Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

yeni trailer , resim vs.. yokmu konu canlansın biraz.

Yeni resim veya video geldi heralde diye konuya daldım direk:) ( Sazan )
  • Bugün mediamarktta ff13'ü 39tl ye görünce dayanamayıp aldım. Daha bir saat kadar oynadım. Şimdiye kadar gördüğüm bol bol cgi arasına yerleştirilmiş çizgisel giden bir hikaye. Turnbase savaş sistemi de rahatsız etmedi beni ama şu her iki adımda bir çıkan düşmanlar için savaş ekranına geçmek, her kavgadan sonra istatistikleri görmek bayıyor biraz. Bakalım ileride nasıl gelişecek olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bugün mediamarktta ff13'ü 39tl ye görünce dayanamayıp aldım. Daha bir saat kadar oynadım. Şimdiye kadar gördüğüm bol bol cgi arasına yerleştirilmiş çizgisel giden bir hikaye. Turnbase savaş sistemi de rahatsız etmedi beni ama şu her iki adımda bir çıkan düşmanlar için savaş ekranına geçmek, her kavgadan sonra istatistikleri görmek bayıyor biraz. Bakalım ileride nasıl gelişecek olaylar.

Chapter 11'e kadar çizgisellik devam ediyor,ondan onra biraz daha iyi oluyor oyun.

@bigbooss en son versus XIII trailer'ı yayınladılar ve kabuklarına geri çekildiler.Biraz zaman geçsin ff XIII-2 ile ilgili istemediğin kadar haber bombardımanı başlar merak etme.
  • bekliyoruz , sır verip ser vermiyorlar bunlarda
  • Hiç FF serisi oynamamış birisi bu oyunu oynayabilir mi? Nasıl olur?
  • Rpg seviyorsan oynarsın dostum FF hikayeleri hepsi farklıdır kaldıki çıkacak olan versus tahminimce inanılmaz iyi bir yapıt olucak gönül rahatlığı ile al oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bugün mediamarktta ff13'ü 39tl ye görünce dayanamayıp aldım. Daha bir saat kadar oynadım. Şimdiye kadar gördüğüm bol bol cgi arasına yerleştirilmiş çizgisel giden bir hikaye. Turnbase savaş sistemi de rahatsız etmedi beni ama şu her iki adımda bir çıkan düşmanlar için savaş ekranına geçmek, her kavgadan sonra istatistikleri görmek bayıyor biraz. Bakalım ileride nasıl gelişecek olaylar.

dostum turnbase olayı yok bunda sadece görsellik olarak var basitleştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 8 Nisan 2011; 11:58:43 >
  • Evet tam olarak turnbased değil. Durunca düşman saldırmaya devam ediyor. Ama istatistik olayı hakikaten çok bayıyor. En ufak kombatta hop istatistik. Keşke sadece boss savaşlarına falan koysalardı. Yada kapanabilir olsaydı options dan.
  • dostlar kolay gil ve crystarium toplamanın yolu varmıdır bi ilnk yeterli video falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

dostlar kolay gil ve crystarium toplamanın yolu varmıdır bi ilnk yeterli video falan ?

var ama mekanın adını hatırlamıyorum bir kaç satte crystarium'u fulleyebilirsin
    son mekanlaran birinde böle teleport olduğun bir yer kırmız ton'u yüksek bir mekan ve herşey havada uçuyor gibi
    youtube'ye yaz belki bulabilirsin ama another day nickli arkladaşımız biliyordu sanırım youtube videosunu
  • quote:

dostlar kolay gil ve crystarium toplamanın yolu varmıdır bi ilnk yeterli video falan ?

Gil kasmak için Eden'i tavsiye ederim.Yalnız biraz seri keseceksin.Yani bir grubu kesmen 15-20 saniyeyi geçmeyecek.Bu şekilde kolayca gil kazanırsın,oyundaki en iyi mekan burası gil için..

Crystarium için bir şey diyemiyorum,çok fazla kasılcak yer var,benim karakterler kendiliğinden fullenmişti oynaya oynaya.

• çok saolun bilgileriniz için ben burada kasıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=ByhSjnEbYaU ama bana 6000 veriyor bağzı videolarda 12000 veriyo bi türlü anlayamadım. birde daha iyi vurabilmek için karakterlerin hangi silahlarını ve aksesuarları kullanıp update etmeliyim son olarak yardımcı olursanız sevinirim. BİRDE ATB 6 NASIL AÇILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 23 Nisan 2011; 12:38:39 >
  • quote:

çok saolun bilgileriniz için ben burada kasıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=ByhSjnEbYaU ama bana 6000 veriyor bağzı videolarda 12000 veriyo bi türlü anlayamadım. birde daha iyi vurabilmek için karakterlerin hangi silahlarını ve aksesuarları kullanıp update etmeliyim son olarak yardımcı olursanız sevinirim. BİRDE ATB 6 NASIL AÇILIR

ATB 6 dediğini anlamadım eğer crstariumun 6. levelinden bahsediyorsan orası ayrı
    videoda 1200 veriyorsa X2 CP yüzüğü takılıdır
    X2 CP yüzüğünü 55. hunt görevinden alıyorsun adını unuttum ama
    silah ve aksesuarlar aklımda olsaydı yazardım , merak etme illaki aklında olan ve oynayan birisi yazar

• eyvallah üstad sağol ya atb dediğim yaptığımız atağın sayısı benimki 5 te birde mission 55 teveriyor demişsin bunu yuzugu aksesuar olarakmı kullanıcaz yoksa kazanmamız yetermi ?
  • aga bu 55 neymişgeçilmiyo:D
  • quote:

aga bu 55 neymişgeçilmiyo:D

tahmin ettim geçemeyeceğini ama merak etme bizler burdayız

battle'a girerken yanında vanilya olsun ve hatta vanilya'yı takım lideri yap , ondan sonra eğer crystariumundan açtıysan Death büyüsünü 55. yaratığı quick stagger yaptıktan sonra vanilya ile Death magic'ini yap şanslıysan hemen yer yoksa birkaç denemende yer yada uzun süre sonra yer.

Bende 2. denememde yemişti. Yüzüğü alıp equipment'den herhangi bir 3 kaakterden birine takman yeterli.

Hadi kolay gelsin
  • Dördüncü chapter'ın sonunda odinle karşılaşıncaya kadar oyunu inatla oynamaya devam ettim ama sonunda pes edip wkc ile takasladım. Aslında oyunun başları olduğunu ve yargılamak için erken olduğunu biliyorum ama bir boss savaşında karakter yapılandırması, upgrade ler vs yetersiz kalıyor ve oyun illa ki özel bir taktiğe sizi zorluyorsa orada bir rpg den söz etmek zor. Wkc şimdilik çenemi masaya düşürmese de fena bir oyun gibi durmuyor. En azından ff13 deki gibi koridorlar boyunca ilerlemeye zorlamıyor. Daha serbest bir oynanışı var. Ama ff13 deki hikayenin sonunu da merak etmiyor değilim. Hikaye sunumu gayet iyiydi bence.
  • Bu sayfaya her girdiğimde yeni oyunlar için sabırsızlanıyorum, biran önce çıksada oynasak. Yarın psp ye kavuşuyorum, pspdeki final fantasyler ile idare edicem çıkana kadar
  • Oyunu 42 saatte bitirdim Oyun ilk başlarda çok basit ilerliyor ama ilerledikçe güzelleşmeye başlıyor

Benim çözemediğim bişey var arkadaşlar.Bu ffversus 13 ün normal 13 le ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2011; 15:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
    Oyunu 42 saatte bitirdim Oyun ilk başlarda çok basit ilerliyor ama ilerledikçe güzelleşmeye başlıyor

Benim çözemediğim bişey var arkadaşlar.Bu ffversus 13 ün normal 13 le ne alakası var?

Hiç alakası yok. FF 15 gibi düşünün :)
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.