlıyorum ve bu oyuna orjinal yakışır

şansal 2 gündür hastayım geberecem nerdeyse haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bende Final Fantasy Last Story'e başladım 2. boss'a geldim kapadım

Oyun bence next-gen'e çıkmış en güzel final fantasy diyebilirim abi mükemmel olmuş resmen oyun final fantasy ve vagrant story karışımı efsane bir ff olmuş.

oyunda 4 kişi ilerliyorsunuz ve en güzel yanı multiplayer seçeneğininde olması ben giremedim herşey japonca olduğundan ama eminim ki bu oyundan zevk alan birisi olarak versus 13'den de büyük zevk alacağım gibi

sanki tetsuya abimiz last story'i örnek alarak versus 13 bu şekilde geliştirdi ve oyunda multiplayer seçeneğinin habercisi olarak 3 kişiyi gösterdi umarım olur ve olacak gibide bir his var içimde

oyunun tam olarak joypad ayarlarını yapamadığımdan dolayı bazı yerlerde geçme sorunu yaşıyorum ama beni bunlarda durduramaz ama en kısa zamanda last story'nin ingilizcesine yakın bir tarihte wii almayı pilanlıyorum ve bu oyuna orjinal yakışır

şansal 2 gündür hastayım geberecem nerdeyse haberin olsun

Geçmiş olsun.Bende de var biraz halsizlik inşallah hasta olmadan yırtarım.Wii ucuzladığı zaman almak lazım ya.Sırf bu oyun ve xenoblade için.

• arastırıyorum ıste vatanda 350 kusurmus sanırım ama oyun delı gıbı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay
    Geçmiş olsun.Bende de var biraz halsizlik inşallah hasta olmadan yırtarım.Wii ucuzladığı zaman almak lazım ya.Sırf bu oyun ve xenoblade için.

Wii baya ucuzladı zaten, daha inmesinin imkanı yok bana sorarsanız.
  • @efflake:Abi nasıl yenemedin anlamadım çok çok kolay bir boss o librayı bas auto battle gerisini halleder zaten:D

@Kingdom hearts fanları:D>>>En sevdiğiniz kh karakteri ne?Ben ventus ve roxas diyorum(Zaten aynı gibilier:D)Axel'da bana karizma geliyor=)Sizin sevdikleriniz ne?

Bu arada ff13deki libra dusmani scan eder zayif ve guclu yonlerini gosterir auto battle sayesindede dusmanin zayif yonu olan hamleleri yapar ayrica grubun diger elemanlarida o buyuleri yapar kisaca gordugunuz her turlu dusmaba libra uygulayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 2 Şubat 2011; 23:28:13 >
  • Ben hayatımda jrpg oynamamış bir insan olarak,dün akşam saat 9.30 sularında aral indiriminden faydalanarak Sony Center'dan oyunu aldım ve oynamaya başladım,oyunu oynarken bir şey farkettim,yıllardır aradağım ve doğduğumdan beri istediğim bir sanat eseriydi; önümdeki oyun,oynanış stili,tarzı iç yapısı vs. ile sanki benim için yapılmıştı,hani bir oyunu beğenirsiniz ya,öyle değil resmen aşık oldum her karakterine,snow'un salaklıklarına,Lightning'in havasına,Vanille'i bitmeyen gülümsemesine,Sazh Chocobo'suna(Hope'u sevmiyorum.).Ben bu duyguları MGS'te hissetmemiştim,eğer bu oyun böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir diye düşünüyorum ve FFXIII-2'yi bekliyorum.
  • Versus XIII yaza doğru gelse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 6 Şubat 2011; 23:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

@efflake:Abi nasıl yenemedin anlamadım çok çok kolay bir boss o librayı bas auto battle gerisini halleder zaten:D

@Kingdom hearts fanları:D>>>En sevdiğiniz kh karakteri ne?Ben ventus ve roxas diyorum(Zaten aynı gibilier:D)Axel'da bana karizma geliyor=)Sizin sevdikleriniz ne?

Bu arada ff13deki libra dusmani scan eder zayif ve guclu yonlerini gosterir auto battle sayesindede dusmanin zayif yonu olan hamleleri yapar ayrica grubun diger elemanlarida o buyuleri yapar kisaca gordugunuz her turlu dusmaba libra uygulayin.

ilk defa böyle sardım j-rpgye ama beceriksizliğimden galiba,ne kadar libra varsa basıp öyle deneyeyim bari(işe yarar mı libraların hepsini kullanmak yoksa birtane yetiyor mu ?),yoksa bırakıcam oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 6 Şubat 2011; 23:22:40 >
  • Heryaratik icin bir libra yeter.
  • İngilizce alt yazılı;

• Bende buradaki videoları görüp ff13 de tüm silahlarımı upgrade ediyim dedim ama gene sıkılıp bıraktım.Oyun güzel falan ama birkaç şey ciddi anlamda beni oyunu 87 saat sonra bırakmama neden oldu.50 saatten sonra başlayan Kişisel sıkıntılarım:
    - Ben genelde oyunu bitirmeden herşeyi yapıp öyle oyunun sonunu görmek isterim.Ama bu oyunda önce bitir sonra istediğin kadar güçlen mantığı olmuş.
    - 2 silahı son seviyeye getirdim ama gil toplamak çok sıkıcı olduğu için oyunu öylece bıraktım.
    - Silahı son seviyeye getirdikten sonra zaten kalan hunt sayısı 5-8 arası birşeydi.Ondan sonra oyunda yapacak hiçbir şey kalmadı.

Onun dışından ff13 de diğer seriler kadar kaliteli bir oyun olmuş.En azından 90 saat oynattığına göre oyunu beğenmişim.

Trinity: Souls of Zill O'll başlamayı düşünüyorum ama yorum hiç bulamadım.Nasıl bir oyundur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Bende buradaki videoları görüp ff13 de tüm silahlarımı upgrade ediyim dedim ama gene sıkılıp bıraktım.Oyun güzel falan ama birkaç şey ciddi anlamda beni oyunu 87 saat sonra bırakmama neden oldu.50 saatten sonra başlayan Kişisel sıkıntılarım:
    - Ben genelde oyunu bitirmeden herşeyi yapıp öyle oyunun sonunu görmek isterim.Ama bu oyunda önce bitir sonra istediğin kadar güçlen mantığı olmuş.
    - 2 silahı son seviyeye getirdim ama gil toplamak çok sıkıcı olduğu için oyunu öylece bıraktım.
    - Silahı son seviyeye getirdikten sonra zaten kalan hunt sayısı 5-8 arası birşeydi.Ondan sonra oyunda yapacak hiçbir şey kalmadı.

Onun dışından ff13 de diğer seriler kadar kaliteli bir oyun olmuş.En azından 90 saat oynattığına göre oyunu beğenmişim.

Trinity: Souls of Zill O'll başlamayı düşünüyorum ama yorum hiç bulamadım.Nasıl bir oyundur ?

Trinity: Souls of Zill O'll http://forum.donanimhaber.com/m_39205187/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39205187 kendin karar ver demosunu oynadın mı?

• Demosu çıktığını bilmiyordum.Oyun o kadareda güzel değilmiş.Orta seviyede bir oyun olmuş bence.Bilgi için teşekkür.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.